Mogao se zagrijavati sa bullsima. Bio bi najbrzi sigurno!jose je napisao/la:Tačno. Izabran od strane Bullsa 1984. godine, kao 208. pick. Mogao je sa Jordanom igrati.filip13 je napisao/la:jose je napisao/la:Koji višestruki osvajač zlatnih olimpijskih igara je izabran od strane jednog NBA tima na draftu, ali nikad nije zaigrao profesionalnu košarku (zlatne medalje nije osvajao kao košarkaš)?
carl lewis
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jedini igrač koji ima u karijeri više od 13 poena,6 skokova,6 asista i 2 osv. lopte?
Magic?filip13 je napisao/la:jedini igrač koji ima u karijeri više od 13 poena,6 skokova,6 asista i 2 osv. lopte?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Magic?filip13 je napisao/la:jedini igrač koji ima u karijeri više od 13 poena,6 skokova,6 asista i 2 osv. lopte?
ne
iskreno pomislio sam prvo na Jerry Westa, pa na Jordana, al znam da nema toliko asistencija, pa kontam da nijefilip13 je napisao/la:jedini igrač koji ima u karijeri više od 13 poena,6 skokova,6 asista i 2 osv. lopte?
Clyde Drexler, jok... kad ono
Fat Lever
ko je jedini igrac u historiji koji je u jednoj sezoni bio najbolji strijelac i najbolji asistent lige ?
Magic?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alex English?Cudnovati je napisao/la:ne
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
nije ni on
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Wilt?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
fat leverCudnovati je napisao/la:nije ni on
tacno, pitaj daljeRaul_64 je napisao/la:Tiny Archibald
Šta je zajednicko Barkliu,Kurtu Tomashu, Will Perdue...?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
tukli su se sa rodmanom sva trojicaRaul_64 je napisao/la:Šta je zajednicko Barkliu,Kurtu Tomashu, Will Perdue...?
DaCudnovati je napisao/la:tukli su se sa rodmanom sva trojicaRaul_64 je napisao/la:Šta je zajednicko Barkliu,Kurtu Tomashu, Will Perdue...?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja nađoh da je Oscar Robertson u sezoni 67/68 bio najbolji strijelac i asistent lige (prosjek po utakmici).Cudnovati je napisao/la:tacno, pitaj daljeRaul_64 je napisao/la:Tiny Archibald
ne znam gdje si to nasaojose je napisao/la:Ja nađoh da je Oscar Robertson u sezoni 67/68 bio najbolji strijelac i asistent lige (prosjek po utakmici).Cudnovati je napisao/la:tacno, pitaj daljeRaul_64 je napisao/la:Tiny Archibald
http://www.nba.com/history/seasonreview ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koji je aktivni NBA igrac rodjen kao prvo dijete nakon 7 pobacaja njegove majke u 7 prethodnih trudnoca ?
Evo ovdje: http://www.nba.com/history/players/robertson_stats.html" onclick="window.open(this.href);return false;Cudnovati je napisao/la:ne znam gdje si to nasaojose je napisao/la:
Ja nađoh da je Oscar Robertson u sezoni 67/68 bio najbolji strijelac i asistent lige (prosjek po utakmici).
http://www.nba.com/history/seasonreview ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.