Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
-
samoradnik
- Kontakt:

Inače za Stevanovića ne sumnjam ni sekunde.
U moru mladih igrača koji nešto ucjenjuju,žele odmah mjesto u A timu,vagaju opcije dali im se isplati za BiH,pa onda igrači koji pompezno ističu kako su odbijali ponude Bundesligaša pa završe u Poljskoj ili Ukrajini...
lijepo je vidjeti igrača koji je prošao sve omladinske selekcije BiH te nikad nije dao neku neodmjerenu izjavu u novinama.
I eto ga,Sevilla.
Veliki je to klub.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jesus Navas ima 50 i kusur kila, tu je Steva u prednosti dobroj.
Al svakako ne bi mogao igrati večeras, jer mu certifikat ne može na vrijeme stići, možda bude igrao u Kupu protiv Mallorce.
Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).

Ev nema ga ni na klupi...Polako, ipak je tek došao..al ak ne bude na sljedećoj tekmi igrao treba ovom Gonzalesu sve po spisku , da ne kažem štaahmic je napisao/la:igra li veceras Stevo?
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E moj Miske kako si neiskusan. Sto nisi zamjenio dres sa Ronaldinhom, izgledao bi kao Hulk.Zekoo je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne diraj mi RonaldinhaCartman je napisao/la:E moj Miske kako si neiskusan. Sto nisi zamjenio dres sa Ronaldinhom, izgledao bi kao Hulk.Zekoo je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).
Damir Dzumhur!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
tako je, miske maestro! meni najdrazi reprezentativac ikad, poslje barbareza normalno! godine i visak kila cine svoje, mozda nije za prvi 11 u repki trenutno ali svakako jos ima svoje mjesto u kadru! 20-25 min na kraju tekme, maestro gurne jedan od svoji pasova i rijesi se tekma!bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne dirajte mi Misketa
da se vratim na temu, za mene nema dileme, mali stevanovic ce sigurno sebi izborit mjesto u sevilli! njegov stil igre pase perfektno u spaniji, brz, prodoran, dobar sa loptom u nogama a svi znamo da spanci vole pas igru! sretno stevke i dabogda ti nama za koju godinu u real ili barcu presao! a u medjuvremenu nebi ti vala lose bilo da sa ostalim igracima u repki izboris mjesto na svijetskom u brazilu pa da se i mi konacno imamo cemu radovat!
- Ponos Torina
- Kontakt:

Rekao mu Miske "Bolje imati topao bojler,nego hladne plocice"
[youtube][/youtube]
-
risingforce
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, AzRimiRzA, bavarian_bk, boki86, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, delko, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Gunner4, HalaMadrid, HariTz, J1897, Jabroni, JimmyPage, Jurica95, kakarut, karajlo, labostarmomosa, lakilone, Lynx, Markinhio, marlostanf1eld, miki09, MikiPirs, MokraKifla, muhamedhulk, napapijri1987, PeppermintSA, PointBlank, Proximic, PSV, resko1, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, soccerfan, TefalTava, THEC, trunks1946, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 403 gosta.