Sarkazam brate,sarkazam!Cautinho je napisao/la:@viKK jel ti ikad palo na pamet da ovi sto komentiraju ne gledaju preko streama.mozda su na utakmici?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
upravo tosoccerfan je napisao/la:Sarkazam brate,sarkazam!Cautinho je napisao/la:@viKK jel ti ikad palo na pamet da ovi sto komentiraju ne gledaju preko streama.mozda su na utakmici?![]()
Dzekkkooooooooooooooooo...ofsiiiiiiiiiiiiideeeee bem tiiiiiiiiiiiiiii
Dzeko ga zabio ali ponisten gol zbog offsajda
Bice drugi Dzekooo

Džeko u.s.r.o stvar, trebao biti gol Tevezov, al Džeko dirao loptu, i sudija svirao ofsajd 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo kazu ovi ma MC da ce bit vcrs highlightsii
Osveta za svaki onaj put kad Tevez nije htio dodatzizu1991 je napisao/la:Džeko u.s.r.o stvar, trebao biti gol Tevezov, al Džeko dirao loptu, i sudija svirao ofsajd
Ja kolko cuh Kompany pucao ali lopta je isla pored gola tako da je Dzeko nije dohvatio, svakako u golu nebi zavrsila. Otisla bi pored gola.zizu1991 je napisao/la:Džeko u.s.r.o stvar, trebao biti gol Tevezov, al Džeko dirao loptu, i sudija svirao ofsajd
zabi ga tevez 
- Goalgetter
- Kontakt:
1:0, Tevez iz slobodnjaka.
Ne konta Tevez Džekinu inteligenciju 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vidim korneri im danas idu od ruke pravo. Ko i do sad
Pa majka mu stara toliko skupih igraca da niko korner veselo ne zna izvesti

- Principatus
- Kontakt:
Utakmica je ok, slika mi nije bas Full HD ali dobra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://nogomania-nm.****/2013/0 ... tford.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Facebooku piše da ima ovdje kombinovani prijenos sa utakmicom Southampton - Chelsea..
Na Facebooku piše da ima ovdje kombinovani prijenos sa utakmicom Southampton - Chelsea..
- Goalgetter
- Kontakt:
Stisnes LIKE pa gledas. Ma mamu im stisnem, od mene lajka nece dobiti, pa makar i ne pogledao tekme.Unica_Liverpool_ je napisao/la:http://nogomania-nm.****/2013/0 ... tford.html
gdje gledašPrincipatus je napisao/la:Utakmica je ok, slika mi nije bas Full HD ali dobra.
lažljivci jedni sve bi htjeli za like.. I da ima možda kombinovani prijenos , al ono , 90% je utakmica Southampton - Chelsea a svakih pola sata izvjeste kakvo je stanje sa Cityjem ...Unica_Liverpool_ je napisao/la:http://nogomania-nm.****/2013/0 ... tford.html
- Principatus
- Kontakt:
Uh koji dribling Dzeke, jeste ovo vidjeli??? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: darker10, legendarnadruga i 19 gostiju.