NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
toliko od nasih provjerenih pojacanja ma to je sigurno nikolic ili mujkanovic sto su bili u zelji

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
TREBA DOVESTI BELOŠEVIĆA!
Belošević bi ti trazio tri puta vise nego sto je imao u Sarajevu,tako da od te ljubavi nema nista.No sigurno da nasi već pregovaraju sa iskusnim igračima,zato se ne zuri toliko kao prethodnih godina.Bosanski zmaj je napisao/la:TREBA DOVESTI BELOŠEVIĆA!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kukić: Postoje određeni kontakti sa premijerligašem iz Gradačca
Dosadašnji napadač Čapljine, Aldin Kukić, mogao bi promijeniti sredinu u ovom prijelaznom roku. Za **** portal Kukić je potvrdio da određeni kontaki postoje međutim još uvijek ništa nije potpisano. U jesenjem dijelu napadač Čapljine se tri puta upisivao u listu strijelaca a skor od tri gola također je imao na kontu kada je prethodna sezona 2011/2012 u pitanju.
"Istina je da postoje određeni kontakti sa premijerligašem iz Gradačca. Još uvijek ništa nije potpisano a sve bi se trebalo znati u narednih nekoliko dana. Zvijezda nije jedini tim koji je u opticaju, ima tu još ponuda i kako sada stvari stoje jedino što je izvjesno jeste to da na proljeće neću nositi dres prvoligaša iz Čapljine", kratko je izjavio Kukić.
Dosadašnji napadač Čapljine, Aldin Kukić, mogao bi promijeniti sredinu u ovom prijelaznom roku. Za **** portal Kukić je potvrdio da određeni kontaki postoje međutim još uvijek ništa nije potpisano. U jesenjem dijelu napadač Čapljine se tri puta upisivao u listu strijelaca a skor od tri gola također je imao na kontu kada je prethodna sezona 2011/2012 u pitanju.
"Istina je da postoje određeni kontakti sa premijerligašem iz Gradačca. Još uvijek ništa nije potpisano a sve bi se trebalo znati u narednih nekoliko dana. Zvijezda nije jedini tim koji je u opticaju, ima tu još ponuda i kako sada stvari stoje jedino što je izvjesno jeste to da na proljeće neću nositi dres prvoligaša iz Čapljine", kratko je izjavio Kukić.
Nisu nikada ni zurili,kada svi proberu bit ce nama sta ostane,sto niko nece,vatreni je napisao/la:Belošević bi ti trazio tri puta vise nego sto je imao u Sarajevu,tako da od te ljubavi nema nista.No sigurno da nasi već pregovaraju sa iskusnim igračima,zato se ne zuri toliko kao prethodnih godina.Bosanski zmaj je napisao/la:TREBA DOVESTI BELOŠEVIĆA!
Vec vam je potpisao Kukic.
veha je za njega drogba
ma ako su nasi vidjeli nesto u njemu onda uredu.nismo mi sa foruma ti koji placamo i dovodimo igrace.malo bode u oci da je taj kukic za sezonu i po dao sest golova dok je recimo mujkic dao oko 35,al kao sto neko rece mozda on bude najprijatnije iznenadenje
misljenja sam da bi vehabovic nakon jedne polusezone i sazrijevanja bio bolji od svih napadaca iz prve lige.
a takoder kada se malo prokonta zvijezda ima dobru ekipu samo je falio trener,ja vjerujem da ce odovic sa ovim igracima sto su ostali bez problema osigurati opstanak 5 kola prije kraja
ma ako su nasi vidjeli nesto u njemu onda uredu.nismo mi sa foruma ti koji placamo i dovodimo igrace.malo bode u oci da je taj kukic za sezonu i po dao sest golova dok je recimo mujkic dao oko 35,al kao sto neko rece mozda on bude najprijatnije iznenadenje
a takoder kada se malo prokonta zvijezda ima dobru ekipu samo je falio trener,ja vjerujem da ce odovic sa ovim igracima sto su ostali bez problema osigurati opstanak 5 kola prije kraja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ako je istina da je Kukic potpisao ili ce potpisati, nadam se da ce to biti 1.aprila 
A koga bi ste vi, Messija mozda?
Prosle sezone Messi je igrao kod nas pa nije nesto bio,sada je pojačao Sarajevo ....pa u drbiju sa Željom zabio pobjedonosni gol.index_ je napisao/la:A koga bi ste vi, Messija mozda?
-
SempreJuve
- Kontakt:
Sad vam je dobar i Vehabovic?
Momak zabije 8-9 golova vi ga otjerate,....
OOOOO,Vehaboviću,jedva te prepoznah....Pa sta ima,jesi li pojačao neki drugoligas,Natron ili tako nesto.SempreJuve je napisao/la:Sad vam je dobar i Vehabovic?
-
SempreJuve
- Kontakt:
uuuuuuuuu jesi bistar momcino,brzo kontas..Za tvoj info Vehabovic je na zimskom turniru
pa kao da inernet ne moze imati na turniru,evo i ja sam na vlasiću pa tipkamSempreJuve je napisao/la:uuuuuuuuu jesi bistar momcino,brzo kontas..Za tvoj info Vehabovic je na zimskom turniru
-
SempreJuve
- Kontakt:
Mislim da igra tako da ne moze,...
onda si neko njemu blizak,shvatam onda tvoje postove,sorrySempreJuve je napisao/la:Mislim da igra tako da ne moze,...
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Bolje je dovesti Vedu,Koscuru i comp pa nek djeca sta i zarade, nego nekakve Kukice i sl...
-
SempreJuve
- Kontakt:
Nema potrebe,to mi je prijatelj od djetinstva..Pzzzzvatreni je napisao/la:onda si neko njemu blizak,shvatam onda tvoje postove,sorrySempreJuve je napisao/la:Mislim da igra tako da ne moze,...
vatreni je napisao/la:OOOOO,Vehaboviću,jedva te prepoznah....Pa sta ima,jesi li pojačao neki drugoligas,Natron ili tako nesto.SempreJuve je napisao/la:Sad vam je dobar i Vehabovic?
Pa on otkako igra fudbal nije dao 9 golova, dva - 3 puta ga napucala lopta i to je to...
A imamo mi Vehabovica koji mjere carsiju koliko oceš, čak sam i ja nekad bio Vehabović ... hahhaha
lose,loseindex_ je napisao/la:Vec vam je potpisao Kukic.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.