FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ItalInter 
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Iz tvog posta jasno je da bi tvoja politika bila da rasprodamo sve dok su josh bili na cijeni i sta onda??, zamijenimo ih novim, nepotvrđenim i skupljim igracima sa josh tezim ugovorima i fakticki ponovo ispocetka, umjesto da ocuvash sampionsku ekipu sa zadovoljnim kadrom i ekstra hemijom u ekipi.Pupi04 je napisao/la:Sad ce ovim smijesnim odlaskom Wesa biti zaokruzena jedna losa politika u kojoj smo izgubili 100+ miliona pa smo krenuli u kresanje ugovora...
Za solidne pare smo dali jedino Etoa,koji ruku na srce bi jedini i mogao igrat na visokom nivou i najvise bi nam pridonio,od mogucnosti da se uzme 30-ak miliona ponaosob za Princa,Maicona,J.C.,Wesa u naletu nakon 2010. losa i bezidejna politika je dovela do toga da zbrajamo na kraju koliko smo ustedili na njihovim platama a zarada od transfera skoro pa nista...
Onda se pitamo sto nam je Roki pojacanje,samo se ocigledno nastavlja sa glupostima koje sada manje kostaju,a nek se nizu starci u ekipi pa ce nam trebat za ekipu vise infuzije neg sampanjca.
Kao navijaca Intera mogu reci da me tvoj post vrijedja, pa nismo mi Dinamo da prodamo sve kad izadjemo u evropu ( u nasem slucaju osvojimo skoro sve sto se moze osvojit), a ni ciganski Juve da tjeramo zvijede iz kluba kada su na cijeni ili kad nisu u formi.Navijash za Inter,bili bismo veliki i da nam Zajko Zeba igra po krilu!!
Amar Osim selektor BiH
Ok onda ovo nakon triplete je politika sa jasnim ciljem i idejom
U tome jeste glavni problem,ako nemas para i ne mozes dalje izgurat velike plate i pratit sve zescu konkurenciju na finansijskom planu,okreces se prodaji skupog(plate),starog a dobro naplativog a ne da cekas par sezona i dodjes na ovo danas
A sta smo dobili,zadovoljan kadar(platama) i istrosen i zasicen a bez prave konkurencije,znali su u klubu kakva je finansijska situacija,mogu li izgurat ili ne i ostat na visokom nivou,a ocigledno da nisu mogli pa se krenulo u lutanje koje evo i danas traje...
Za mene je Inter najveci,i ispratio sam ga i u jos gorim vremenima ali nisam slijep i budala pa da kazem ovo je ekstra,kad potez za potezom pokazuju da se samo krpi da se izgura sezona,pa prosjek napada nam je preko 30 godina a svi su u padu forme i na tom gradimo buducnost,neka hvala pa nek te vrijedja
U tome jeste glavni problem,ako nemas para i ne mozes dalje izgurat velike plate i pratit sve zescu konkurenciju na finansijskom planu,okreces se prodaji skupog(plate),starog a dobro naplativog a ne da cekas par sezona i dodjes na ovo danas
A sta smo dobili,zadovoljan kadar(platama) i istrosen i zasicen a bez prave konkurencije,znali su u klubu kakva je finansijska situacija,mogu li izgurat ili ne i ostat na visokom nivou,a ocigledno da nisu mogli pa se krenulo u lutanje koje evo i danas traje...
Za mene je Inter najveci,i ispratio sam ga i u jos gorim vremenima ali nisam slijep i budala pa da kazem ovo je ekstra,kad potez za potezom pokazuju da se samo krpi da se izgura sezona,pa prosjek napada nam je preko 30 godina a svi su u padu forme i na tom gradimo buducnost,neka hvala pa nek te vrijedja
Inter za igraca sredine terena,klasa 84' Francesca Lodia(Catania) oficijalno ponudio 2mil.+tri mlada igraca na posudbu,radi se o nekim od ovih igraca Duncan, Bessa, Romanò, Livaja i Crisetig.
Stigla ponuda za Coutinha od Aston Vile,govori se o 10mil.
Stigla ponuda za Coutinha od Aston Vile,govori se o 10mil.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Niko nije rekao da je ekstra, ali toliko kukanja radi jedne polusezone nije realno (mislim na dovodjenje rocchija ovu polusezonu).Ono sto sam pokusao reci i ocito se nisam fino izrazio, je da smo preveliki klub da bi se tako drsko rijesili igraca koji su osvojili sve, pa makar to bilo pogresno u smislu finansijske politike kluba.Mi smo klub koji ima cast i tradiciju, ne neka ekipa koja je tu na vrhu par sezona i koja kupuje, prodaje i isprobava razne opcije jer je nekom tamo seiku ili rusu ceif i zanimacija da igra live FM-a.Pupi04 je napisao/la:Ok onda ovo nakon triplete je politika sa jasnim ciljem i idejom![]()
U tome jeste glavni problem,ako nemas para i ne mozes dalje izgurat velike plate i pratit sve zescu konkurenciju na finansijskom planu,okreces se prodaji skupog(plate),starog a dobro naplativog a ne da cekas par sezona i dodjes na ovo danas![]()
Amar Osim selektor BiH
Ma ja nemam nista protiv Rocchija,mislim da nam je trebao takav tip napadaca da udje kad je gusto pa ako zabije sta dobro je,samo sto bi kad vec nije sad trebalo se krenuti na ljeto u dovodjenje pravog golgetera a da imamo u Princu tog dzokera...
Ne meni nije cejf ovo live igranje FM i mjenjanje 15-ak igraca u transfer roku ali bi volio da mi krenemo nekim zacrtanim putem pa sistemskim dovodjenjem/mijenjanjem igraca za 2-3 sezone gledamo Inter na vrhu.
Samo sto smo mi evo vec dvije godine izgubili od triplete na lutanje i nazalost bolje da smo tada drsko prodali igrace koji su najvise doprinjeli trofejima i zaradili nesto nego sto ih se evo i dan danas drsko rjesavamo po principu uzmi ili ostavi...
Ne meni nije cejf ovo live igranje FM i mjenjanje 15-ak igraca u transfer roku ali bi volio da mi krenemo nekim zacrtanim putem pa sistemskim dovodjenjem/mijenjanjem igraca za 2-3 sezone gledamo Inter na vrhu.
Samo sto smo mi evo vec dvije godine izgubili od triplete na lutanje i nazalost bolje da smo tada drsko prodali igrace koji su najvise doprinjeli trofejima i zaradili nesto nego sto ih se evo i dan danas drsko rjesavamo po principu uzmi ili ostavi...
Uzmi ili ostavi malo sutra,4,5 miliona se Sneijderu daje i on odbija,sta hoce vise,podrzavam politiku kluba u njegovom slucaju,jasno je da lutamo,ako se plasiramo u LP bit ce top pojacanja i to je to.Pupi04 je napisao/la:Ma ja nemam nista protiv Rocchija,mislim da nam je trebao takav tip napadaca da udje kad je gusto pa ako zabije sta dobro je,samo sto bi kad vec nije sad trebalo se krenuti na ljeto u dovodjenje pravog golgetera a da imamo u Princu tog dzokera...
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Inter made an official bid of €1.5-2m cash plus the co-ownership of 2 or 3 players (Duncan, Bessa, Romanò, Livaja & Crisetig) to sign Lodi

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Beppe@ Mi smo klub koji ima cast i tradiciju, ne neka ekipa koja je tu na vrhu par sezona i koja kupuje, prodaje i isprobava opcije
Ja nisam siguran jesi ti stvarno navijac intera ili si inter poceo pratiti od 2006 ali ovo sto si napisao tacno opisuje ono sta je inter bio decenijama izuzev 2006-2010 tacno si opisao politiku intera koju su imali decenijama kupovali raznorazne zvijezde a rezultata ni na mapi to se upravo sad desava samo sto sad nema vise para za zvijezde pa se krpi losim igracima ali ovo je realnost samo se vrati u period prije 2006 pa ces vidjeti sta je inter kupovao i gdje je bio seici su bili mala djeca za Morattia
Ja nisam siguran jesi ti stvarno navijac intera ili si inter poceo pratiti od 2006 ali ovo sto si napisao tacno opisuje ono sta je inter bio decenijama izuzev 2006-2010 tacno si opisao politiku intera koju su imali decenijama kupovali raznorazne zvijezde a rezultata ni na mapi to se upravo sad desava samo sto sad nema vise para za zvijezde pa se krpi losim igracima ali ovo je realnost samo se vrati u period prije 2006 pa ces vidjeti sta je inter kupovao i gdje je bio seici su bili mala djeca za Morattia
Podrzavas politiku kluba u kojoj smo za Wesa ovog ljeta mogli uzet hladno 20 miliona a sad ce otic za sicu jer covjek ne pristaje na manje kad ima dugorocan i potpisan ugovor...
Ne glumite neke svece,vi bi kao pristali iz ljubavi radit za manje a imas u rukama vise,na stranu njegove losije predstave,povrede i sta sve ne,nek ne pristaje niti je on sam sebi ponudio taj ugovor niti je on kriv sto Inter sa nastavljanjem "pojacavanja" postaje osrednji klub i rjesava se svega dobrog...
Dabogda ostao i izmuzo do zadnjeg centa
Ne glumite neke svece,vi bi kao pristali iz ljubavi radit za manje a imas u rukama vise,na stranu njegove losije predstave,povrede i sta sve ne,nek ne pristaje niti je on sam sebi ponudio taj ugovor niti je on kriv sto Inter sa nastavljanjem "pojacavanja" postaje osrednji klub i rjesava se svega dobrog...
dabogda on otiso i moje oci ga vise ne vidjele,sto rece kolega lako je biti general poslije bitke i govoriti da smo,a da smo sneijdera prodali za 35 i ostavili Eto-a,eee da smo smo,da je sve znati u zivotu i kako pisete skoro ste poceli za juventus navijat...malo pogledajte situaciju sa raznih strana,ko kaze da Moratti malo ulaze taj nije sav,ulozeno je 60mil u zadnjih 1-1,5 god a pored toga idu planovi za stadion,samo znate kritikovati i nista vise a kad Inter pobjedi tad vam je najbolji na svijetu,Pupi ne pisem ovo samo tebi vec i svima koji iz dana u dan samo znaju pljuvati,a kad pobjedimo OLE OLE.pozPupi04 je napisao/la:Podrzavas politiku kluba u kojoj smo za Wesa ovog ljeta mogli uzet hladno 20 miliona a sad ce otic za sicu jer covjek ne pristaje na manje kad ima dugorocan i potpisan ugovor...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
nek ste vi sa tradicijom,vi imate sve najbolje,od trenera,predsjednika,sportskog direktora,igraca,ma sve sve,jednostavno ste,ma malo je reci savrseni a Inter ne valja nicemu,s tim sto Inter u jednog godini osvoji 5 trofeja,a vi u 5 godina 1.Yucca je napisao/la:Beppe@ Mi smo klub koji ima cast i tradiciju, ne neka ekipa koja je tu na vrhu par sezona i koja kupuje, prodaje i isprobava opcije![]()
![]()
FORZA INTER!
FORZA INTER!
sanjingr@ bas mi je drago sto napisa ovo za trofeje jer je Juve od 1989-2005 osvojio 19 trofeja inter 5
ali ipak ste vi veliki klub
Beppe@ sanjingr@ mozete se vi pjeniti koliko hocete to je vasa realnost samo vas susna razdoblja pogadaju jako cesto i traju dugo
Beppe@ sanjingr@ mozete se vi pjeniti koliko hocete to je vasa realnost samo vas susna razdoblja pogadaju jako cesto i traju dugo
- IlCapitano
- Kontakt:
Ranocchia:"Ja vjerujem u Scudetto zato sto sam uvjeren da Juventus nije bolji tim"

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jedno je pljuvati a jedno realno sagledati stvari
A i kad se pljuje ima se razloga,najlakse je govoriti super je a svi znamo da nije,lako je meni reci Inter je najveci i za mene i jeste najveci ali je realno trenutno osrednji evropski klub,nazalost...
Iz tih razloga e da smo da smo i dosli smo do ovog
Svakog obraduje pobjeda pa i bude ole ole,ali u globalu se dosta mora u samom cilju i sistemu promjeniti da bi se Inter vratio u vrh,a to nije dovodjenje polovnih 30-godisnjaka i razbacivanje omladinaca u nista...
Pozz
P.S. a sta se treba izjaviti "ja ne vjerujem u scudetto i juventus je bolji tim koji nikad necemo dostici"
Aha,pravi timski duh,nek pricaju i vjeruju pa ce nesto iz tog i proizaci...
A mozda je vidi kako Roki gazi na treningu pa nam se slozile kockice
A i kad se pljuje ima se razloga,najlakse je govoriti super je a svi znamo da nije,lako je meni reci Inter je najveci i za mene i jeste najveci ali je realno trenutno osrednji evropski klub,nazalost...
Iz tih razloga e da smo da smo i dosli smo do ovog
Svakog obraduje pobjeda pa i bude ole ole,ali u globalu se dosta mora u samom cilju i sistemu promjeniti da bi se Inter vratio u vrh,a to nije dovodjenje polovnih 30-godisnjaka i razbacivanje omladinaca u nista...
Pozz
P.S. a sta se treba izjaviti "ja ne vjerujem u scudetto i juventus je bolji tim koji nikad necemo dostici"
Aha,pravi timski duh,nek pricaju i vjeruju pa ce nesto iz tog i proizaci...
A mozda je vidi kako Roki gazi na treningu pa nam se slozile kockice
Zbog ovog sam neki dan napisao da jubentini razgule na svoju temu,al nadam se da će dobiti ban za trollanje...
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
gojzerica
- Kontakt:
i onda će bit Juventusovi igrači se drogirajuIlCapitano je napisao/la:Ranocchia:"Ja vjerujem u Scudetto zato sto sam uvjeren da Juventus nije bolji tim"
Rossi je placen vise od 10m.Vjerujem da ces se slozit sa mnom da je to previse za igraca koji je dvaput u kratko vrijeme pretrpio onakve ozljede i upitno je kada ce se vratit na teren i hoce li uopce moc prikazat one igre prije ozljede.Scarpini je napisao/la:Malo sam ljut, Debuchy, G Rossi, a sve oni kao imaju jasnu viziju a svi znamo da nam treba igrac (i) poteza koji znaju dobro solirati, ajde ima jos tu neki imena kojima je mozda cijena opala M'villa ili neki drugi igrac, pa j****u ako cete trositi novac barem kupite igrace koji ce se isplatit ! A i red je da se rijesi situacija Wesa koji samo koci i donosi negativnu atmosferu u svlacionicu.
Sretno deckima sutra u udinama !
Oficijalni sastavi: Inter: 1 Handanovic; 25 Samuel, 19 Cambiasso, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 4 Zanetti, 21 Gargano, 14 Guarin, 31 Pereira; 99 Cassano, 8 Palacio.
Udinese: 1 Brkic; 75 Heurtaux, 5 Danilo, 11 Domizzi; 8 Basta, 37 Pereyra, 3 Allan, 21 Lazzari, 26 Pasquale; 24 Muriel, 10 Di Natale
Forza Inter
Udinese: 1 Brkic; 75 Heurtaux, 5 Danilo, 11 Domizzi; 8 Basta, 37 Pereyra, 3 Allan, 21 Lazzari, 26 Pasquale; 24 Muriel, 10 Di Natale
Forza Inter
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.