Sta promasi Klose.....
@milomlate, provjeri da ti tv ne stoji naopacke, Lula igra na lijevoj strani
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Namjestiocalcio je napisao/la:solidna igra Lulica, u poredjenju kakav je bio prije par mjeseci ovo je odlicno.
Sta promasi Klose.....
@milomlate, provjeri da ti tv ne stoji naopacke, Lula igra na lijevoj strani
Petkovic. Iz svakog tima je u stanju izvuci maksimum maksimuma, zato je i doveden u Lazio. Gaji uglavnom klasicni nogomet, bez pretjeranog umiranja u ljepoti igre.aqarius je napisao/la:Slabo pratim calcio,par puta sam gledao Lacio zbog Lule i uvijek su mi bili truba,ne kontam kako su ovako visoko na tabeli(vjerovatno sam takve sreće da ih gledam kada igraju slabo)
Razlog je skoro pa i neprimjetan samo par nula manjka ispred na primjer parnog broja.MrAmani96 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto Petkovic nije trener reprezentacije? Vidim da je iz BiH, i odlican je trener.
Bit će uskoro aBd.MrAmani96 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto Petkovic nije trener reprezentacije? Vidim da je iz BiH, i odlican je trener.
Svi se nadamo.Poslije pitara opet pitar.Pogba je napisao/la:Bit će uskoro aBd.MrAmani96 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto Petkovic nije trener reprezentacije? Vidim da je iz BiH, i odlican je trener.
Prosla su ta vremena . I treba napomenuti da Petkovic nikada nije bio ozbiljno razmatran zbog plate. Covjeku se ne isplati raditi za male pare, iako ne sumnjam da je naklonjen repki, i da bi i za manje love dosao da trenira nacionalni tim. Ali, glupo je o tome sada razmisljati, kvalifikacije su u toku, i ko zna, mozda se u Papetu krije neotkriveni genije. Nadajmo se svi da je tako.Dufresne je napisao/la:Predzadnji selektor je bio Ciro, sad je Pape, ocekujem da se trazi "Srbin" kao slijedeci selektor, ako bi bili u stanju postaviti Petkovica to bi bilo, ako ne onda Dusana Bajevica...
Head je napisao/la:Svi se nadamo.Poslije pitara opet pitar.Pogba je napisao/la:Bit će uskoro aBd.MrAmani96 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto Petkovic nije trener reprezentacije? Vidim da je iz BiH, i odlican je trener.
Kretenizam nije zakonom zabranjen, nazalost.skyisthelimit je napisao/la:jbt zivot na forumu pojedinci odredjuju drugima sta su po nacionalnosti
milomlat je napisao/la:Kretenizam nije zakonom zabranjen, nazalost.skyisthelimit je napisao/la:jbt zivot na forumu pojedinci odredjuju drugima sta su po nacionalnosti
Nemoj im prisjedati na mukuHead je napisao/la:Svi se nadamo.Poslije pitara opet pitar.Pogba je napisao/la:Bit će uskoro aBd.MrAmani96 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto Petkovic nije trener reprezentacije? Vidim da je iz BiH, i odlican je trener.
Pa u vrhu su jer pobjeđuju bas kao i veceras: iz nicega.aqarius je napisao/la:Slabo pratim calcio,par puta sam gledao Lacio zbog Lule i uvijek su mi bili truba,ne kontam kako su ovako visoko na tabeli(vjerovatno sam takve sreće da ih gledam kada igraju slabo)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.