Potpis. Na ovaj nacin sebi neki ljudi pokusavaju dati vecu vaznost nego sto je imaju. Ista stvar se moze reci za gospodina Dautbegovica i njegov danasnji tekst o doticnoj utakmici: http://sportsport.ba/bh_kosarkap-26014.htmGerrard je napisao/la:Ja cu tebe zamoliti ali i sve da ne spominjete grupu Horde zla bez ikakve potrebe ... zasto bi se oni bas sada vratili u dvoranu ? Vjerovatno ciljas na osvetu i slicni a trebao bi znati da je grupa sada pod jakim povecalom i samo se ceka kiks da nas opet pocnu blatiti na sve strane ... Horde prate organizovano samo FKS i to je kompletan stav grupe , pojedici u svojoj reziji mogu ici na utakmice ,ali udruzenje ne zeli da na kraju grupa ispasta zbog pojeedinaca ... zamisli ovu utakmici pojavimo se postavimo trans i nadje se pojedinac napravi belaj i sve padne na grupu ... neka hvala imamo mi nas FKS i sutrasnju utakmicu protiv Slavije.Ti uzivaj i nisi ovlasten da ti pozivas navijace FKS ni na kakav dogadjaj , pozivaj navijace Bosne a ne grupu Horde zla sa kojom vjerovatno nemas nista pa tako pokusavas manipulisati ljudima , a zvanican stav grupe je takav kakav je !
Sta god doticni gospodin mislio o tenzijama izmedju Sarajeva i Listice, sta god on mislio o "nacionalizmu" na tribinama - on nema nikakav autoritet da bi tako nesto mogao sprijeciti. Ako doticni gospodin nema nista protiv da citav zivot provodi pognute glave i okretanjem drugog obraza - taj svoj stav niti moze niti smije nametati ljudima koji imaju kicmu. Da, veceras ce biti "gazenja ustasa", psovanja ustaskih i skutorskih clanova porodice. Naravno nazalost sve ce ostati na tome jer se tzv. navijaci Listice nece smjeti pojaviti u Zetri. Kome smeta neka ne dolazi na utakmicu, pisanjem ovakvih pateticnih tekstova ne moze se postici nista drugo osim budjenja dubokog i iskrenog prezira.

nadam se da će sama utakmica biti bolja od one improvizacije od dvorane... pa ono ne liči ni na što!
 nadam se da će sama utakmica biti bolja od one improvizacije od dvorane... pa ono ne liči ni na što!

samo mi je drago što nije bilo nijednog incidenta da pokažemo nacjonalistima iz širokog da smo za njih gospoda,građani
  samo mi je drago što nije bilo nijednog incidenta da pokažemo nacjonalistima iz širokog da smo za njih gospoda,građani