Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Mladi rukometni asovi BiH
FALE NA OVOM SPISKU DVA IGRACA, TARIK KASUMOVIC I HASO COSIC, GDJE SU ONI?
- gradacac10
- Kontakt:
Otpali jarane, otpali!ubica je napisao/la:FALE NA OVOM SPISKU DVA IGRACA, TARIK KASUMOVIC I HASO COSIC, GDJE SU ONI?
jesu to neki ekstra igraci pa se cudite sto fale na listi? nisam uopste upucen u rukomet, zato postavljam ovo pitanje...gradacac10 je napisao/la:Otpali jarane, otpali!ubica je napisao/la:FALE NA OVOM SPISKU DVA IGRACA, TARIK KASUMOVIC I HASO COSIC, GDJE SU ONI?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zar taj Kasumović nije bio među najboljima do sada

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj spisak je greska,to je spisak sa prvog okupljna samo prepisan 20.10,2012
http://sportsport.ba/rukomet/pripreme-z ... raca/90112" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/rukomet/pripreme-z ... raca/90112" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: rkbosna, dana/u 27 feb 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- gradacac10
- Kontakt:
nije nesto ovaj cosic, a za njega ne znam stvarno... Mozda je greska
kako mislis nije nesto, jesil gledao kako Cosic igra? Stvarno je mali odlican, trudi se sto je najvaznije, a Tarik za njega ne znam on je stvarno jedan od najboljih bekova u reprezentaciji, bice on pozvan 100%. A i cosic je vec pozvan kolko sam ja upucen, tako da nije otpao momak.gradacac10 je napisao/la:nije nesto ovaj cosic, a za njega ne znam stvarno... Mozda je greska
- gradacac10
- Kontakt:
evo zenicana
jesam, gledo sam ga, i nije neki igrac...

Evo pravi spisak i mislim ka ce ovi igrati na prvenstvu
http://rukometne-novosti.com/mladi-bh-r ... a-u-tuzli/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rukometne-novosti.com/mladi-bh-r ... a-u-tuzli/" onclick="window.open(this.href);return false;
Smatram da treba neko biti iz Zenice pozvan za reprezentaciju, jer igrat ce se u Zenici dosta utakmica ipak dvorana ispunjava sve uslove za jedno takvo prvenstvo, i naravno Skenderija i Zetra. Ali mislim da iz svakih ovih navedeni gradove u kojem ce se igrati prvenstvo, treba da ima bar jednog clana reprezentacije, to bi bilo super. Nacuo sam da cu pozvali Kobilicu i Cosica iz Celika, sad kolko je to tacno ne znam stvarno, imali neko spisak igraca za naredno okupljanje gdje ce seodrzati u Gracanici?
- gradacac10
- Kontakt:
Evo ovaj iznad tebe je postavio spisak, na njemu nema ni jednog ni drugog. Nema to veze gdje se igra, biraju se najbolji u BiH, a oni to nisuubica je napisao/la:Smatram da treba neko biti iz Zenice pozvan za reprezentaciju, jer igrat ce se u Zenici dosta utakmica ipak dvorana ispunjava sve uslove za jedno takvo prvenstvo, i naravno Skenderija i Zetra. Ali mislim da iz svakih ovih navedeni gradove u kojem ce se igrati prvenstvo, treba da ima bar jednog clana reprezentacije, to bi bilo super. Nacuo sam da cu pozvali Kobilicu i Cosica iz Celika, sad kolko je to tacno ne znam stvarno, imali neko spisak igraca za naredno okupljanje gdje ce seodrzati u Gracanici?

-
- Kontakt:
okom petodnevnih priprema, juniorska muška reprezentacija BiH će učestvovati na turniru koji će se u Gračanici odigrati 12. i 13. 01. 2013.
Selektor Zdenko Grbavac na mini pripreme pozvao je 18 igrača: Damjan Šarac, Petar Trišić, Enes Sirćo, Haso Ćosić, Ivan Miličević, Josip Ereš, Muhamed Zulfić, Anes Bečić, Ivan Milas, Tarik Kasumović, Nemanja Bezbradica, Josip Perić, Stefan Janković, Said Ajkunić, Dejan Malinović, Petar Bubalo, Damir Halilković, Elmir Građan.
dobar spisak!
Selektor Zdenko Grbavac na mini pripreme pozvao je 18 igrača: Damjan Šarac, Petar Trišić, Enes Sirćo, Haso Ćosić, Ivan Miličević, Josip Ereš, Muhamed Zulfić, Anes Bečić, Ivan Milas, Tarik Kasumović, Nemanja Bezbradica, Josip Perić, Stefan Janković, Said Ajkunić, Dejan Malinović, Petar Bubalo, Damir Halilković, Elmir Građan.
dobar spisak!
Nešto mi je nejasno. Čitam članak za turnir ovaj gdje učestvuje reprezentacija i piše da učestvuje reprezentacija U-94 , a vamo je npr. Kasumović 92 godište.
Jel švercamo ili šta ?
Jel švercamo ili šta ?
- gradacac10
- Kontakt:
Haso Cosic u reprezentaciji... Nas Halil Sahdanovic je za njega igracina.
Sto se tice Zenicana Cosica i Becica,oni su pozvani je pozvani Dinko Dodig vjrovatno ili nece da igra za BH il ceka poziv Hrvaske mlade jer je bio na njihovom proslogodisnjem spisku.
Dok je Becic trenutna zamjena za Memica jer je povrijezen,iako nisu ista pozicija ima mjesta za jednog ljevaka..
Od ostali igraca tu je trenutno najbolje sto imamo..
Dok je Becic trenutna zamjena za Memica jer je povrijezen,iako nisu ista pozicija ima mjesta za jednog ljevaka..
Tačno tako, samo mala dopuna - Bečić je alternativa za Petra Bubala ili Malinovića, jer tad Zulfić "uskače" na desnog beka, a Bečić i Ereš su na desnom krilu. Šteta za Dodiga, al' tako je to kod nas - do daljnjegrkbosna je napisao/la:Sto se tice Zenicana Cosica i Becica,oni su pozvani je pozvani Dinko Dodig vjrovatno ili nece da igra za BH il ceka poziv Hrvaske mlade jer je bio na njihovom proslogodisnjem spisku.

Zanimljiv je ovaj nagli "salto" kad su golmani u pitanju!?

Prva 'varijanta' bili:
Ahmetašević, F.Žiga, Sedarević...
sad čitam: Šarac, Trišić i mlađahni Sirćo !!!
Bosno moja poharana....
- gradacac10
- Kontakt:
ne znam sta fali ovim golmanima, nse probaju, mozda su bolji, ionako sam cuo da se prosli put oni nisu dokazali... a sirco da si pratio taj mladjahni prosle godine je imo skoro svaku utakmicu po 20 odbrana, a nije ni sad nista losiji
Kako kaze otac golmana Serdarevica iz Tuluza , Francuska, ima obaveze prema klubu i nije mogao doci, Ahmetasevic povreda .Pozvani Trisic I SIrco kao zamjene.Sarac branio za ove selekciju u kvalifikacijama za EP.Nema Memica na spisku valjda je i on povrjedjen ili se probaju neki igraci.Kolko cujem pocetkom februara opet se okupljaju valjda u Tuzli,pa valjda u martu u Bihacu i u aprilu idu u Madrid da igraju sa prvacima Evrope dvije utakmice.Preozbiljno mi ovo izgleda.Hvala Bogu.Trigger je napisao/la:Tačno tako, samo mala dopuna - Bečić je alternativa za Petra Bubala ili Malinovića, jer tad Zulfić "uskače" na desnog beka, a Bečić i Ereš su na desnom krilu. Šteta za Dodiga, al' tako je to kod nas - do daljnjegrkbosna je napisao/la:Sto se tice Zenicana Cosica i Becica,oni su pozvani je pozvani Dinko Dodig vjrovatno ili nece da igra za BH il ceka poziv Hrvaske mlade jer je bio na njihovom proslogodisnjem spisku.
Od ostali igraca tu je trenutno najbolje sto imamo..![]()
Zanimljiv je ovaj nagli "salto" kad su golmani u pitanju!?![]()
Prva 'varijanta' bili:
Ahmetašević, F.Žiga, Sedarević...
sad čitam: Šarac, Trišić i mlađahni Sirćo !!!
-
- Kontakt:
jel inace serdarevic zadovoljio na zadnjem okupljanju ili?
Kazu ovi iz Gorazda sto su gledali utakmicu da je dobar golman, dvometras.Branio za kadetaku reorezentaciju Francuske i igro protiv nas na mediteranskom prvenstvo prije tri godine.Kako su ga nasi premuntali da brani za nas nemam pojma.edinjo-bih je napisao/la:jel inace serdarevic zadovoljio na zadnjem okupljanju ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.