17:00 Real M. - R.Sociedad/gol - DA
---------------------------------------------
Kvota: 1,75
Ulog: All in
Znamo kakva je situacija sa Realom: netrpeljivost, nezadovoljstvo, hirovi i kojekakve gluposti. U zadnjih godinu dana i kada su u idealnoj postavi svakakvi šabani im znaju nereijetko zaćerati ne 1 nego i 2 komada i to još na bernabeu. Casilas nema pojma sta znači klin šit

Ono što sam jutros pročitao na njihovoj stranici je to da u prvih 11 nema: Sergija Ramosa, Pepea, Marcela i Fabia Coentra-a kao ni Albiola. Znači zadnja linija ne postoji

Mourinho će pozadi postaviti Nacha Fernadeza za kojeg sam i čuo, ali Diega Javiera Llorentea iako ih simpatišem ruku na srce nemam pojma ko je :ugeek: Eh sad, momak igra u trećoj postavi Reala što ne mora značiti da je loš ali je imao premalo vremena za uigravanje sa prvom ekipom.
S druge strane Sociedad je in d mud

Sedmi su na tabeli imaju sjajnu polusezonu i u zadnjem kolu su dernuli itekako solidnu Sevillu. Sociedad zadnjih 7 kola nema poraza. Sve ovo me navodi da Real mora primiti gol. pobijediti možda i hoće ali Adan ili Casilas primaju korpu. Zato danas igram samo ovaj singl i to na poveći ulog pa ko koga. Sretno i živi bili