FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije tema fk Torpedo zato nas ne zanimaju ni dugovi ni bilo sta tog kluba!!!! Coca je sve rekao 

bh_navijac je napisao/la:Nije tema fk Torpedo zato nas ne zanimaju ni dugovi ni bilo sta tog kluba!!!! Coca je sve rekao
pa ne prica se samo o fks nego o mogucem trensferu igraca cija je ovo str i sarajeva.
p.s.
kada se kladis ili gledas utakmice, jeli manchester united jos uvjek trezis pod imenom Newton Heath. ili ipak arsenal trazis pod imenom Dial Square.
joj ima sada u kupu sampiona dobra tekma Olympique Universitaire-Athletic Grounds
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Znas li ti da Sarajevo nema za peza nemaju da jedu ljudi dok zelji sad ne kasni plata dana imaju ljudi premije strasne evo sad svaki igrac je dobio po 1000 km sto su velez prosli...sarajevo ima bonove da jedu gore ....irfan41 je napisao/la:drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
recu ti ja zasto je bolja situacija.
zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.
od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.
zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)
i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.
ato to su neki razlozti zbog kojih je bolja situacija sa parama u sarakjevu.
zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene

Bivši kapiten Željezničara Edin Cocalić demantuje: Nikad nisam razmišljao o prelasku uSarajevo

99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama neostajem u BiH, tvrdi Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorimaŽeljezničara
Edin Cocalić, koji je do prije nekoliko dana nosio kapitensku traku Željezničara, doveden je u kontekst prelaska u redove gradskog rivala Sarajeva, barem se tako moglo pročitati u pojedinim medijima.
Ipak, Cocalić nam je priznao kako je njegova izjava prenesena u pogrešnom kontekstu, jer on nikada nije ni pomislio da pređe u redove Sarajeva, uprkos tome što ga je Željezničar suspendovao, jer nije htio produžiti ugovor.
"Ispalo je kao da će mi Sarajevo biti opcija ukoliko ne pronađem angažman u inostranstvu, što nije ni blizu istini. Nikad u životu ne bih prešao na Koševo. Istina, postoji ona stara izreka, nikad ne reci nikad, ali Sarajevo mi nije bilo ni na pameti", kazao nam je Cocalić, te pokušao objasniti kako je njegovo ime dovedeno u vezu sa koševskim premijerligašem.
"Sarajevo mi je ponudilo porazgovaramo o mogućem angažmanu. Dao sam izjavu da se to nije dogodilo, ali ne u smislu kao da će se desiti, već da se neće ni dogoditi. Nisam kriv što je ispalo kao da je meni Sarajevo jedna od opcija, jer takva opcija zaista ne postoji", riječi su Cocalića, koji dodaje kako mu je odlazak u inostranstvo jedina želja.
"99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama ne ostajem u BiH. Imam nekoliko varijanti za prelazak i uskoro bih trebao donijeti konačnu odluku. Želja mi je samo da sve bude gotovo prije početka priprema", kazao nam je Edin Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorima Željezničara.
http://www.****/index.php?id=3442
ko je sada homic i ostala pogrdna sranja sto pisete??
ps morao sam ponoviti (nije onaj dovoljno upecatljiv, a i djecica vole slikice
), da se ubuduce ne trebaju blatit ljudi dok ne cujes obje strane

99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama neostajem u BiH, tvrdi Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorimaŽeljezničara
Edin Cocalić, koji je do prije nekoliko dana nosio kapitensku traku Željezničara, doveden je u kontekst prelaska u redove gradskog rivala Sarajeva, barem se tako moglo pročitati u pojedinim medijima.
Ipak, Cocalić nam je priznao kako je njegova izjava prenesena u pogrešnom kontekstu, jer on nikada nije ni pomislio da pređe u redove Sarajeva, uprkos tome što ga je Željezničar suspendovao, jer nije htio produžiti ugovor.
"Ispalo je kao da će mi Sarajevo biti opcija ukoliko ne pronađem angažman u inostranstvu, što nije ni blizu istini. Nikad u životu ne bih prešao na Koševo. Istina, postoji ona stara izreka, nikad ne reci nikad, ali Sarajevo mi nije bilo ni na pameti", kazao nam je Cocalić, te pokušao objasniti kako je njegovo ime dovedeno u vezu sa koševskim premijerligašem.
"Sarajevo mi je ponudilo porazgovaramo o mogućem angažmanu. Dao sam izjavu da se to nije dogodilo, ali ne u smislu kao da će se desiti, već da se neće ni dogoditi. Nisam kriv što je ispalo kao da je meni Sarajevo jedna od opcija, jer takva opcija zaista ne postoji", riječi su Cocalića, koji dodaje kako mu je odlazak u inostranstvo jedina želja.
"99,9 odsto idem u inostranstvo. Čak i u rezervnim varijantama ne ostajem u BiH. Imam nekoliko varijanti za prelazak i uskoro bih trebao donijeti konačnu odluku. Želja mi je samo da sve bude gotovo prije početka priprema", kazao nam je Edin Cocalić, koji trenutno trenira sa juniorima Željezničara.
http://www.****/index.php?id=3442
ko je sada homic i ostala pogrdna sranja sto pisete??
ps morao sam ponoviti (nije onaj dovoljno upecatljiv, a i djecica vole slikice

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
sta ima josirfan41 je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Nije tema fk Torpedo zato nas ne zanimaju ni dugovi ni bilo sta tog kluba!!!! Coca je sve rekao
pa ne prica se samo o fks nego o mogucem trensferu igraca cija je ovo str i sarajeva.
p.s.
kada se kladis ili gledas utakmice, jeli manchester united jos uvjek trezis pod imenom Newton Heath. ili ipak arsenal trazis pod imenom Dial Square.
joj ima sada u kupu sampiona dobra tekma Olympique Universitaire-Athletic Grounds

- TheManiacs
- Kontakt:
Jbg
a znao sam da nece preci u sarajevo,jer kada sam vidio poslije pobjede u zenici kako pjeva u autobusu da ne bih nikad izdo manijake..
Kakva vasa pojacanja jadovi ste najveci,u prijelaznom roku nemaju para dovest igraca,dosla 2-3 igraca sa slobodnim papirima (bez odstete)..
a znao sam da nece preci u sarajevo,jer kada sam vidio poslije pobjede u zenici kako pjeva u autobusu da ne bih nikad izdo manijake..
Kakva vasa pojacanja jadovi ste najveci,u prijelaznom roku nemaju para dovest igraca,dosla 2-3 igraca sa slobodnim papirima (bez odstete)..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Željezničar u goste kod Olimpika
Željezničar je pobjedom u Kupu BiH nad Rudarom (3:0) nastavio seriju pobjeda na svome terenu.
U protekla tri susreta Željezničar je na Grbavici upisao isto toliko pobjeda. Dva puta protiv Veleža (1:0 i 2:1), te protiv Rudara s uvjerljivih 3:0.
U sljedećem kolu Željezničar gostuje kod Olimpika na Grbavici, a onda mu slijedi gradski derbi sa Sarajevom.
Veznjak plavih Samir Bekrić smatra da će ove dvije utakmice biti možda i najteže za njegovu momčad u dosadašnjem dijelu prvenstva.
Čekaju nas još dvije teške utakmice na Grbavici pred našim navijačima. Mislim najteže ove jeseni. Olimpik i Sarajevo na Grbavici u naredna dva kola, su prilika da jesen završimo daleko iznad očekivanja s kojima smo počeli ovu sezonu, rekao je Bekrić za San.
Protiv Olimpika u nedjelju, Amar Osim će biti lišen usluga Srđana Stanića i Mirsada Bešlije. Stanić koji je u posljednja tri meča na Grbavici bio jedan od ključnih igrača, nema pravo nastupa zbog kartona, dok je Bešlija ozlijedio ložu meču protiv Rudara.
sranje od sport.ina
Željezničar je pobjedom u Kupu BiH nad Rudarom (3:0) nastavio seriju pobjeda na svome terenu.
U protekla tri susreta Željezničar je na Grbavici upisao isto toliko pobjeda. Dva puta protiv Veleža (1:0 i 2:1), te protiv Rudara s uvjerljivih 3:0.
U sljedećem kolu Željezničar gostuje kod Olimpika na Grbavici, a onda mu slijedi gradski derbi sa Sarajevom.
Veznjak plavih Samir Bekrić smatra da će ove dvije utakmice biti možda i najteže za njegovu momčad u dosadašnjem dijelu prvenstva.
Čekaju nas još dvije teške utakmice na Grbavici pred našim navijačima. Mislim najteže ove jeseni. Olimpik i Sarajevo na Grbavici u naredna dva kola, su prilika da jesen završimo daleko iznad očekivanja s kojima smo počeli ovu sezonu, rekao je Bekrić za San.
Protiv Olimpika u nedjelju, Amar Osim će biti lišen usluga Srđana Stanića i Mirsada Bešlije. Stanić koji je u posljednja tri meča na Grbavici bio jedan od ključnih igrača, nema pravo nastupa zbog kartona, dok je Bešlija ozlijedio ložu meču protiv Rudara.
sranje od sport.ina
jao gluposti a gdje su vama te silne pareeirfan41 je napisao/la:drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
zeljso nije uzeo para od evrope vec jedno 5-6 godina, dok je sarajevo u tom periodu jedno 4 puta dobivalo para od evrope.
od transfera se priblitno isto zaradilo, stim da ovo sto traze senegalski klubovi prilican udarac na budzet.
zeljo ima svoj stadion, samim tim i obaveze da placa struju, vodu itd, dok sarajevu sve placa opstina(100%tacno)
i zeljo dugo nije imao jakog sponzora, dok sarajevo svo vrijeme ima FDS, plus onaj 800.000 eura od NIKE.
zamolio bi da se ne prepocavamo zbog ovcpg posta jer sam ovo samo odg momku iznad mene

bh_navijac je napisao/la:sta ima josirfan41 je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Nije tema fk Torpedo zato nas ne zanimaju ni dugovi ni bilo sta tog kluba!!!! Coca je sve rekao
p.s.
joj ima sada u kupu sampiona dobra tekma Olympique Universitaire-Athletic Groundskakvom ba transferu nemoj biti smijesan molim te
vidim ne ide ti bshjk cim neznas procitati kad napisem da je ovo supljak, i ne razumijes rijec moguci
@ciro_grb1... pa da si bolje informisan znao bi da su igracima sarajeva bukvalno sve plate i PREMIJE isplacene, plus su dobili dodatke za lihu prvaka od 2000 KM.
i molim vas da ne raspravljamo o cinjenicama jer ne zalim da spamam na vasoj temi
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
sta je glupost, da smo u zednjih 5 god 4 u evropi uzmali pare, da nam je FDS konstantno sponzor, da je NIKE dao 800.000 eura za 4godisnji ugovor, ili da ne placamo nista za stadion.harinjo je napisao/la:jao gluposti a gdje su vama te silne pareeirfan41 je napisao/la:drug je napisao/la:Ovo ne pisem da bih se prepucavao sa hordasima nego pitam jer zelim da znam. Zbog cega mislis da je bolja finansijska situacija u Sarajevu nego u Zelji? Znam da ste zaradili pare od tranfera i od evrope ali ne moze do zauvijek trajati. Niko vam ne garantuje da cete u opet u Evropu, kao ni nama. Nismo mi zrinjski ili siroki da nasi sekretari preko saveza guraju svoje klubove da bi se obogatili. Ako smo mu ponudili dobar ugovor znaci da se moze, sumnjam da bi i da imate dali toliko para za igraca koji nije ponikao kod vas nego kod najljucih rivala. Sto se mene tice, cocalic kao igrac Zeljeznicara vise ne postoji. Znam da bi bilo provokacija s vase strane da predje ali mi ne bi bilo zao ako je istina ono sto pise u avazu. Ne mogu reci da nije kvalitetan ali bih o njemu kao covjeku mogao svasta napisati. Koliko je odbijao potpisivanje ugovora, covjek bi rekao da ima 100% angazman u ligi petice. Ovako se izgleda zajebao pa trazi klub u kojem ce nastavit karijeru.
a pare su date igracima za plate, i nazalost u dzepovima lopvske uprave
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
bit ce **** bez stane i bese...ali valjda mogu dici kolko tolko 

ne trebas se hvaliti time sto vam opsitna placa dugove koje napravite. Nama da se ne isplati ne bi ni igrali pod reflektorima...struja kosta ali nocna tekma privlaci i derbi navijace.
ja bih bio sretan da Zeljo i Sarajevo imaju jednake budzete, i to najvece drzavi (tako bi trebalo biti po nekim zaslugama i tradiciji) i da se borimo za neku prevlast u ligi. Ne bih da se prepiremo ko ima vise love. Znam da je ova Zeljina uprava sigurno sposobnija od prethodne i niko se ne zali na kasnjenja, mislim da ih sad nema. Neke stvari se dovode u red. Pitao sam momka zato sto sto sam pretpostavio da na kosevu nisu bogatiji od nas. Sve je to u 5 deka. Vas vadi evropa, nas posjeta i par novih sponzora koje je privukla uprava.
ja bih bio sretan da Zeljo i Sarajevo imaju jednake budzete, i to najvece drzavi (tako bi trebalo biti po nekim zaslugama i tradiciji) i da se borimo za neku prevlast u ligi. Ne bih da se prepiremo ko ima vise love. Znam da je ova Zeljina uprava sigurno sposobnija od prethodne i niko se ne zali na kasnjenja, mislim da ih sad nema. Neke stvari se dovode u red. Pitao sam momka zato sto sto sam pretpostavio da na kosevu nisu bogatiji od nas. Sve je to u 5 deka. Vas vadi evropa, nas posjeta i par novih sponzora koje je privukla uprava.
joj ljudi vise su isfurala prepucavanja o tome kako zeljo ima stadion,kako sarajevo nema,ko je uspjesniji ovo,ono..Dajte ljudi malo gledajte sadasnju situaciju kako mozete "pomoci" klubu,a ne otici na wikipediju uzeti informacije iz proslosti i biti "face".I ptice na grani znaju da Sarajevo nema stadiona,da Zeljo ima svoj stadion ha hu..Zato molim vas ako hocete spammati idite na temu vicevi i tu budite duhoviti

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
kako bi bilo lijepo kada bi uprava Zelje se sjetila i Ivicu OSima proglasila pocasnim predsjednikom Zeljeznicara.
BosnaE
- TheManiacs
- Kontakt:
Iz Uprave Olimpika su javili da su cijene karata za ovaj meč 5 KM za jug, 10KM za sjever i 20 KM za zapadnu tribinu.
Polugodišnje i godišnje karte karte FK Željezničar u ovom meču neće važiti.
Polugodišnje i godišnje karte karte FK Željezničar u ovom meču neće važiti.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa logicno da ne vaze jbg, olimpik je organizator tekme, bez obzira sto igraju na nasem stadionu.
Ugl da je njih dobit, ostalo cemo lako
Ugl da je njih dobit, ostalo cemo lako
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kud ga onaj nije vise slomio...
Ja te pitah jel ti se smjesi jug ovo gostovanje ili ces pomoci olimpik za sjeverom

Ja te pitah jel ti se smjesi jug ovo gostovanje ili ces pomoci olimpik za sjeverom

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve vise razmisljam o jugu ..Seyo_TM je napisao/la:Kud ga onaj nije vise slomio...
Ja te pitah jel ti se smjesi jug ovo gostovanje ili ces pomoci olimpik za sjeverom![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!