ok, nisam ranije bio u toku, a zanimljiva je izjava..kokuz je napisao/la:to je prvo došlo do našeg foruma pa onda do avazarisingforce je napisao/la:jeste pogledali ovo ? http://www.****/sport/kosarka/je-li- ... teletovica" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
risingforce
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja ne znam da li je iko rekao da Mirza nema kvalitete za NBA ligu ili da je neko branio Averya. Vecina "tih" je rekla da Mirza mora mnogo raditi da se dokaze u NBA i da ce s vremenom dobiti zasluzenu minutazu. Porediti Mirzu sada i Mirzu koji je tek dosao u NBA je suludo, samo slijepac ne vidi napredak. Mirzi je trebalo vrijeme da se privikne, a eto polako i igrama pokazuje da se privikava. Da Avery veceras vodi ekipu, vjerovatno bi i on do ovog trenutka povecao Mirzinu minutazu, jer je Mirza drugi igrac sada u odnosu na vrijeme kada je tek dosao u ligu. Glupo je vjerovati da je Avery mrzio Mirzu, nisu ba svi protiv Bosanaca, jer smo Bosanci (Dzeko, Mirza, Miske, Pjana, Salihovic itd.).emir79 je napisao/la:E takvi su se posakrivali i nema ih da komentarisulumani je napisao/la:sta ce on,nije on za nba..Avery je bio u pravu cjelo vrijeme.![]()
nestali hudi
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
joj navijaca nets-a isto u pozoristu

Bravo Mirza, jos 10 i taman 
- badblueboylivno
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ja ne znam da li je iko rekao da Mirza nema kvalitete za NBA ligu ili da je neko branio Averya. Vecina "tih" je rekla da Mirza mora mnogo raditi da se dokaze u NBA i da ce s vremenom dobiti zasluzenu minutazu. Porediti Mirzu sada i Mirzu koji je tek dosao u NBA je suludo, samo slijepac ne vidi napredak. Mirzi je trebalo vrijeme da se privikne, a eto polako i igrama pokazuje da se privikava. Da Avery veceras vodi ekipu, vjerovatno bi i on do ovog trenutka povecao Mirzinu minutazu, jer je Mirza drugi igrac sada u odnosu na vrijeme kada je tek dosao u ligu. Glupo je vjerovati da je Avery mrzio Mirzu, nisu ba svi protiv Bosanaca, jer smo Bosanci (Dzeko, Mirza, Miske, Pjana, Salihovic itd.).emir79 je napisao/la:E takvi su se posakrivali i nema ih da komentarisulumani je napisao/la:sta ce on,nije on za nba..Avery je bio u pravu cjelo vrijeme.![]()
nestali hudi
Da je Avery trener Netsi bi bili ispod 50% a Mirza ne bi vidio min.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 06 jan 2013, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
da je onaj majmun jos na klupi sad bi Mirza bio na tribinama i to je prava istina, uostalom nije bez razloga dobio otkazadriano_leite je napisao/la: Ja ne znam da li je iko rekao da Mirza nema kvalitete za NBA ligu ili da je neko branio Averya. Vecina "tih" je rekla da Mirza mora mnogo raditi da se dokaze u NBA i da ce s vremenom dobiti zasluzenu minutazu. Porediti Mirzu sada i Mirzu koji je tek dosao u NBA je suludo, samo slijepac ne vidi napredak. Mirzi je trebalo vrijeme da se privikne, a eto polako i igrama pokazuje da se privikava. Da Avery veceras vodi ekipu, vjerovatno bi i on do ovog trenutka povecao Mirzinu minutazu, jer je Mirza drugi igrac sada u odnosu na vrijeme kada je tek dosao u ligu. Glupo je vjerovati da je Avery mrzio Mirzu, nisu ba svi protiv Bosanaca, jer smo Bosanci (Dzeko, Mirza, Miske, Pjana, Salihovic itd.).
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 jan 2013, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
-
risingforce
- Kontakt:
Ubise Netsi, 22 razlike
Sta je opet bio usao?arelinho je napisao/la:joj navijaca nets-a isto u pozoristu![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
nije,nego nema nikakvog navijanja nit ista...AjsKjub je napisao/la:Sta je opet bio usao?arelinho je napisao/la:joj navijaca nets-a isto u pozoristu![]()
DEFENCE BUM BUM DEFENCE!arelinho je napisao/la:nije,nego nema nikakvog navijanja nit ista...AjsKjub je napisao/la:Sta je opet bio usao?arelinho je napisao/la:joj navijaca nets-a isto u pozoristu![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
čuje se sa vremena na vijeme: DEFENSE, DEFENSEarelinho je napisao/la:nije,nego nema nikakvog navijanja nit ista...AjsKjub je napisao/la:Sta je opet bio usao?arelinho je napisao/la:joj navijaca nets-a isto u pozoristu![]()
Odlazi Safete.
Ma pogresno citir'o, mislio sam na ovog drugog, na badblueboylivno-a. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
hAvaz i ovi sa sc-a većinu svojih info kupe baš odavde sa forumakokuz je napisao/la:to je prvo došlo do našeg foruma pa onda do avazarisingforce je napisao/la:jeste pogledali ovo ? http://www.****/sport/kosarka/je-li- ... teletovica" onclick="window.open(this.href);return false;
PS Mirza na 20 večeras osjećaj
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Mislim da je Mirza najbolji sa Shengelijom i Deronom!!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Deron was talking to Marshon when he was coming out. He was either telling him to pass the ball to Teletovic or asking Marshon to teach him how to hit that behind the back fling with the shot clock winding down.![]()
-
risingforce
- Kontakt:
Johnson zadnjih 60 sekundi 0/3 sut i turnover hahha
- badblueboylivno
- Kontakt:
Komentirao sam nastup... ide prema gore, samo da se ovako nastaviAjsKjub je napisao/la:Ma pogresno citir'o, mislio sam na ovog drugog, na badblueboylivno-a.
Hayley <3
Ajde stručnjaci kad ga vi očekujete???Šta mislite mozemol ga vidjeti početkom 4, dionice?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.