New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Ne znam kako i kad neko od Knicksa skoči za loptom ona se iskoprca i odbije protivničkom igraču 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
I to, a i fauliranje šutera.SheldonCooper je napisao/la:Ne znam kako i kad neko od Knicksa skoči za loptom ona se iskoprca i odbije protivničkom igraču
Bravo za Mela, kakva trica. Samo treba nastaviti ovako.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Gotovoooo
Napad funkcionira dobro, samo JR treba smanjiti ona brza ispucavanja. Što se tiče odbrane tu treba poraditi jer kad hoće mogu stisnut i sve izgleda super a onda u jednom trenutku se igra potpuno bez odbrane i tu nastane problem primanja veoma lakih poena
Čak i navijači Magica skandiraju M-V-P zajedno s navijačima Knicksa, naravno 
Gotovo, preloša odbrana, ali Melo nas izvuče
U pondeljak igramo protiv Celticsa u MSGu, biće zabavna utakmica
Također, pohvaliti Amarea i sve igrače, odlična četvrtina četvrtina, samo su nam 15 poena dali.
Gotovo, preloša odbrana, ali Melo nas izvuče
U pondeljak igramo protiv Celticsa u MSGu, biće zabavna utakmica
Također, pohvaliti Amarea i sve igrače, odlična četvrtina četvrtina, samo su nam 15 poena dali.
Melo majstor. 
Veceras njegov season high sto se tice asistencija.
Dobro je, pobjeda je upisana ponovo bez odbrane.
Veceras njegov season high sto se tice asistencija.
Dobro je, pobjeda je upisana ponovo bez odbrane.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Melo pokido sinoc
zadjnih 10 tekmi Melo na prosjeku od 34.4 p i 5.5 sk. uz procente suta 50% za 2p., 43% za 3 i 86% FT
zadjnih 10 tekmi Melo na prosjeku od 34.4 p i 5.5 sk. uz procente suta 50% za 2p., 43% za 3 i 86% FT
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da nije bio povrijeđen onih par tekmi siguran sam da bi bio prvi na listi za MVPamiki_92 je napisao/la:Melo pokido sinoc![]()
Večeras protiv Celticsa. Vjerujem da će se svi naložiti i igrati odbranu kao protiv Spursa.
Woody je najavio istu postavu kao u zadnje dvije utakmice. Camby je igračina. Odličan paser, može pogoditi s poludistance, odličan odbrambeni igrač, odličan bloker, odličan skakač. Dakle, igrač koji nam je bio potreban.
Očekujem da Woody da Amareu nekih 20-25 minuta, dakle da mu poveća minutažu za par minuta. Mislim, on je igrač koji se mora voljeti. Da nije on potpisao sumnjam da bi sada gledali Mela i Chandlera. Dakle, on je pokretač svega ovoga, posebno s rečenicom "The Knicks are back" nakon potpisa petogodišnjeg ugovora
JR je izjavio da zaslužuje biti All-Star igrač. Mislim da je to i moguće obzirom da nema baš dobrih SGa u na istoku. Wade, Allen i Ellis su mu konkurencija, a ima bolju sezonu od Allena, tu je negdje s Ellisom. Jedini minus mu je što ulazi s klupe, vidjećemo kako će reagovati treneri povodom ovoga.
Melo igrač sedmice, sasvim zasluženo.
Biće večeras sopcast linkova
Woody je najavio istu postavu kao u zadnje dvije utakmice. Camby je igračina. Odličan paser, može pogoditi s poludistance, odličan odbrambeni igrač, odličan bloker, odličan skakač. Dakle, igrač koji nam je bio potreban.
Očekujem da Woody da Amareu nekih 20-25 minuta, dakle da mu poveća minutažu za par minuta. Mislim, on je igrač koji se mora voljeti. Da nije on potpisao sumnjam da bi sada gledali Mela i Chandlera. Dakle, on je pokretač svega ovoga, posebno s rečenicom "The Knicks are back" nakon potpisa petogodišnjeg ugovora
JR je izjavio da zaslužuje biti All-Star igrač. Mislim da je to i moguće obzirom da nema baš dobrih SGa u na istoku. Wade, Allen i Ellis su mu konkurencija, a ima bolju sezonu od Allena, tu je negdje s Ellisom. Jedini minus mu je što ulazi s klupe, vidjećemo kako će reagovati treneri povodom ovoga.
Fascinantni brojevi jedino sto je mozda negativno je sto je omjer New Yorka 5-5 ako se ne varam...miki_92 je napisao/la:Melo pokido sinoc![]()
- Paraglajder
- Kontakt:
Večeras smo bez Ronda tako da ćete lagano pobjediti, ja se samo nadam da ćemo donekle držati egal da je zanimljivije pratiti. 
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Večeras protiv Celticsa. Vjerujem da će se svi naložiti i igrati odbranu kao protiv Spursa.
Očekujem da Woody da Amareu nekih 20-25 minuta, dakle da mu poveća minutažu za par minuta. Mislim, on je igrač koji se mora voljeti. Da nije on potpisao sumnjam da bi sada gledali Mela i Chandlera. Dakle, on je pokretač svega ovoga, posebno s rečenicom "The Knicks are back" nakon potpisa petogodišnjeg ugovora![]()
Nadam se da se barem biti neizvjesno
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kako bi jedan Rondo sjeo Knicksima
Večeras će bit malo koševa imam osjećaj, neće bit laka utakmica i vjerujem da će bit u 10 poena ipak je ovo derbi.
Knicksi su favoriti ali sa Celticsima se nikad ne zna. Ostao je još satić do utakmice
Knicksi su favoriti ali sa Celticsima se nikad ne zna. Ostao je još satić do utakmice
Moglo bi bitiBernardBarnjak je napisao/la:Carlo je napisao/la:Večeras protiv Celticsa. Vjerujem da će se svi naložiti i igrati odbranu kao protiv Spursa.
Očekujem da Woody da Amareu nekih 20-25 minuta, dakle da mu poveća minutažu za par minuta. Mislim, on je igrač koji se mora voljeti. Da nije on potpisao sumnjam da bi sada gledali Mela i Chandlera. Dakle, on je pokretač svega ovoga, posebno s rečenicom "The Knicks are back" nakon potpisa petogodišnjeg ugovora![]()
Nadam se da se barem biti neizvjesno![]()
@Sheldon, Rondo je out za večeras, suspendovan je od strane lige zbog nekog incidenta s sudijom protiv Atalante.
BREAKING NEWS:

Dobio je dozvolu za trening 5vs5, dakle debi za 2-3 sedmiceFrank Isola @FisolaNYDN
Carmelo just yelled out "Shump is back." Dr Allen just slapped Shumpert's hand as if to congratulate him (Waiting for LA media to refute it)
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
Seeing the way Shumpert was running and dunking a little earlier, he is very close to returning.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sve kontamo vraća se ovaj,nećemo gledat Brewera, vraća se onaj nećemo gledat Brewera ali mislim da ćemo ipak gledat Brewera
jedino ako se Houston vrati on bi ispao iz kombinacije.
Kad se Shump vrati i ukoliko se vrati u formi u kojoj je bio prije povrede
Još veća širina ekipe! Mislim da bi Brewera Knicksi trebali pokloniti nekom ali baš mrskom rivalu 
Kako bi bilo lijepo još šta uradit na poziciji playa
@carlo
Kad se Shump vrati i ukoliko se vrati u formi u kojoj je bio prije povrede
Kako bi bilo lijepo još šta uradit na poziciji playa
Nisam siguran hoćemo li gledati Brewera kada se Shump vrati
Biće prva postava: Felton-Kidd-Shump-Melo-Tyson, a možda će Kidd na klupu, a Brewer na tricu.
Al' zato gledaj klupe: Pablo, Kidd, JR, Novak, Sheed, Camby, Amare, Cope, White... Dakle, tu ima igrača koji mogu igrati u nekim timovima i u prvoj postavi, posebno Camby, Amare, JR, Kidd (i Cope bi mogao zahvaljujući trenutnoj formi).
Ne vjerujem da će biti nekih tradeova ili otpuštanja (Cope i Sheed imaju negarantovane ugovore). S tih 15 ljudi će se ući u playoff
Ja sve kontao utakmica u 01:00, kad ono u 01:30
Biće prva postava: Felton-Kidd-Shump-Melo-Tyson, a možda će Kidd na klupu, a Brewer na tricu.
Al' zato gledaj klupe: Pablo, Kidd, JR, Novak, Sheed, Camby, Amare, Cope, White... Dakle, tu ima igrača koji mogu igrati u nekim timovima i u prvoj postavi, posebno Camby, Amare, JR, Kidd (i Cope bi mogao zahvaljujući trenutnoj formi).
Ne vjerujem da će biti nekih tradeova ili otpuštanja (Cope i Sheed imaju negarantovane ugovore). S tih 15 ljudi će se ući u playoff
Ja sve kontao utakmica u 01:00, kad ono u 01:30
ima včrs stream na balkansportu
@Sheldon trenutno na tržištu ja nevidim playa za Knickse... u budućnosti moja želja je vidjeti Lillarda u našem dresu
@Sheldon trenutno na tržištu ja nevidim playa za Knickse... u budućnosti moja želja je vidjeti Lillarda u našem dresu
#Ausilio OUT
Brate, pusti se ti balkansporta, evo fantastičnog sopcasta: sop://broker.sopcast.com:3912/134511" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 6 gostiju.