Bravo majstore, samo nastavi
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Na kraju 14 poena, 6 skokova, 2 asista i 2 blokade
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Brooks hvali Mirzu !!! Kaze kad njih krene ma rasturaju 
Svi su dobro dosli. Pogledaj kolko raje sjedi i ceka da vidi Mirzu. Nemoras biti expert u kosorci da bi bio navijac naseg najboljeg igraca.Sakuragi je napisao/la:koji **** glumi ovaj shengelia![]()
bravo Mirza perfektno se uklopio u tim, tek se sad vidi!!
molim navijace na baterije da nastave gledati turske i argentinske sapunice a da nas prave ljubitelje ovog sporta puste da uzivamo gledajuci mirzu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta je tacno reko Brooks ?
Netsi - 7 od 24 za TRI....tako bacaju amateri u BIH...
Aferim Mirza, i laku noc.
21 min
14 poena 5/9 sut iz igre, 2/2 slobodna
6 skokova
2 asistencije
2 blokade
Aferim Mirza, i laku noc.
21 min
14 poena 5/9 sut iz igre, 2/2 slobodna
6 skokova
2 asistencije
2 blokade
Kindže, kindže...
Nije on djaba dobio otkaz!!JTS je napisao/la:Šta frajer radi kada ima samopouzdanje, kada mu trener da šansu ..pogađa šuteve, pohvatao je akcije, dobro se kreće, dobar u odbrani. Strašno ..ejj Avery glupane.
Ja čekam press-konferenciju njihovog trenera,nebil i on kakvi pohvala rekao 
Ma Avery je ubijao samopouzdanje i njemu i Brooksu, najjaci komentar na forumu Netsa kaze hajmo ga ponovo zaposlit samo da ga jos jednom otpustimo 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
To Mirzaaaaa
Vristao sam ko budala po kuci za svaku tricu
Jedva cekam da dode u Denver. Idem sa Bosanskom zastavom da navijam za Mirzu!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mouse je napisao/la:Sta je tacno reko Brooks ?
Ma u fazonu da im je trebao ovako dobar bench nastup nakon utakmice sa 2 produzetka dan ranije
I govori kako su on i Mirza to vrhunski odradili
Thomas Müller - Fußballgott
- el-fighter
- Kontakt:
Konacno je Mirza dobio pravu priliku i iskoristio je minute na najbolji moguci nacin. Vidi se na njemu da sada ima puno vise motiva i zelje za dokazivanjem. Po meni je ovo veceras bilo perfektno od njega. Postigao je 14 poena za 21 minut, imao 6 skokova (cak 5 ih je bilo ofanzivnih), podijelio 2 asistencije i 2 puta blokirao protivnike. Mislim da Mirza polako ulazi u formu i nadam se da ce tako i nastaviti, a izgleda da mu trener i saigraci sve vise vjeruju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- skyisthelimit
gdje si to procitaodziza_23 je napisao/la:Ma Avery je ubijao samopouzdanje i njemu i Brooksu, najjaci komentar na forumu Netsa kaze hajmo ga ponovo zaposlit samo da ga jos jednom otpustimo
_____
U ovome je kljuc. Ubleha sa klupe je otjerana
@NetsDaily
Avery Johnson thought Teletovic would never make it in the NBA. Too slow. Like Novak and Bonner are speed merchants.
Napredak je vidljiv, a zasto je vidljiv ?? Pa jer je konacno dobio pristojne minute na terenu.. Pojedinci su dosad na forumu branili nogiranog trenera jer je zaboga Mirza u 2 minute garbage timea promasio 2 trice i izgubio loptu. Pa kako ce se dokazati ako nije imao minutazu ????
Ovo je odlicno, jos samo da dobije malo vecu minutazu kad je utakmica u egalu. Ali dobro jer ponavljam kod ublehasa bi davno dobio nogu, sreca pa je on nogiran
15.10 - 15.06 ...
http://www.rojadirecta.me/goto/hippiesh ... eam19.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pratite i dalje na ovom linku NETS-e , uskoro sazetak i zakucavanje Mirze, i neki intervju, ali ne rekose sa kojim igracem. Moguce da je i Mirza ....
pratite i dalje na ovom linku NETS-e , uskoro sazetak i zakucavanje Mirze, i neki intervju, ali ne rekose sa kojim igracem. Moguce da je i Mirza ....
Kindže, kindže...
Ovi na Yes kanalu kazu da Mirza treba dobiti vecu mniutazu da je bolji nego Humphries da donosi nesto u igru sto Hump nema a to je 3 point game i jos igra dobro u odbrani!!!IMa super sut iz daljine !!
Kze Trener Netsa super utakmice zaredom od Mirze i da je klupa odradila super posao i da su Kings dobri u zadnje vrijeme tako da nisu lak protivnik i bas spominje MIRZU OVI SAMO PRICAJU OBLOKU I REBOUNDS WOW ne samo sut vec sve !! Pa samo o MIRZI PRICAJU LJUDI !!!BRAVO MIRZA!!
Evo bome ga i trener Carlesimo pohvali na pressu i to dobro nahvali Mirzu kaze nije bitno to sto je veceras pogadao odradio je bitne stvari u odbrani rotaciji imao 2 blokade sve u svemu bio odlican na terenu i kaze da se vidi na treninzima da on moze i samo treba da i dalje trudi se i radi i dobit ce minute

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kao sto trener rece, iskoristio je povredu Humpa na najbolji moguci nacin. Trener je pohvalio i igru u odbrani. Ako bude konstatno dobar defanzivno, imace svojih 20tak minuta bez dileme
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
risingforce
- Kontakt:
daa, posebno je pohvalio njegov karatker i sportski duh, istrajnost..,tj to sto je i pored slabe minutaze nastavio vrijedno da trenira i znao je da ce mu se to isplatiti..Yucca je napisao/la:Evo bome ga i trener Carlesimo pohvali na pressu i to dobro nahvali Mirzu kaze nije bitno to sto je veceras pogadao odradio je bitne stvari u odbrani rotaciji imao 2 blojade sve u svemu bio odlican na terenu i kaze da se vidi na treninzima da on moze i samo treba da i dalje trudi se i radi i dobit ce minute![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.