Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Bravo Mirza !
sve ce doci na svoje.
sve ce doci na svoje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ne mogu vam opisati koliko sam sretan sto mirza konacno pokazuje sta moze 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jao, nisam gledao sinoć.
Ali nema veze, ne mogu opisat' koliko sam sretan zbog Mirze. Majke mi ko da sam ja odigro ovako.
Ali nema veze, ne mogu opisat' koliko sam sretan zbog Mirze. Majke mi ko da sam ja odigro ovako.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
3 upadaju ko lude 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam Mirzu
Samo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
TURNING POINT: The Nets took control with an 11-0 run in the second quarter, sparked by seven points from Mirza Teletovic.
Sve receno, neizrecivo vazna utakmica za Mirzu, sad minute moraju rasti, a on ce to znati iskoristiti.
Bravo care!
Sve receno, neizrecivo vazna utakmica za Mirzu, sad minute moraju rasti, a on ce to znati iskoristiti.
Bravo care!
- EdenHazard
- Kontakt:
kakav je ovdje bio sinoc dernek kad je poceo da ubacuje u 2. cetvrtini

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Amazing BIG M!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Neutralan88
- Kontakt:
konacnoBaDa12 je napisao/la:Amazing BIG M!![]()
vrijeme je bilo da prokine, bas trojke ubacuje kao nekad u evropi
iduca tekma ako bog da 20+
Sad ce se vratit u europu 
Pokaz''o je da zna igrati u NBA i nek' se sad vrati u europugrgr je napisao/la:Sad ce se vratit u europu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Stari odakle skidas te cetvrtine?likma23 je napisao/la:Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam MirzuSamo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA
Cestitke nasem Mirzi
P.J mu je odmah rekao da ce pokusati sa njim,da ce mu pruziti priliku
2 sinosnje trice su bile iz akcije,koje su bile posle time outa
Mirza je veliki radnik i iskoristio je na najbolji nacin.Da ne trazim sada sta sam sve pisao,ali eto ipak je doslo tako.Cjela ekipa igra bolje,nekako su opusteniji kako nema Avery,kojem je nadimak bio General..Na Mirzi da dalje radi,da bude jos bolji 
http://nbaspot.com/viewforum.php?f=17Deniss je napisao/la:Stari odakle skidas te cetvrtine?likma23 je napisao/la:Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam MirzuSamo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Falalikma23 je napisao/la:http://nbaspot.com/viewforum.php?f=17Deniss je napisao/la:Stari odakle skidas te cetvrtine?likma23 je napisao/la:Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam MirzuSamo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA
Ako pogledate ponovo i analizirate, vidjecete da mu mnogo bolje lezi sut kad istrcava, nego kad baca izmjesta, ovako los procenat suta ranije je upravo zbog toga sto su ga forsirali kao spot sutera, dakle iz mjesta, a kad istrcava sa perimetra na tricu gotovo da ne masa.
Bravo Mirza, ajd da jos jednom napisem
Eh sad treba da ovako nastavi, doduse, ne moze svaka utakmica biti ovako fenomenalna, ali treba se potruditi da na najbolji moguci nacin iskoristi minute. Naravno, ne treba se razocarati i kad ne bude odigrao ovako, znamo sta on moze i samo treba nastaviti vjerovati u njega
GO MIRZA GO ! :d
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Svaka čast Mirzi, ne razumijem se u košarku iskren da budem, samo je pratim reprezentativno, al svakako je lijepo vidjeti kada se neki od naših košarkaša počinje da budi, i pokaziva sav svoj potencijal koji je neosporiv.
Sretno Mirza u nastavku sezone
Sretno Mirza u nastavku sezone
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
TURNING POINT: The Nets took control with an 11-0 run in the second quarter, sparked by seven points from Mirza Teletovic.
ROOKIE WATCH: Teletovic finished with a career-high 14 points, six rebounds and two blocks.
NOTABLE: Teletovic shot his first free throws of the season in the second quarter. ...
ROOKIE WATCH: Teletovic finished with a career-high 14 points, six rebounds and two blocks.
NOTABLE: Teletovic shot his first free throws of the season in the second quarter. ...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.