Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
mora li se nesto u nekim postavkama stimati ili je samo dovoljno da prikljucim taj adapter kada ga nabavim? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa eto, zahtijevati ce odredjeni nivo upoznatosti s tematikom da se postavi taj evo recimo USB wireless adapter kao access point na koji ces se spajati. Instalirati adapter, spojiti, pa na network connections napraviti novu wireless konekciju, zadati nivo enkripcije i postaviti password i eto.
Ako si se susreo ikad s time nije nikakav problem.
...Život za Široki...
razumijem, znam sve to, mozes li samo jos napisati koliko km bi trebao da bude taj neki prosjecni dobar usb wireless adapter, da znam kada budem trazio da slucajno ne preplatimŠB_Fidelis je napisao/la:Pa eto, zahtijevati ce odredjeni nivo upoznatosti s tematikom da se postavi taj evo recimo USB wireless adapter kao access point na koji ces se spajati. Instalirati adapter, spojiti, pa na network connections napraviti novu wireless konekciju, zadati nivo enkripcije i postaviti password i eto.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Uzmem sebi novu graficku i stavim u racunar i to i odem na stranicu sys req lab da vidim igrice i izbacimi da imam 0.0 mb rama
Sta trebam uradit jer mi grafa ima 1GB rama
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sta ti pokazuje racunar? desni klik na computer--->propertiesOtelo je napisao/la:Uzmem sebi novu graficku i stavim u racunar i to i odem na stranicu sys req lab da vidim igrice i izbacimi da imam 0.0 mb rama![]()
![]()
Sta trebam uradit jer mi grafa ima 1GB rama
Pa vidi sta pokazuje pod installed memory(RAM).
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jarane prepozna li tebi nju pc ikako? Jesi instalirao drivere za nju?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Evo sad je u redu sve.Valjda je trebalo updatovati najnovije drivere jer sam prvo instalirao one sa CD-a pa sam kasnije sa neta updetovao i pokazuje sve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Your CPU is not multi-core and does not support Hyper-Threading. Ovo mi se pojavljuje kad pokusam uci u igricu, o cemu se tacno radi i da li se moze rijesiti problem ?
- moustapha
- Kontakt:
Samo kupovinom novog PC-a. Ocito je da pokreces noviju igru na nekom starijem racunaru. Zahtjevnu za procesor.Semirr je napisao/la:Your CPU is not multi-core and does not support Hyper-Threading. Ovo mi se pojavljuje kad pokusam uci u igricu, o cemu se tacno radi i da li se moze rijesiti problem ?
#divovi
opet ja
imam problem u skrolanju stranice, znaci, kada skrolam, ide usporeno i kao da se stranica iznova otvara, nije ono klasicno skrolanje. U cemu je sada ovdje problem
ovo me bas nervira 
imam problem u skrolanju stranice, znaci, kada skrolam, ide usporeno i kao da se stranica iznova otvara, nije ono klasicno skrolanje. U cemu je sada ovdje problem
- Evolution87
- Kontakt:
kako promijeniti IP adresu racunara?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Koji net ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Evolution87
- Kontakt:
hsneo je napisao/la:Koji net ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kako se može znat koji shader model ima grafička ?
Tesko, jer je IP staticna ja mislim kod HS-a. Probaj resetovati modem, a ako nece odmah da promjeni IP onda iskljuci modem preko noci pa mozda pokupi nove DNS i IP postavke preko noci ako ih mjenjaju.Evolution87 je napisao/la:hsneo je napisao/la:Koji net ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
odes na canyourunit izaberes bilo koju igricu i kad ti izbaci rez. pod grafickom imas koji igra zahtjeva PS a koji je kod tebe...a vjerujem da moze i pomocu CPU Z programa..Trooper je napisao/la:Kako se može znat koji shader model ima grafička ?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ja mislim da je to u vezi graficke i driveraSemirr je napisao/la:opet ja![]()
imam problem u skrolanju stranice, znaci, kada skrolam, ide usporeno i kao da se stranica iznova otvara, nije ono klasicno skrolanje. U cemu je sada ovdje problemovo me bas nervira
Vođa zna.
pa moze li se to popraviti ?nedim1993 je napisao/la:ja mislim da je to u vezi graficke i driveraSemirr je napisao/la:opet ja![]()
imam problem u skrolanju stranice, znaci, kada skrolam, ide usporeno i kao da se stranica iznova otvara, nije ono klasicno skrolanje. U cemu je sada ovdje problemovo me bas nervira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.