Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Raul_64
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Raul_64 » 06 jan 2013, 14:34

king33 je napisao/la:
armin dju je napisao/la:
king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
A ima i mogucnost da igra na onoj utakmici raising stars ( ako ovako nastavi igrat vjerovatno ce bit na all staru )
ne znas dovoljno.
Pa ako ti znas dovoljno reci kako sve ide, ima jos vremena da se mirza popravi ima sansu za sutiranje trica i rising stars game jbg valjda ce jedno od ovog uspjet ako svaku tekmu bude igro slicno il bolje od ove moze nastupiti u oba takmicenja
Dobijes poziv
ponajbolji suteri NBA nikad nisu dobili poziv
kakav Mirza i all star takmicenja

jbt , smirimo se malo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2013, 14:35

Kako im je j'bo mame :lol: 8-) sljedeca tekma se strema po svaku cijenu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jan 2013, 14:43

Semper je napisao/la:Ova utakmica je vrlo važna za eventualni trade.S obzirom da se vraća Hump on je opet treća opcija i minutažu će dobivati na kapaljku.
Hau jes nou.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jan 2013, 14:46

Oj jbt
Mirza odigra jednu dobru utakmicu i odma je Humrpies treca opcija i blizu trejda :lol:

daj malo lagano , mogu misliti sad kad navale svi gledati i pocne svako pametovati kad ne odigrao kao sinoc

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jan 2013, 14:47

Raul_64 je napisao/la:Oj jbt
Mirza odigra jednu dobru utakmicu i odma je Humrpies treca opcija i blizu trejda :lol:

daj malo lagano , mogu misliti sad kad navale svi gledati i pocne svako pametovati kad ne odigrao kao sinoc
nisi ti njega skonto druze, on ovdje misli da ce Mirza opet biti treca opcija kad se vrati Hump ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jan 2013, 14:51

miki_92 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Oj jbt

nisi ti njega skonto druze, on ovdje misli da ce Mirza opet biti treca opcija kad se vrati Hump ;)
bit ce da je tako
sam mi nije kasno kakav trejd spominje

zar misle da ce Netsi trejdati "rukia" kojem su dali MLE ?

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 06 jan 2013, 15:00

Ako bude ovako igrao i bude ovakva minutaza, ne treba trade. A sad za all star, rano je za to. Moze dobit priliku ali ipak jos je za to rano. Sretno Mirza :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2013, 15:01

LenBias je napisao/la:kako se meni cini, sudeci po ovim utakmicama sto sam gledao, mirzu dosta simpatise deron williams sto je veoma bitna stvar u ovakvoj ekipi kao sto su netsi :)
Dobro si primijetio!Deron ga postuje i uvijek gleda pas prema njemu,ako je otvoren.Zna Deron ko je on i sta moze,te da se ne radi o obicnom rookie-u! ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jan 2013, 15:07

NEZALAGANJE je napisao/la:
LenBias je napisao/la:kako se meni cini, sudeci po ovim utakmicama sto sam gledao, mirzu dosta simpatise deron williams sto je veoma bitna stvar u ovakvoj ekipi kao sto su netsi :)
Dobro si primijetio!Deron ga postuje i uvijek gleda pas prema njemu,ako je otvoren.Zna Deron ko je on i sta moze,te da se ne radi o obicnom rookie-u! ;)
Deron je bio odusevljen i kada je saznao da je Mirza doveden. Vjerovatno Deron vise cijeni Evropu, jer je igrao u periodu lockouta u Evropi. Samo sto u NBA nisu svi kao Deron, te Evropljani moraju da proliju litre i litre znoja da bi se dokazali u NBA.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2013, 15:12

adriano_leite je napisao/la:
Deron je bio odusevljen i kada je saznao da je Mirza doveden. Vjerovatno Deron vise cijeni Evropu, jer je igrao u periodu lockouta u Evropi. Samo sto u NBA nisu svi kao Deron, te Evropljani moraju da proliju litre i litre znoja da bi se dokazali u NBA.
Necemo sad tako duboko u tematiku sto ga drugi ne gledaju isto! Mogli bi nas pogresno protumaciti ovdje! :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 jan 2013, 15:27

delko je napisao/la:
Claus je napisao/la:Blago nama, Mirza je konačno proradio. :P Njegova igra se zasniva na šutevima, a kada ga ide onda ima i veću minutažu. Zato se nadam da će održati visok procenat istih, pogotovo za 3 poena. Drago mi je što ga P.J Carlesimo koristi u rotaciji i što je uočio njegovu vrijednost, trudi i rad (na treninzima). Igru u odbrani je popravio, što mi se jako sviđa i zbog reprezentacije. Treba nam Teletović koji dijeli banane, skače i bori se pod svojim košem. ;)
covjek napravio 5 off skokova a ti kazes borba samo pod svojim kosem :D btw njegova igra se vise ne zasniva samo na sutevima :D postaje pravo timski igrac :D ili sto neko gore rece all-around :D
Nisi me razumio za skokove, ja govorim o igri u reprezentaciji. Za drugi dio posta se slažem, ali složit će se i ti da je šut i dalje nešto po čemu je on prepoznatljiv i značajan za ekipu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jan 2013, 15:28

Deron je prava igracina,bas timski igrac za razliku od ostalih. U sinosnjoj,odnosno jutrosnjoj :mrgreen: utakmici se moglo primjetiti,kad bi Teletovic ubacio,reakciju Derona,koji je bio na klupi.

Ovaj bosanski je cudo od jezika,nema ga boljeg na svijetu. :mrgreen:
Ovo boldirano,nemojte pogresno protumaciti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jan 2013, 16:01

adriano_leite je napisao/la:

Mirza je miran ,strpljiv :!: :!: Deron je igrao u Europi,pa zna kako je otici negdje od kuce i igrati.P.J je fino rekao,veliki radnik koji uvjek daje sve od sebe na treningu..Ehh sada, ne treba ocekivati da ce svaka tekma biti ovakva,bice i losih,a tada ocekujem da padobranci navale :lol: :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jan 2013, 16:03

I nakon Mrize-Mirza..Bravo majstore,samo naprijed.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 06 jan 2013, 16:39

Steta, nisam bio kuci, ali sam uzivao u ovim highlightsima, i u vasim komentarima :D Koliko sam samo ovo cekao, huh...Give it up fooooooor BIG M....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 06 jan 2013, 16:56

likma23 je napisao/la:Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam Mirzu :D Samo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA :D
Odakle skidas?
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 06 jan 2013, 17:00

jbmilan je napisao/la:
likma23 je napisao/la:Sad se skidaju 2 i 4 cetvrtina da gledam Mirzu :D Samo tako nastavi Mirza, dokazi da mozes igrati u NBA :D
Odakle skidas?
http://nbaspot.com/viewforum.php?f=17
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jan 2013, 18:11

[youtube][/youtube]

Uzivajte. Nemoj sad da pretjerujemo i da ga poredimo sa Dirkom, jos on mora mnogo, mnogo da radi, a i Hump se vraca. Ako bi dobijao 15 minuta u prosjeku do kraja sezone ja bih licno bio prezadovoljan. Neka ima 7+ poena i 4-5 skokova u prosjeku i nadmasio je sva realna ocekivanja. Druga sezona je njegova. Sto se tice reprezentacije, sa ovakvim Mirzom cemo biti jos 20 % jaci nego prije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 06 jan 2013, 18:32

Mirza dokazuje da moze igrati u najjacoj ligi na svijetu,polako ali sigurno ulazi u ritam!
Svaka ti cast Mirza,trebamo biti ponosni na njega! ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jan 2013, 19:28

Kako covjek ima mekanu ruku. Fakat zanimljivo. Nadam se da ce dobijati jos prilika. Engleski mu je odlican.

Sto se tice reprezentacije, to sto je on trenirao samo u NBA timu je nama dobro, sad jos kad igra, ima da budemo mnogo jaci. Sjetite se samo kako je Deng igrao za Britaniju.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.