Nije bilo ni sreće, ali nesreća nikada ne dolazi sama, pa na kraju i težak poraz. Očekujem otkaz Stramaccioniju, jer ekipa je u velikoj krizi, pojačanja su neophodna.

Ali, ne igrači kao Campagnaro ili Lodi što se spominje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
zar nije najbolji štoper lige ..Beppe je napisao/la:Uvijek nama u odbrani mora igrati neki debil, jal standardno glupi Nokija, a evo danas njega nema pa je morao Jonatan da ga zamijeni.Alvaro nije u formi igracina je lik, a Gargano trudi se, ali nije klasa igraca za Inter, gubi puno lopti pogresnim dodavanjima na sredini a oduzima svaku petu.
Jericho je napisao/la:poraz nije mogao doći u ljepše vrijeme....![]()
nadam se da će doći do nekih promjena, prvo na klupi, pa onda i u igračkom kadru...
ovom Interu ne da treba Sneijder nego mu treba min. 4-5 novih igrača....
špic, krilo, zadnji vezni i bek, naravno uz forsiranje 4-2-3-1 taktike, a ne ovih Gasperinijevih sranja
Za komentatore sa arene mozda, a Juan Jesus je vec druga prica, njemu se moze pripisati taj epitet, ako ne sad iducih par sezona sigurno...IlPrincipe je napisao/la:zar nije najbolji štoper lige ..Beppe je napisao/la:Uvijek nama u odbrani mora igrati neki debil, jal standardno glupi Nokija, a evo danas njega nema pa je morao Jonatan da ga zamijeni.Alvaro nije u formi igracina je lik, a Gargano trudi se, ali nije klasa igraca za Inter, gubi puno lopti pogresnim dodavanjima na sredini a oduzima svaku petu.![]()
Pa tako nekako, ali ne može on biti ozbiljno pojačanje za jedan Inter.adointer je napisao/la:Lodi je za ove na sredini Xavi
Beppe je napisao/la:Uvijek nama u odbrani mora igrati neki debil, jal standardno glupi Nokija, a evo danas njega nema pa je morao Jonatan da ga zamijeni.Alvaro nije u formi igracina je lik, a Gargano trudi se, ali nije klasa igraca za Inter, gubi puno lopti pogresnim dodavanjima na sredini a oduzima svaku petu.
a šta ću nego se nadat...Beppe je napisao/la:Ne nadajte se promjenama na klupi bice vam lakse izgurat ovu polusezonu.Za igrace nadamo se svi zajedno!:)Duncan, gargano, cambiasso, zanetti( moze igrati zadnjeg nije jednom) , guarin( takodje doveden je ko zadnji vezni), mudingayi, mariga , obi sve zadnji vezni - treba nama kvalitetan ofanzivni vezni (a da nije talenat ko Coutinho).
**** ih svako da ih ****..najgori potez ikad..santon i poli, ta dva poteza necu nikako shvatitTritolone je napisao/la:Pereira ne moze igrat za moju ulicu, lik je zaluta u nogomet.
Spusti glavu u pod i u sutne loptu u for 4-5 metara isprid sebe, spor je kao blato, nabacit nezna, nema sut. Yuto je za njega patentira nogomet.
Nismo nikad imali losije bekove, kad se samo sjetim da smo Bambina pustili i doveli Jonathana![]()
Moje fudbalsko znanje je irelevatno za igre nase ekipe, ali sreca i tvoje mada je vidim vrlo slicno Straminom.Nije Pereira Dani Alves ali je prodoran i solidan igrac ugl. nije u istom kosu kao onaj sa druge strane koji se ne zna s loptom sastavit.A Nokija ...dabogda za Juve potpisaoarminz je napisao/la:Beppe je napisao/la:Uvijek nama u odbrani mora igrati neki debil, jal standardno glupi Nokija, a evo danas njega nema pa je morao Jonatan da ga zamijeni.Alvaro nije u formi igracina je lik, a Gargano trudi se, ali nije klasa igraca za Inter, gubi puno lopti pogresnim dodavanjima na sredini a oduzima svaku petu.
ja..rannochia je glup i perreira je igracina.
tu se vidi svo tvoje fudbalsko znanje
prodoran jest, kad oko njeg na 40 metara nema nikog pa da moze pravo trcatBeppe je napisao/la:Moje fudbalsko znanje je irelevatno za igre nase ekipe, ali sreca i tvoje mada je vidim vrlo slicno Straminom.Nije Pereira Dani Alves ali je prodoran i solidan igrac ugl. nije u istom kosu kao onaj sa druge strane koji se ne zna s loptom sastavit.A Nokija ...dabogda za Juve potpisaoarminz je napisao/la:Beppe je napisao/la:Uvijek nama u odbrani mora igrati neki debil, jal standardno glupi Nokija, a evo danas njega nema pa je morao Jonatan da ga zamijeni.Alvaro nije u formi igracina je lik, a Gargano trudi se, ali nije klasa igraca za Inter, gubi puno lopti pogresnim dodavanjima na sredini a oduzima svaku petu.
ja..rannochia je glup i perreira je igracina.
tu se vidi svo tvoje fudbalsko znanje
Gdje si ti vidio da je Stramaccioni pogrijesio u ovoj utakmiciSarajevo1946 je napisao/la:Udinese je preloša ekipa, ali džaba. Izbij na Di Natalea i eto majstor sve sam uradi...
Nije bilo ni sreće, ali nesreća nikada ne dolazi sama, pa na kraju i težak poraz. Očekujem otkaz Stramaccioniju, jer ekipa je u velikoj krizi, pojačanja su neophodna.
Ali, ne igrači kao Campagnaro ili Lodi što se spominje.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.