Bio je faul nad Linom, ali kako je faul u napadu, onda ide lopta ispod kosa, pa je Harden primio i bio fauliran. A sto se tice protekcije, pa Waiters u jednom napadu napada i lome ga, pa nije faul, a Harden na isti nacin napada, pa je faul za njega. Jednostavno jedan ima status superstara, a drugi ima status rookie igraca, a to je ono sto cini ovu ligu ponekad dosadnom, jer se svi igraci ne tretiraju na isti nacin. Ne znam cime je Harden zasluzio da ga se ovoliko stiti. Lik ima najvise izvedenih slobodnih po tekmi, cini mi se oko 10 u prosjeku. Napadaju i ostali igraci obruc, bivaju faulirani, ali ti fauli se ne sviraju. Irving je veceras bar 3 puta trebao da dobije faul za situacije iz kojih je Harden dobijao faule.mvpkobe je napisao/la:Ne razumijem se u pravila pri fauliranju, ali meni onako laicki to ne izgleda kao protekcija nego vjestina, kao da ima neku nadnaravnu snagu da prima udarce, a da ga to ne poremeti, brzo napada obruc i brzo mijenja smjer...adriano_leite je napisao/la:Ni James, ni Kobe, ni Melo, ni Durant, ama bas niko nema ovakvu protekciju kod sudija kao sto ima Harden. Ovo je strasno!
btw zasto je on izveo slobodna, zar kljucni faul u napadu nije bio nad Linom?
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mirza sinoc 14p,6sk,2as,2blk
rekordi karijere,samo da mu daju minutazu
rekordi karijere,samo da mu daju minutazu
Ja kad sam ovo rekao neki dan, bio sam napadnut. Eto toliko.adriano_leite je napisao/la:Ni James, ni Kobe, ni Melo, ni Durant, ama bas niko nema ovakvu protekciju kod sudija kao sto ima Harden. Ovo je strasno!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Cousins je sinoc dobio dvije poštene banane od Mirze.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel` ova slika tu zbog Mostara 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jose je napisao/la:
vidio sam jednu blokadu,ima li gdje snimak obje?
Jedna je pri rezultatu 49:35, a druga na 97:80.filip13 je napisao/la:jose je napisao/la:
vidio sam jednu blokadu,ima li gdje snimak obje?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
pa ni roseu ne sviraju ni 50% onoga sto daju hardenu, a rose je mnooogo mnoogo vece ime od bradeadriano_leite je napisao/la:Waiters u jednom napadu napada i lome ga, pa nije faul, a Harden na isti nacin napada, pa je faul za njega. Jednostavno jedan ima status superstara, a drugi ima status rookie igraca, a to je ono sto cini ovu ligu ponekad dosadnom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
malo ko napda kos kao DR1,a malo izvodi slobodnihKK_Bosna je napisao/la:pa ni roseu ne sviraju ni 50% onoga sto daju hardenu, a rose je mnooogo mnoogo vece ime od bradeadriano_leite je napisao/la:Waiters u jednom napadu napada i lome ga, pa nije faul, a Harden na isti nacin napada, pa je faul za njega. Jednostavno jedan ima status superstara, a drugi ima status rookie igraca, a to je ono sto cini ovu ligu ponekad dosadnom
ma i Kobe zna dobit faul na foru al on je dugo ti izgradio se,a Harden je brzo stigao do takvog statusa
iako to mrzim faul je faul i trebao bi bit ujednacen kriterij bio superstar ili ne
- adriano_leite
- Kontakt:
Upravo o tome ja pricam. Smijesno mi je da jednog igraca polome na jednoj strani parketa, a drugom daju faul za slabiji kontakt. Nije ni meni jasno kako Harden moze biti toliko zasticen. Nije on dovoljno pokazao u ligi da ima takav status, ali ocigledno ta ludost oko njega (citaj zaludjenost fanova njegovom bradomdema je napisao/la:malo ko napda kos kao DR1,a malo izvodi slobodnihKK_Bosna je napisao/la:pa ni roseu ne sviraju ni 50% onoga sto daju hardenu, a rose je mnooogo mnoogo vece ime od bradeadriano_leite je napisao/la:Waiters u jednom napadu napada i lome ga, pa nije faul, a Harden na isti nacin napada, pa je faul za njega. Jednostavno jedan ima status superstara, a drugi ima status rookie igraca, a to je ono sto cini ovu ligu ponekad dosadnom
ma i Kobe zna dobit faul na foru al on je dugo ti izgradio se,a Harden je brzo stigao do takvog statusa
iako to mrzim faul je faul i trebao bi bit ujednacen kriterij bio superstar ili ne
@KK_Bosna o tome ja i govorim, mnogo veca imena od Hardena, samim tim i bolji igraci od Hardena, ne dobijaju faule kao on. To sam i rekao u ovom postu, ali sam izostavio Rosea, jer ne igra ove sezone.
Ni James, ni Kobe, ni Melo, ni Durant, ama bas niko nema ovakvu protekciju kod sudija kao sto ima Harden. Ovo je strasno!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
26 + , 5 +
i do sada drzi limitiran sastav u playoffu
to vec zasluzuje neki bolji status
a i ono agresivan je igrac , nije da sam gledao tekmu protiv Cavsa al on po nacinu igre i po tome koliko ima loptu u svojim rukama i trebao bi biti medju prvih pet
doduse sad kad pogledam da je ubjedljivo prvi i sa 50 kusur bacanja ispred Duranta i Kobia onda ne znam
i do sada drzi limitiran sastav u playoffu
to vec zasluzuje neki bolji status
a i ono agresivan je igrac , nije da sam gledao tekmu protiv Cavsa al on po nacinu igre i po tome koliko ima loptu u svojim rukama i trebao bi biti medju prvih pet
doduse sad kad pogledam da je ubjedljivo prvi i sa 50 kusur bacanja ispred Duranta i Kobia onda ne znam
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@adriano, pa da, o tome i govorim, sta se imas cuditi za diona kada ni rose nije zasticen... al oduvijek je tako bilo, neki igraci su iz neobjasnjivih razloga zasticeni ko polarni medvjedi... nekada je to bio d-wade, pa je taj status naslijedio k-mart, a sada je harden "medo" 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih da ulazim u neku raspravu,ali pitam se da li vi dobro gledate sta Harden to radi,pa onako dobija faulove!?Odmah cu reci da mi se to nikako ne svidja,ali svaki vrhunski igrac ima nesto svoje i on je zaista specifican u tome...Naime,kad krene prema kosu isturi loptu od svog tijela i mnogi igraci tu posegnu za njom,jer skoro svi u NBA vole taj tzv.'strip' i tu odmah prave faul, a on je majstor da je skloni.Druga stvar,oni koji to ne pokusaju,ali spuste ruke prema njemu,on automatski isturi loptu i svoje ruke stavlja ispod njihovih dizuci se prema kosu,sto izgleda kao faul,posebno u toj brzini.To je sva magija i niko to ne radi tako dobro kao on,a zaista izgleda uvjerljivo.
NEZALAGANJE je napisao/la:.To je sva magija i niko to ne radi tako dobro kao on

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne radi ni Manu to,na taj nacin.Nikad nije pruzao loptu onako daleko od svog tijela...Onaj drugi nacin je isti!Raul_64 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:.To je sva magija i niko to ne radi tako dobro kao on
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma radi on sve dobro, dobar je igrac, ali realno trebao bi imati maksimalno nekih 7 slobodnih u prosjeku, a on ima 10. Pa sinoc ide na Tristana, gubi dribling, dize loptu iznad glave, Tristan digao ruku da blokira, ovaj pravi korake i podvlaci se pod njega, kao da ga Tristan onemogucava da se digne na skok. Mislim smijesno jbt. covjek gubi dribling i onda dobije poklonjena dva slobodna. Nema videa na yt jos uvijek, nadam se da ce biti, ali situacija je slicna ovoj:NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da ulazim u neku raspravu,ali pitam se da li vi dobro gledate sta Harden to radi,pa onako dobija faulove!?Odmah cu reci da mi se to nikako ne svidja,ali svaki vrhunski igrac ima nesto svoje i on je zaista specifican u tome...Naime,kad krene prema kosu isturi loptu od svog tijela i mnogi igraci tu posegnu za njom,jer skoro svi u NBA vole taj tzv.'strip' i tu odmah prave faul, a on je majstor da je skloni.Druga stvar,oni koji to ne pokusaju,ali spuste ruke prema njemu,on automatski isturi loptu i svoje ruke stavlja ispod njihovih dizuci se prema kosu,sto izgleda kao faul,posebno u toj brzini.To je sva magija i niko to ne radi tako dobro kao on,a zaista izgleda uvjerljivo.
[youtube][/youtube] Na mjestu Milesa postavi Tristana, na mjestu MWP postavi Hardena i dobijes skoro preslikanu situaciju.
@KK_Bosnia ne trazim ja da Dion ima status Rosea, Jamesa itd. nego samo njega navodim kao primjer, da pretrpi mnogo vise udaraca kada napadne obruc nego Harden, a ima mnogo mnogo mnogo manje slobodnih bacanja. Zbog toga sam i rekao da je NBA nekada dosadna zbog te protekcije odredjenih igraca, a druge mogu da lome.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Na stranu protekcija od sudija, al mora se priznati da je Harden igracina. Pa fakticki sam od Houstona napravi playoff ekipu. Nisam znao da ima je omjer 20-14. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Al meni Durant pici po zivcima
pa uzmi vise od šest šuteva jbt allround igra
pa uzmi vise od šest šuteva jbt allround igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.