Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Haj ne seri molim te, cuj sve ispod poraza od tri razlike superZeman je napisao/la:Večeras maksimalno pesimističnoBud'mo realni, Napoli obožava kad se zaletiš na njih, a Roma to jedino zna i hoće. Domaći imaju igrače koji mogu izbušiti svaku odbranu, pogotovo našu koja je još bez Marcosa.Ovdje je sve ispod poraza od tri razlike uspjeh!
PA tu ste negdje i po kvaliteti, mozda ste vi malo bolji.....AsRomaTuzla je napisao/la:Haj ne seri molim te, cuj sve ispod poraza od tri razlike superZeman je napisao/la:Večeras maksimalno pesimističnoBud'mo realni, Napoli obožava kad se zaletiš na njih, a Roma to jedino zna i hoće. Domaći imaju igrače koji mogu izbušiti svaku odbranu, pogotovo našu koja je još bez Marcosa.Ovdje je sve ispod poraza od tri razlike uspjeh!
.. Jel ti navijas za Romu ili Pescaru?
Novi si ovdje, ne znaš kako stvari stoje. Mi Romanisti smo praznovjerni ljudi a praksa je pokazala kad god smo optimistični dobijemo po ušima, a kad se ne nadamo ničemu odigramo odlično. To se zove taktički pesimizamAsRomaTuzla je napisao/la:Citirao sam i obratio se @Zeman, a ti padobranac kao i svi ostali navijaci dubrentusa se javljas..
Ne ide mi u glavu kako neko moze navijat za neki klub i rec sve ispod 3 komada je uspjeh...
Ma ako primimo manje od 5 komada dobro je hahahhahaha.. Salu na stranu nisam bas novi, tj.jesam sto se tice pisanja a pratim dugo dugo ovaj dio foruma. Znam i ja za to, ali opet u ovakvoj formi malo je previse reci da ako ne primimo 3 gola dobro je. Ja mislim da cemo dobit veceras bez primljenog golaZeman je napisao/la:Novi si ovdje, ne znaš kako stvari stoje. Mi Romanisti smo praznovjerni ljudi a praksa je pokazala kad god smo optimistični dobijemo po ušima, a kad se ne nadamo ničemu odigramo odlično. To se zove taktički pesimizamAsRomaTuzla je napisao/la:Citirao sam i obratio se @Zeman, a ti padobranac kao i svi ostali navijaci dubrentusa se javljas..
Ne ide mi u glavu kako neko moze navijat za neki klub i rec sve ispod 3 komada je uspjeh...![]()
Eto, sad sam odao tajnu da bih tebe uputio u stanje stvari, ako večeras izgubimo ti si kriv!
ja bi reko dva i Lamela jedanAllAbout je napisao/la:Veceraszabija go
That's the spiritEvil Genius II je napisao/la:4-1 za domacina, penal i crveni za gojka, raspad sistema i tako to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.