HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
vidit cemo sve..bio sam optimističan ali posto su nam otpali Puljko i Siriščević bit će guravo..uglavnom gledat cu na tv-u...pa ćemo vidit..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
veselim se BiH classicu
bosna favorit, ali bi im se baš to moglo obit o glavu što su favoriti...

U classicu nema favoritakošarkaš je napisao/la:veselim se BiH classicu![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
dobro je sad za sad...vodimo iako smo napravili pun **** gresaka...ali ajde..imamo vodstvo i u skokovima 25-12..moramo i mozemo ovo dobiti..
inace obje ekipe loše u globalu..
inace obje ekipe loše u globalu..
U drugom smo puno bolje odigrali i popravili se dok je Bosna nastavila u istom ritmu..
čestitke našim momcima..bravo..tako se bori za svoj klub...čak 42 skoka
čestitke našim momcima..bravo..tako se bori za svoj klub...čak 42 skoka

-
- Kontakt:
pa dosta smo bili ispred vas svih ovih godina nemoze se uvijek...ali jad smo i mi i vi ovo je propast kosarke...mitica je napisao/la:Svaka čast našim momcima, izgleda Bosna fenjeraš heheh
Cestitke Širokom na zasluzenoj pobjedi
Ocigledno da trenutni šampioni imaju puno vise motiva,zelje i volje da igraju NLB i posebno protiv Bosne da se dokazu jos vise
Dok nasa Bosna tone li tone....
Posebno dobra igra Štembergera i Grgata
Sretno u daljem nastavku NLB-a
Ocigledno da trenutni šampioni imaju puno vise motiva,zelje i volje da igraju NLB i posebno protiv Bosne da se dokazu jos vise
Dok nasa Bosna tone li tone....
Posebno dobra igra Štembergera i Grgata
Sretno u daljem nastavku NLB-a
Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trEnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.
nisam ovdje pisao ima mnogo mnogo vremena....ja ne bih bio ono sto jesam da ne cestitam na zasluzenoj pobjedi sirokog....zelim vam ono sto smo vi ostvarili prosle godine...i da pokazete ovim nasim sta je kosarka....sta god bilo i kako bilo bosna bez lensa vilijamsa ne moze nije mogla i nece moci da digne siroki...a lens je sada miljama daleko a srioki je sklopio odlicnu ekipu i svaka vam cast jos jednom........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zahvaljujemo na cestitkama. ;P
Ipak ispade rutinska pobjeda. Ne volim nikad prognozirati u susretima dvije najbolje BH momcadi, bez obzira igrali u Sarajevu ili Širokom, nikad se tu ne zna, al ipak ispada da smo trenutacno u boljoj formi, iskusniji i bolje pokriveni na kljucnim pozicijama, narocito se to osjetilo u skoku cime smo i dobili Bosnu u finalu proslog prvenstva uostalom, a veceras su bili vrlo indisponirani. Mason i Grgat ekstra, nema sta, a i Stemberger. Je da ''pojede'' lopti i lopti, al ipak trud, borbenost, i dobra vecer i dokaze uvijek da je kvaliteta i isplativa investicija. Steta sto uvijek udjemo u sezonu na nacin da krpamo i stvorimo kvalitetniju momcad nakon nekoliko uzastopnih poraza.
Sad mi jos vise zao debilnosti protiv Heliosa... Zasluzili smo i bolji omjer po ulasku u ovu utakmicu, al dobro, glavno da pokazuju ovakvo zalaganje, publika to zna prepoznati i nastaviti ce ih bodriti u velikom broju i dalje. Jos jednom svim momcima svaka cast na pobjedi u Sarajevu.
Ipak ispade rutinska pobjeda. Ne volim nikad prognozirati u susretima dvije najbolje BH momcadi, bez obzira igrali u Sarajevu ili Širokom, nikad se tu ne zna, al ipak ispada da smo trenutacno u boljoj formi, iskusniji i bolje pokriveni na kljucnim pozicijama, narocito se to osjetilo u skoku cime smo i dobili Bosnu u finalu proslog prvenstva uostalom, a veceras su bili vrlo indisponirani. Mason i Grgat ekstra, nema sta, a i Stemberger. Je da ''pojede'' lopti i lopti, al ipak trud, borbenost, i dobra vecer i dokaze uvijek da je kvaliteta i isplativa investicija. Steta sto uvijek udjemo u sezonu na nacin da krpamo i stvorimo kvalitetniju momcad nakon nekoliko uzastopnih poraza.
Sad mi jos vise zao debilnosti protiv Heliosa... Zasluzili smo i bolji omjer po ulasku u ovu utakmicu, al dobro, glavno da pokazuju ovakvo zalaganje, publika to zna prepoznati i nastaviti ce ih bodriti u velikom broju i dalje. Jos jednom svim momcima svaka cast na pobjedi u Sarajevu.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bosna vs Široki
64 PTS 75
51.3% FG2 46.2%
19.2% FG3 44.0%
69.2% FT 66.7%
21 REBS 41
13 ASS 8
8 ST 2
7 TO 13
26 FOULS 20
5. round NLB League ABA
Bosna ASA BHT 64 Široki HT Eronet 75
Date and Time: Friday, 30.10.2009. 20:15
Referees: Ilija Belošević (SRB), Saša Maričić (SRB), Dragan Kralj (BiH)
Partial by quarters: (14:12, 16:21, 8:18, 26:24)
Visitors: 1500
Statisticki gledano.
64 PTS 75
51.3% FG2 46.2%
19.2% FG3 44.0%
69.2% FT 66.7%
21 REBS 41
13 ASS 8
8 ST 2
7 TO 13
26 FOULS 20
5. round NLB League ABA
Bosna ASA BHT 64 Široki HT Eronet 75
Date and Time: Friday, 30.10.2009. 20:15
Referees: Ilija Belošević (SRB), Saša Maričić (SRB), Dragan Kralj (BiH)
Partial by quarters: (14:12, 16:21, 8:18, 26:24)
Visitors: 1500
Statisticki gledano.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
evo sta mene nervira pa sagledaj sine sve pa pricaj,bosna evropski prvak gdje je bio siroki tad ???bosna navijace ima i imace samo ti shvati sad kako hoces petak radni dan,skola itd,zetra na kraju grada....a realnost jeste da je siroki sad bio bolji i raspolozeniji i MOZDA u ovom trenutku jeste bolji,da nas nije bio nebi igrali nlb...znaci ne osporavam pobjedu zasluzena ko suza,ali nemozes tako pricati ko balavaccapelo111 je napisao/la:Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trEnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ha rekao je u ovom trenutku. Nastranu sto se voli ''slikovito izrazavati'' ili sto mu fali takticnosti. Usporedjivati prosli sustav i drzavu sa ovom je nerealno i suvisno. Stanje je takvo da je Široki danas trofejniji i bolji u ovoj drzavi. Nitko ne pita ni jedan Split, npr., koji je pojam sto se toga tice za bilo koga u regiji, kako i sta danas radi.
Bosna nema realnog opravdanja za gledanost i atmosferu kakva ih je zapala zadnjih godina. To nije za KK Bosnu, takve kazalisne atmosfere su za neki manje uspjesan klub iz osjetno manje sredine, al boze moj, to je na drugima da poprave i vrate staru slavu. A sad, navijac je sto se mene tice svatko onaj tko prati svoj klub kad god i gdje god moze, narocito u momentima kad ih se brojni odricu i prozivaju.
Bosna nema realnog opravdanja za gledanost i atmosferu kakva ih je zapala zadnjih godina. To nije za KK Bosnu, takve kazalisne atmosfere su za neki manje uspjesan klub iz osjetno manje sredine, al boze moj, to je na drugima da poprave i vrate staru slavu. A sad, navijac je sto se mene tice svatko onaj tko prati svoj klub kad god i gdje god moze, narocito u momentima kad ih se brojni odricu i prozivaju.
...Život za Široki...
ja ću uvijek ponoviti, pa tako i sada, da se ta utakmica nije desila-kako se desila, možda mi i nebi dovodili štembu i čolaka i drastično popravili igru, bolje da smo izgubili i sve krenulo nabolje(što se forme tiče i svega) nego da smo jedva jedvice dobili pa izgubili još par tekmi i imali omjer 1-7(kao prije dvije godine) pa tek onda dovodili pojačanja, i opet prekasno, već negdje na sredini nlb sezone....ŠB_Fidelis je napisao/la:Zahvaljujemo na cestitkama. ;P
čestitke našima na pobijedi, u ovom trenutku smo bolji nego bosna

buraz, znas li ti koliko je 5000 tisuca? nekih pet miliona, odoka. mislim da vas nema toliko dole u hercegovinicapelo111 je napisao/la:Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trEnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.

a cestitke sirokom. momacki ste nas razvalili
Cestitke na pobjedi i da makar Siroki "pogura" BiH koeficijent ove godine..Sretno protiv djetica...capelo111 je napisao/la:Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trEnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa dobro, to stoji, doduse, medjutim i dalje smo trebali dobiti taj susret, i sa onakvom momcadi, iako treba priznati da je svasta ulazilo Heliosu, tj. Snowu, a mi igrali ocajnu obranu. Bolje je u svakom slucaju da su sto prije shvatili da nam treba jos igraca. Stembo i Colak dobro pogodjeni.košarkaš je napisao/la:ja ću uvijek ponoviti, pa tako i sada, da se ta utakmica nije desila-kako se desila, možda mi i nebi dovodili štembu i čolaka i drastično popravili igru, bolje da smo izgubili i sve krenulo nabolje(što se forme tiče i svega) nego da smo jedva jedvice dobili pa izgubili još par tekmi i imali omjer 1-7(kao prije dvije godine) pa tek onda dovodili pojačanja, i opet prekasno, već negdje na sredini nlb sezone....ŠB_Fidelis je napisao/la:Zahvaljujemo na cestitkama. ;P
čestitke našima na pobijedi, u ovom trenutku smo bolji nego bosna
...Život za Široki...
U SVAKOM SLUCAJU DOBRO STE POKRIVENI NA SVIM POZICIJAMA .........
A Bosna je na svakoj poziciji tanka ,naj bolje govori skok pod kosem i ubacene trice..
W treba cestitati ,,,dobro izdrzi kako je tanka ekipa....
A Bosna je na svakoj poziciji tanka ,naj bolje govori skok pod kosem i ubacene trice..
W treba cestitati ,,,dobro izdrzi kako je tanka ekipa....
i mene odavno nije bilo na kosarkaskim temama, gledao sam tekmu u petak i ovim putem vam zelim cestitati potpuno zasluzenu pobjedu,
napravili ste dobar kolektiv samo hrabro nastavite u NLB, pa da pokusamo odrzati koeficijent,
valjda ce se i Bosna dici, vjerujem u VV jer on je jedini sto vrijedi u onom timu pored Sehe i Ivanovica
napravili ste dobar kolektiv samo hrabro nastavite u NLB, pa da pokusamo odrzati koeficijent,
valjda ce se i Bosna dici, vjerujem u VV jer on je jedini sto vrijedi u onom timu pored Sehe i Ivanovica
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.