BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 06 jan 2013, 12:58

Samo nema plakanja!

Kolko vidim ostanak De Bruynea u BUNDESLIGI je MUST! Ne bi imao ništa protiv da ga baš BvB kupi. Uglavnom nadam se da ćete sada još i Bittencourta posuditi te da ćete dovesti samo jedno pojačanje, a to je MC. No ako je opcija De bruyne na ljeto bum se strpil! :D
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jan 2013, 12:59

Subotic pauzira cirka 3 sedmice tako da propusta Werder a vjerovatno i Nurneberg :twisted:

Perisi sretno u Wolfsburgu ali uprava je uradila najbolju mogucu stvar...Cijena je bila oko 8 miliona eura.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 jan 2013, 17:43

Subotic und Bender verlängern beim BVB

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... m-bvb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 jan 2013, 18:09

Ferguzonja hoce i Bendera!! :shock: :shock:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Mamicu mu alkoholicarsko-gorstacku, haman bi kompletan Dortmund kupio da moze. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 06 jan 2013, 18:29

Prvi post u 2013,nek vam je sretna zuta braco,da slavimo i u ovoj nove pobjede i uspjehe naseg jedinog kluba! 8-)
Sta reci,koju posluku porati :lol: ode Perisa,jbg bio mi je drag igrac ali mislim da je ovako bolje prvenstveno za njega a za nas...vidjet cemo,nije dao nesto previse doprinosa,bio je igrac koji moze odluciti jednim potezom tekmu ali to nije radio mnogo puta!Sve u svemu nek mu je sa srecom,zelim mu puno uspjeha u nastavku karijere! ;)
Sad da li bi volio Grka,ne znam!Imamo mi Forounisa u timu dosta,sve sami dragulji,mozda bi mogli dobiti vise sanse a da nikog ne uzimamo na toj poziciji!Jeste talenat ali neke vece pare ne bih davao za njega,ako je jeftin,mozda bi se mogao kupiti pa izbrusiti,ko zna sta je Klopp naumio!U svakom slucaju ne mozemo ocekivati neko bomba pojacanje na krilu,bar ja tako mislim i slazem se s tim!Imamo trio Reus-Goetze-Kuba tako da...ne trazimo igraca za prve postave nego zamjenu!Jbg,i ja bih volio da mozemo kao zamjenu imati nekog WC igraca ali vratimo se u realnost! ;)
Mislim da je bitnije dovesti spica,otisao Lewa ili ne,ne mozemo se osloniti samo na njega!Spominju se mnoga imena tako da ne bih lupetao,imam nekoliko zelja ali...vidjet cemo sta ce Doktor i drustvo odluciti!
Jah,spominje se uveliko i nas Nurko "bjegunac" :D Nasem Damiru jetra zatitra,siguran sam,a Bgm i nama nije svejedno!Koliko god nam emocije bile pomijesane,fina je pomisao na to da imamo Gundu,Sahina i Bendu,mada ne vjerujem u to,iskreno!
Ocekujem dosta iznenadjenja kad je prijelazni rok u pitanju,kako kod nas tako i kod konkurencije ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jan 2013, 18:32

Odlična vijest oko produženja saradnje sa Subotićem i Benderom. Presretan sam. :D :D :D

Stari prodonja Fergie bi haman pola naše ekipe, a među njima i najboljeg defanzivnog veznog (razbijača) u Evropi. E pa neće moći ove noći... 8-) Ostaje do 2017.g. :D Još Schmelle, Lewat i KG.

Perišiću sretno! ;)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 jan 2013, 20:31

Sve se nema a ugovori se produzuju :)
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jan 2013, 22:20

Cestitike navijacima BVB-a za danasnje poteze njihove uprave...
Produzili su ugovor sa Suboticem tako da ce ga u narednom periodu moci kvalitetno unovciti ukoliko bude ponuda sa Ostrva i ukoliko on izrazi zelju da napusti BVB, a isto tako Benderu su poslali jasan znak ovim produzenjem da njega smatraju jednom od okosnica sadasnjeg i buduceg BVB-a. Po meni licno ovo je na psiholoskom planu odlican potez Zorca i kompanije.

I na kraju kao slag na tortu prodaja Perisica sa dobitkom, i ako se isti nije naigrao u BVB-u u posljednjih godinu i pol dana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 07 jan 2013, 00:03

Subotic i Bender zaraduju od sad po 3 mio Eura godisnje ... Fino fino :D
BvB Echte Liebe !!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jan 2013, 00:20

Znalo se odavno za Subotica da od svog tate nece ici dok mu on ne kaze: Sine prerastao si Bundesligu, sad mozes ici 8-) . A i sto bi isao kad ga je ovaj kao 19-godisnjaka doveo sa sobom iz Mainza i isklesao dobrog stopera od njega, te mu vjeruje i svojim savjetima poboljsava.

Benderu se isto nigdje ne zuri. Dobro prihvacen, 1860-ovac pa mu drago dobiti jajarce sto se zadnjih godina cesto desava, a sad dobio i dobar, poboljsan, ugovor. Sretan, zadovoljan i samo neka slusa Klopa i za nekoliko sezona ce biti medju 3 najbolja defanzivna vezna na svijetu.

Da je glupi sahin bio pametan, i kod Klopa ostao jos ove dvije sezone, sad bi bio medju najboljim veznjacima na svijetu. Sta ces, nisu svi isto pametni...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 jan 2013, 10:02

Evo sad se kao potencijalno pojačanje spominje napadač Marseillea Loic Remy. Nisam ga nikad gledao da bih donosio sud, ali vidim da mu ovogodišnja statistika i nije nešto bajna.

Inače, Bild piše kako plivamo u lovi. 8-) :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 jan 2013, 10:17

Nadajmo se da je tako! sad to treba pametno potrošiti.... 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jan 2013, 10:58

KSIVLE je napisao/la:Evo sad se kao potencijalno pojačanje spominje napadač Marseillea Loic Remy. Nisam ga nikad gledao da bih donosio sud, ali vidim da mu ovogodišnja statistika i nije nešto bajna.

Kad je dolazio u Marsej iz Nice znam da je jedva prosao medicinske testove jer je imao nekih problema sa srcem. Dobar je bio u Nici, mada se ni u sadasnjem klubu nije pokazao kao los iako su ga u posljednje vrijeme zasjenili braca Ayew. Ne znam da li moze igrati i krilo i da uz pojacanje u napadu bude i zamjena za Perisu, pa da jednim zecom ubijemo dva metka :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 jan 2013, 11:58

Čudi me da su već sa benderom išli produživati! to je valjda da ne bi bilo "nezadovoljnih" te da im igrači ne bi forsirali transfer jer su premalo plaćeni. Ovako su se dugo osigurali.

Produženje ugovora sa Subotićem me je ugodno iznenadilo, jer sam oćekivao da je on još jedan od idiota koji oće u MUPL, kad ono, on produži ugovor. Sada si je Bvb kupio mir za sigurno godinu dana...kaj će biti sa LewanGnjilim ne znam, no ako se uzme 20 miljona eura to neće biti loš potez. Ovako kako bvB radi i još ako malo dalje dođu u LP, finog napadača će si oni moči ubost. ne bi me u tom slučaju iznenadilo kada bi doveli klasu od napadača koji je u trenutku dovođenja veća zvijezda nego što je bio reus. za 20 milja i 4 milja brutto plaču i reputacijom koju BvB uzgaja more se dovesti jako dobar napadač.

Iako mi sada još niko nepada na pamet! :mrgreen:

Očekujem jedno POJAČANJe, ne samo kupovinu nekog igrača sada na zimu!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 07 jan 2013, 12:26

pozdrav svima,znal ko hoćel biti ovih prenosa sa priprema,pa da vidim naše pulene kako igraju ? !

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jan 2013, 13:06

Vidjet' ćemo hoće li biti kakvih pojačanja u januaru. Watzke kaže da nije ništa planirano, a Zorc kaže nek' to bude iznenađenje. :?

Ako će biti onda nek' požure i dovedu tog novog odmah na pripreme u La Mangu.
schwarcgelbfantom je napisao/la:pozdrav svima,znal ko hoćel biti ovih prenosa sa priprema,pa da vidim naše pulene kako igraju ? !
Bit će sutra na netu od 17h protiv Albacetea. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 jan 2013, 13:46

anton 1983 je napisao/la: Ovako kako bvB radi i još ako malo dalje dođu u LP, finog napadača će si oni moči ubost. ne bi me u tom slučaju iznenadilo kada bi doveli klasu od napadača koji je u trenutku dovođenja veća zvijezda nego što je bio reus. za 20 milja i 4 milja brutto plaču i reputacijom koju BvB uzgaja more se dovesti jako dobar napadač.
Za mene nije bilo nezamislivo da BVB dovede Džeku. Ovde su se diskusije o tome vodile, tad nisam ništa napisao, ali on je sad otpao jer je proradio opet u Man. Cityju. Ali neko u njegovom rangu, neki napadač tog ranga, kvaliteta je moguća misija za Borussiju, jer uprava jako dobro radi, što se pokazalo i produženjem ovih ugovora. Vidi se da tu postoji sada prava strategija. Odlazaka pojedinih igrača će uvijek biti, ali je bitno neki kostur zadržat i to Borussiji sada uspjeva i to je jedan od osnova zašto se ovaj klub i vraća u evropski vrh lagano. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jan 2013, 23:48

Evo friška vijest:
Britanski Dailymail prenosi da BVB sprema ponudu za Sahina... :?

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/nuri- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kol'ko u ovome ima istine?! Kažem vrlo malo, ali dovoljno da zagolica maštu.

--------Bender
--Gundogan Sahin
Gotze--------- --Reus
-----Lewandowski

Slabo skroz :) 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jan 2013, 00:53

Semir bvb je napisao/la:Evo friška vijest:
Britanski Dailymail prenosi da BVB sprema ponudu za Sahina... :?

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/nuri- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kol'ko u ovome ima istine?! Kažem vrlo malo, ali dovoljno da zagolica maštu.

--------Bender
--Gundogan Sahin
Gotze--------- --Reus
-----Lewandowski

Slabo skroz :) 8-)

slika

Daj boze obraduj nas sve s ovim transferom :D
BvB Echte Liebe !!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jan 2013, 00:56

Vec na papiru djeluje ubitacno,a mogu samo zamisliti kako bi bilo na terenu to vidjeti,opet nezz koliko je realno da Sahin zaigra na istom nivou na kojem je igrao prije reala.
Ja mislim da on od kako je otisao iz BvB nije sastavio 10utakmica,a to je vec sezona i po!!!

Za liverpool je odigrao ukupno 7utakmica,a i to nije bilo po 90minuta,tako da je brojka njegovih odigranih utakmica u zadnji 18mjeseci nevjerovatno mali!!!

15miliona € je cijena koju BvB mora ponuditi Realu,i onda mali Sahin sam odlucuje da li ce se vratiti u BvB ili ne (cijena izlazne klauze),mislim da je realno da BvB te pare ima,ali je pitanje koliku bi mu platu mogli osigurati,te da li bi ovaj pristao na taj iznos...

U svakom slucaju je zanimljivo ovo sto se desava oko njegovog imena,ja bi ga licno volio vidjeti ponovno u zutom dresu!!!

Jooooj Damire,zar mu ti nisi psovao sve po spisku kada je otisao te mu pozelio sve najgore u nastavku karijere,a cini mi se da si mu pozelio i lom noge,ak se ne varam?
:D :D :D :D
Stern des Südens

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []