FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barça: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi i Iniesta. eto sastava vecerasnjeg

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Villa je pametan ako ode u Arsenal ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma Villi je naruseno samopouzdanje , mislim kako biti normalan kad ti mjesto u ekipi uzima mega panj zvani Pedro
Ko kaze da mu Pedro zauzima mjesto ?
Jel to onaj mali sto Realu svaku 2 tekmu zabija i zlostavlja Marcela i Ramosa ?
Nije mega nego giga panj.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
mozda je problem u tome sto jedino realu i zabija, doduse ni to nije uradio odavnoM4kaveli je napisao/la:Ko kaze da mu Pedro zauzima mjesto ?
Nije to nikakav problem.
Zabija ostatak ekipe a Pedro radi ogroman posao.
Inace ne bi igr'o zar ne ?
Zabija ostatak ekipe a Pedro radi ogroman posao.
Inace ne bi igr'o zar ne ?
Idemo 6 komada zabit' ovim klosarima sad...
Ima neko dobar link ? Ili možda ima neko link da je kanal beIN Sport ? 
A sad se zavalit i gledat doktore fudbala.
Samo da nisu mamurni dosli igrat ..
Samo da nisu mamurni dosli igrat ..
pa ja postavio za torrent stream i sopcast nekoliko stranica prije da ne trazite vise linkove teviKK je napisao/la:Ima neko dobar link ? Ili možda ima neko link da je kanal beIN Sport ?
instaliraj to i miran si ,slika hd uzivancija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
pratite sad kako pedro vrsi pritisak na zadnju liniju espanyola i time daje ogroman doprinos igri barce 
imaš kakav link za sopcast ? odnosno gdje ih mogu naći ?barca_87 je napisao/la:pa ja postavio za torrent stream i sopcast nekoliko stranica prije da ne trazite vise linkove teviKK je napisao/la:Ima neko dobar link ? Ili možda ima neko link da je kanal beIN Sport ?![]()
instaliraj to i miran si ,slika hd uzivancija
Sa uzivanjem cemo pratiti jedno od najboljih krila na svijetu.geoxx je napisao/la:pratite sad kako pedro vrsi pritisak na zadnju liniju espanyola i time daje ogroman doprinos igri barce
Hajmo jos 5...
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mali off.
Jel može neko nešto više napisati o Boixos Nois-ima?
Fabregas maestro. 
Jos 4...
P.S. Alvesa bih ja poslao, ne u Barcu B, nego u one kategorije gdje se uce prvi fudbalski koraci, dodavanje, sut, centarsut, itd...
P.S. Alvesa bih ja poslao, ne u Barcu B, nego u one kategorije gdje se uce prvi fudbalski koraci, dodavanje, sut, centarsut, itd...
Koji je mastor,ovaj Iniesta 
Ev da vam i ja cestitam,mislio sam doce taj kiks barce al djaba meljete sve protivnike u Primeri,al dobro to je realnost uSpaniji postoje samo 2 kluba koja se bore za vrh ove godine je jedan zakazao previse je lose atmosfere oko kluba sve u sve cestitke 16 bodova je revelik zalogaj...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sada se vise bave nekm drugima stvarima poput dilanja droge odnosno manje vise kriminalom, manje vise drze vrata na vecini klubova po barceloni, presjednik prije Laporte,Gaspar ih je poceo lagano protjerivati , a Laporta ih dokrajcio i do kraja izbacio. Pola grupe im je po zatvorima, policija ih svako malo hapsi, on se tu i tamo pojave na proslavama Barcelone da se popickaju s policijom ,da porazbijaju soping izloze i tak . Uglavnom,j'beni momci .SultanSulejman je napisao/la:Mali off.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.