[quote="Edin TM87"
Pa ja govorim otkako Bearsi dominiraju citavu sezonu da nece u PO i na kraju nisu otisli, a ti mi nas'o neku Minnesotu, pa ko ce onda otic
Kad ispogadjas sta sam ja pogodio javi se
A dobar si ove sezone, jednom nesto prognozir'o i odma' fulio

[/quote]
ti si to za Bearse govorio cisto onako ne zato sto si to mislio..Bearsi su igrali odlican fudbal dok nisu povrede nastupile odnosno protiv Houstona smo izgubili 3 igraca, da bi svake naredne utakmice gubili po 3 ili 4 igraca..pa smao protiv Minesote u dvije utakmice 8 igraca je napustilo utakmice..pri tome dodas da je Briggs igrao povredjen nije bio 100% spreman, zatim Tillman obadvije noge umotane igra pola sezone tako, Peppers, zatim onaj mali rookie ,Jennings se ono pred kraj povrijedi, Conte skoro citavu sezonu nespreman igra..pa onda Melton na kraju propusti par utakmica a najbolji nam igrac u odbrani citavu sezonu i jendostanvo prekuco je Peppersa ove godine...gdje to da si Jeffrya gubio 2 puta zbog povrede, Benneta, Hestera, pa u jendom trneutku nismo imali 2 recivera u ekipi ...Bearsi kompletni su vjerujem medju 4 najbolje ekipe u NFC sigurno