FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa ako cemo gledati kvalitet dobro bi bilo kada bi cocalic daosao. jer iz sarajeva u selju ide ono stoo vise ne valja, dok sa ovim nebi bio slucaj. ali tesko bi mi palo da strumf dofje kod nas. ali bi mogao preci preko toga, jer ako mi dudo igra u timu, onda bi mogao preci preko toga da zaigra i cocalic. realno on je najbolji igrac seljovaca
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Dudo nije Zeljovac,Dudo je igrao prije Zelje u Sarajevu...da bi opet kasnije vratio u Sarajevo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma bitno je da je oblacio taj dres, nije dudo al jest faruk ihtijarevic igrao za selju...miky_hz je napisao/la:Dudo nije Zeljovac,Dudo je igrao prije Zelje u Sarajevu...da bi opet kasnije vratio u Sarajevo
ako je ovo istina presao bih preko toga za koga igra, jer je u pitanju najkvalitetniji seljin igrac
mada mislim da je ovo supljak
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ma ajde bogati meni to uopste nije bitno,ako je kvalitet nek dodje pa da je iz guzice a ne iz Zelje...a ovaj je kvalitetan,ni prvi ni zadnji koji bi otisao iz jednog u drugi klub,kad jedan Real i Barcelona mogu prodavati medjusobno igrace vala mogu i ovi nasi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Ma ajde bogati meni to uopste nije bitno,ako je kvalitet nek dodje pa da je iz guzice a ne iz Zelje...a ovaj je kvalitetan,ni prvi ni zadnji koji bi otisao iz jednog u drugi klub,kad jedan Real i Barcelona mogu prodavati medjusobno igrace vala mogu i ovi nasi
slazem se apsolutno
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Cisto sumnjam da ce nesto biti od ovoga,ali ako se i desi transfer boze moj.....irfan41 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ma ajde bogati meni to uopste nije bitno,ako je kvalitet nek dodje pa da je iz guzice a ne iz Zelje...a ovaj je kvalitetan,ni prvi ni zadnji koji bi otisao iz jednog u drugi klub,kad jedan Real i Barcelona mogu prodavati medjusobno igrace vala mogu i ovi nasi
slazem se apsolutno
ma ovo je klasicni supljakalibi je napisao/la:Cisto sumnjam da ce nesto biti od ovoga,ali ako se i desi transfer boze moj.....irfan41 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ma ajde bogati meni to uopste nije bitno,ako je kvalitet nek dodje pa da je iz guzice a ne iz Zelje...a ovaj je kvalitetan,ni prvi ni zadnji koji bi otisao iz jednog u drugi klub,kad jedan Real i Barcelona mogu prodavati medjusobno igrace vala mogu i ovi nasi
slazem se apsolutno
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
ma kakav cocalic, nosi govvnaa dalje od Koseva.
Nadam se da ce Sarajevo danas dobiti, jer stavio sam velike pare, a koeficijent je i vise nego solidan. Forza Sarajevooooo
)

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
STO SE TICE F.K.SARAJEVA MOZES SLOBODO ZAOKRUZITI
ILI PO PARE OTICI.....HLADNO 2-0 ZA RAJVOSA 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
ma sto se mene tice moze i 1:0 u 93.minuti, samo neka dobiju..Al mislim da ce biti vise od dva razlike, za klasu je sarajevo bolji. A tada i mojih 400 kunica lagano u dzepuADMIR_HZ87 je napisao/la:STO SE TICE F.K.SARAJEVA MOZES SLOBODO ZAOKRUZITIILI PO PARE OTICI.....HLADNO 2-0 ZA RAJVOSA

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Danas po pobjedu. 2:0 

Alen Skoroo
Cestitke prognozerima na tacnom rezultatu.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
pozdrav hordama cestitke na pobjedi nad slaviom.jedno pitanje?
kad je tekma sa sirokim,dolazite li na utakmicu...
pozdrav od rodjenih,ako treba idemo s vama
kad je tekma sa sirokim,dolazite li na utakmicu...
pozdrav od rodjenih,ako treba idemo s vama
utakmica je u srijedu u 17-00 h,ne vjerujem da će itko od navijaca doci,ako iko ima muda doći će
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
RAVFC hvala na cestitkama, utakmica izmedzu Sirokog Brijega i Sarajeva igra se u srijedu BEZ PRISUSTVA GLEDALACA TAKO DA NI HORDE ZLA NECE PUTOVATI ORGANIZOVANO U LISTICU.
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
ja sam ubjedjen da ce doci kad mogu metke primati onda cega da se boje ocekujem 5000 hordi u Sirokom da se pokaze sta je civilizacija(nazalost prepao se jelic za poraz pa je isposlovao da se igra bez navijaca)AL Bundy je napisao/la:utakmica je u srijedu u 17-00 h,ne vjerujem da će itko od navijaca doci,ako iko ima muda doći će
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
to je najpametnije.....
jedino tako se mogu izbjeci icidenti....
treba sad napraviti pritisak na bht1 prijenos da se obezbjedi
i tako da uzmete bodove jer mozete to.
oni su **** od ekipe samo sto imaju pare pa kupuju sudije....
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Na temu o FK Borac se lizes sa njima i za Sarajevo i Zelju govoris da su "balije", da su vas izbacili iz lige, da se prodaju a mole za bodove kad je titula u pitanju a sad se ovde lizes sa istim tim "balijama" .. Daj odluci se vise sta hoces i sta pises ..RAVFC je napisao/la:to je najpametnije.....

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dave, JavierBosnia, laznokrilo, pitarcenga i 57 gostiju.