NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
borac dosao s namjerom da se obrani i obranio se..bazirali se na kontre i polukontre..široki bio žešći, življi i više išao prema naprijed ali borac odlično igra..samo brze pasove..svidjelo mi se pravo...
uglavnom, punooo sreće je imao borac veceras..golman skinuo barem 3 zicera..na kraju neka polukontra nakon što marić bezveze izbija i daje vašem loptu, povratna na 11m i gol..
uglavnom jedna prijateljska utakmica bez nekog naboja..iskreno meni drago sto smo ispali..
lešinari svaka čast..škripari isto..
p.s. vidjelo se da momci nemaju onog zara.nije se trudilo 100%..samo neka u Premier ligi nastave normalno kao i dosad pobjede nizat ja zadovoljan..vjeujem da mozemo biti među prve tri ekipe pa uEuropu opet..iako sam optimist i za prvo mjesto..
danas je dosta Šilić falio
uglavnom, punooo sreće je imao borac veceras..golman skinuo barem 3 zicera..na kraju neka polukontra nakon što marić bezveze izbija i daje vašem loptu, povratna na 11m i gol..
uglavnom jedna prijateljska utakmica bez nekog naboja..iskreno meni drago sto smo ispali..
lešinari svaka čast..škripari isto..
p.s. vidjelo se da momci nemaju onog zara.nije se trudilo 100%..samo neka u Premier ligi nastave normalno kao i dosad pobjede nizat ja zadovoljan..vjeujem da mozemo biti među prve tri ekipe pa uEuropu opet..iako sam optimist i za prvo mjesto..
danas je dosta Šilić falio
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
50takprolaznik je napisao/la:koliko je lešinara bilo?
- Barney Stinson
- Kontakt:
danas leotar trebalo bi ovo pobijediti i pribliziti se borcu na 3 boda sa utakmicom manje i napokon prestici veleza i doci na to drugo mjesto...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
a trebalo bi..samo da ne bude kao u srijedu da ništa neće da uđe u gol..ali očekujem min tricu..Barney Stinson je napisao/la:danas leotar trebalo bi ovo pobijediti i pribliziti se borcu na 3 boda sa utakmicom manje i napokon prestici veleza i doci na to drugo mjesto...
Rutinska pobijeda protiv Leotara...Leotar se nije došao braniti i platio je to...nenam zasto smo stali..ali sam kontao barem 6-7 golova da cemo im uvaliti...raduje dobra igra,kombinatorika,trka,želja,agresivnost i brobenost..svaka čast momci..
- Barney Stinson
- Kontakt:
predobro i predobro... ono prvo polovrijeme nisam odavno vidio da široki onako odigra... drugo ocekivano samo cekali da se zavrsi... ali varea koji je ono igrac, najbolji napadac premier lige bih sigurno, vagner da i ne pricam... odusevljen sam...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rutinski. Da su htjeli, mogli su im jedno sest komada realno uvaliti, Široki je druga klasa za Leotar, narocito na svom terenu. Varea, Misic, i standardno Wagner, odlicne partije.
...Život za Široki...
sa kim igrate u kupuŠB_Fidelis je napisao/la:Rutinski. Da su htjeli, mogli su im jedno sest komada realno uvaliti, Široki je druga klasa za Leotar, narocito na svom terenu. Varea, Misic, i standardno Wagner, odlicne partije.

to se ti kao našaliti htjeo?? bravoooo....harinjo je napisao/la:sa kim igrate u kupuŠB_Fidelis je napisao/la:Rutinski. Da su htjeli, mogli su im jedno sest komada realno uvaliti, Široki je druga klasa za Leotar, narocito na svom terenu. Varea, Misic, i standardno Wagner, odlicne partije.![]()
![]()
![]()

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To narocito smijesno nesto u tome? Zanimljivo.harinjo je napisao/la:sa kim igrate u kupuŠB_Fidelis je napisao/la:Rutinski. Da su htjeli, mogli su im jedno sest komada realno uvaliti, Široki je druga klasa za Leotar, narocito na svom terenu. Varea, Misic, i standardno Wagner, odlicne partije.![]()
![]()
![]()
Yah, nego, bit ce jos smijesnije na kraju godine kad Široki dokaze da ima najbolju ekipu i najduzu klupu i osvoji jedno od mjesta koje vode u Europu i slijedecu sezonu, a s obzirom na potencijal i kvalitetu momcadi, ambicije moraju uvijek biti najviseg ranga.
...Život za Široki...
mislim da sigurno osvajamo prvenstvo,sad igramo 1 u gostim pa čak 3 kući sarajevo,zvijezda,travnik a to je najmanje 3 pobjede a bolji smo i od čelika.
Jack_Daniels i škripar su bivši članovi ovog foruma.
mi smo malo odlučniji od klubova da istjeramo huligane i nacionaliste. ako prolazi na tribini, ne mora značiti da će proći i na forumu SportSport.ba.
mi smo malo odlučniji od klubova da istjeramo huligane i nacionaliste. ako prolazi na tribini, ne mora značiti da će proći i na forumu SportSport.ba.
- Barney Stinson
- Kontakt:
dajte ljudi koji vam je qrac sta vam je dobit cemo pa dobti to nije za ovoga mjesta... nego nije mi nitko rekao koji je razlog zasto samo 500 ljudi...
19 - ђ - 11
- rob do bagro
- Kontakt:
bravo care...onog skripara je trebalo davno banovat,al eto bolje ikad nego nikadadmin je napisao/la:Jack_Daniels i škripar su bivši članovi ovog foruma.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Što se mog licnog misljenja tice najveci nacionalisti su bili oni Jack_Daniels manje-vise ,ali škripar ..admin je napisao/la:Jack_Daniels i škripar su bivši članovi ovog foruma.

- Barney Stinson
- Kontakt:
kako sad ide znaci idemo čeliku u subotu i onda posle njih dolazi sarajevo i onda, negdje sam procitao da igramo dvi doma zaredom pa me zanima je li to tako ako je protiv koga???
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
S Travnikom i Zvijezdom, pa Zrinjskom u goste.
Uz povoljan rezultat u Zenici, sto je imperativ za ovu ekipu, dvije vezane pobjede protiv objektivno slabijih protivnika dolaze pod ''moranje'', a Zrinjski pak dolazi kao idealno zavrsno gostovanje gdje bi se moglo jos bodova uzeti uz kvalitetno sudjenje i nadigravanje ekipa.
Uz povoljan rezultat u Zenici, sto je imperativ za ovu ekipu, dvije vezane pobjede protiv objektivno slabijih protivnika dolaze pod ''moranje'', a Zrinjski pak dolazi kao idealno zavrsno gostovanje gdje bi se moglo jos bodova uzeti uz kvalitetno sudjenje i nadigravanje ekipa.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
eto samo vi mijenjate post koji ja napisem samo mijenjajte i ispravljajte...
aha ma za mene protiv celika bod velik kao kuca, a te dvije bi se trebale dobiti a protiv F.K. Sarajevo, je li ovo uredu moderatori, ocekujem pobjedu premda ce biti tesko F.K. Sarajevo igra dobro i imaju dosta dobru ekipu...

aha ma za mene protiv celika bod velik kao kuca, a te dvije bi se trebale dobiti a protiv F.K. Sarajevo, je li ovo uredu moderatori, ocekujem pobjedu premda ce biti tesko F.K. Sarajevo igra dobro i imaju dosta dobru ekipu...
19 - ђ - 11
ajmo danas čeliku bar bod izvući i onda 3 kući zaredom i vjerujem da ćemo steći određenu prednost i osvojit ligu
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, rishovski i 27 gostiju.