Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jadni Adan, covjek je najveca zrtva ovdje. Portugalski monstrum sve radi preko njegovih ledja. I navijaci su poceli mrziti Adana (ili bar tako izgleda) koji nije nista kriv radi ovog poluabortusa, cak su se culi i aplauzi kada je dobio crveni karton. Zalosno je ovo sta radi, i onda dodje na press i podgrijava satro braneci Adana, on ga brani koji mu je ovo sve i uradio.
Edit:
Prijavi sam, sta kmecis. A nebi bilo lose da napises koji je to moj drugi nick da svi znamo.
Edit:
Prijavi sam, sta kmecis. A nebi bilo lose da napises koji je to moj drugi nick da svi znamo.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 06 jan 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Navijaci Casillasa pozdravili ovacijama, Mourinhu zvizdali.
Navijaci Casillasa pozdravili ovacijama, Mourinhu zvizdali.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ovaj Bitls prespavo citav dan i sad ovdje nekom nesto govori
sve vec vidjeno davno
sve vec vidjeno davno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JohnLennon
- Kontakt:
Amiraga@ Yebiga, izbrisao bih post, ali pise da ne moze 

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nail for Real je napisao/la:Ma nije valjda?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
sta ce biti sa cristianom sto se kartona tice , jel se prenosi kazna na kup utakmicu il' propusta osasunu iduce kolo ?
- JohnLennon
- Kontakt:
Osasunu propusta.geoxx je napisao/la:sta ce biti sa cristianom sto se kartona tice , jel se prenosi kazna na kup utakmicu il' propusta osasunu iduce kolo ?
Men' s' cini da odose s' teme. Da se vratimo, oglasio se i Adan i kaze da misli ga malo postuju i da je on siguran da je stao na gol zahvaljujuci svom trudu i radu. Sad ne znam sta da mislim, zao mi covjeka mozda i vise nego Ikera ipak je i Adan Realovo dijeto. U drugu ruku, ako on misli da je on samo zbog toga zamjenio Ikera onda je zaista i naivan.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Kako mi je drago brate što nemam potrebu da više ovdje pišem, jer stvarno čovjek može poludit' s ovim botovima da je to nevjerovatno. Ronaldo lagano razrađuje nogu za Lige prvaka. Ima da United pokori sa dva slobodnjaka. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- JohnLennon
- Kontakt:
Bitnije ti je vjerovatno to nego to sto bi trebao da poradis na svome ponasanju i kulturi te prestanes raju vrijedjati i psovati im najblize preko privatnih poruka. Imas ti puno bitnijih stvari od nogometa, nivo osobne kulture moras podici na znatno vecu razinu posto ces kao takav biti neprihvatljiv drustvu. Mani se Messija i Ronalda dok to ne rijesis.Ado1921 je napisao/la:Zao mi je, Messi je najbolji...
btw. Cristiano imao jacu proslu godinu (ne striktno individualno). Sada i u 2013. vodi u golovima 2-1. Na kraju ce uzeti Ligu prvaka i Kup. Al' aj, igrat ce ekipa za Messija kad bude trebalo dat golove za 5,6 i 7-0 Levanteu, Osasuni i Rayu, ne brini ti nista.
Naravno,ne praviti prekrsaje na svojoj polovini,pogotov one koji mu idu na direktan sut,SAFova strategy*p!p!t@* je napisao/la:Kako mi je drago brate što nemam potrebu da više ovdje pišem, jer stvarno čovjek može poludit' s ovim botovima da je to nevjerovatno. Ronaldo lagano razrađuje nogu za Lige prvaka. Ima da United pokori sa dva slobodnjaka.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Podrška za Jozuna i Adana.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
A kako ono Ronaldo bi najbolji strijelac Španske lige?

Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?JohnLennon je napisao/la:Bitnije ti je vjerovatno to nego to sto bi trebao da poradis na svome ponasanju i kulturi te prestanes raju vrijedjatiAdo1921 je napisao/la:Zao mi je, Messi je najbolji...
Svakakvih likova ..
Ne vjerujem ja nesto da je on toliko naivan.iDon je napisao/la:Men' s' cini da odose s' teme. Da se vratimo, oglasio se i Adan i kaze da misli ga malo postuju i da je on siguran da je stao na gol zahvaljujuci svom trudu i radu. Sad ne znam sta da mislim, zao mi covjeka mozda i vise nego Ikera ipak je i Adan Realovo dijeto. U drugu ruku, ako on misli da je on samo zbog toga zamjenio Ikera onda je zaista i naivan.
Prije ce biti da je skontao, ali pokusava to prikriti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Shvatam ja da smo mi na -16 al stvarno bi neki moderator trebao nešto uraditi.Raspravlja mi se o Jozinom nasljedniku i šansama protic Celte i Uniteda 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne, ja samo pisem istinu. To sto ti tu istinu dozivljavas kao "podyebavanje", to nije moj problem. I sigurno od mene nikada neces vidjeti da nekome psujem majku ili sestru kao sto je to radio ovaj Ado1943283294983248. Dakako.M4kaveli je napisao/la:Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
Ajde da te ne tjeram u sto dublju agoniju jer si i onako duboko zaglibio. Golovi uz Manola Lamu:
[youtube][/youtube]
Ado@ Prijavio sam ti post jer je isti spam. Osim sto bi trebao poraditi na vlastitoj kulturi, trebao bi i nauciti citati. U naslovu teme ti pise "Real Madrid CF", ne "Barcelona", video koji si postavio nije pogodan za ovu temu.
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 06 jan 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Mada kažu da će biti tu,samo što Murina neće.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 06 jan 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za real navijam od kad znam za sebe i to je bio uvijek jedini tim za koji sam navijao ako zanemarimo nasu ligu koja se ne moze ni racunati.
Ono sto sam htio reci je da sam mislio stvarno da je Murinjo kralj i da je stvarno najbolji menadzer. Ali u zadnje vrijeme me je razocarao i to pravo. Ne razumijem kako jednog kasiljasa koji je legenda kluba moze da na onaj nacin zapostavlja. Ukoliko je htio da I Adanu pruzi sansu to je mogao uraditi preko nekih nebitnih utakmica sa autsajderima ili u kupu i to ponekad. Meni je iskreno adan uvijek bio i bice truba. Los je igrac i nije dorastao da bude ni u drugim vecim klubovima a pogotovo ne u realu. I on je kriv i za neke poraze tipa od malage kada je real izgubio zbog neigranja kasiljasa. Danas je srecom dobio crveni karton pa je dosao kasiljas, inace ko zna sta bi bilo.
Nadam se da uprava reala nece dozvoliti prodaju kasiljasa jer je on ikona kluba i po meni je zasluzio da brani do kraja karijere. Ipak je on najbolji gk i ako je neko tipa van der sara mogo branit do skoro 40g i to na visokom nivou sto ne bi i on? Bilo je jos slicnih slucajeva. Znaci ako dodje do toga da mora otici radije dati otkaz Murinju. Jer ce tek onda real poceti da tone. A kasiljas je prakticno jedini vrijedan ostao iz te realove skole i to treba cijeniti.
A htio bih da i prokomentarisem odnos izmedju messija i ronalda. Po meni je iskreno ronaldo potpuniji igrac. Iz razloga sto ima kada se sve sabere vise kvaliteta od messija. Ako pogledamo generalno, brzinu, snagu, tehniku, jacinu suta, skok, igru glavom sve je to na strani ronalda. Onda messijeva prirodna pozicija je klasicni napadac dok je ronaldo krilo ali on na silu ide naprijed kako bi davao golove sto na kraju krajeva i nije nuzno njegov zadatak. I ako postigne manje golova ne znaci da je losiji igrac od messija jer je messi prakticno taj koji samo treba zavrsiti. Kada pogledamo generalno sposobnosti po meni je ronaldo potpuniji igrac. Evo neka mi neko iskreno navede neke razloge sto je messi bolji i necu se buniti ali inace te razloge stvarno ne vidim. Mozda i ima neku prednost u necemu u odnosu na real ali kazem u cjelini po meni je ronaldo potpuniji
Ono sto sam htio reci je da sam mislio stvarno da je Murinjo kralj i da je stvarno najbolji menadzer. Ali u zadnje vrijeme me je razocarao i to pravo. Ne razumijem kako jednog kasiljasa koji je legenda kluba moze da na onaj nacin zapostavlja. Ukoliko je htio da I Adanu pruzi sansu to je mogao uraditi preko nekih nebitnih utakmica sa autsajderima ili u kupu i to ponekad. Meni je iskreno adan uvijek bio i bice truba. Los je igrac i nije dorastao da bude ni u drugim vecim klubovima a pogotovo ne u realu. I on je kriv i za neke poraze tipa od malage kada je real izgubio zbog neigranja kasiljasa. Danas je srecom dobio crveni karton pa je dosao kasiljas, inace ko zna sta bi bilo.
Nadam se da uprava reala nece dozvoliti prodaju kasiljasa jer je on ikona kluba i po meni je zasluzio da brani do kraja karijere. Ipak je on najbolji gk i ako je neko tipa van der sara mogo branit do skoro 40g i to na visokom nivou sto ne bi i on? Bilo je jos slicnih slucajeva. Znaci ako dodje do toga da mora otici radije dati otkaz Murinju. Jer ce tek onda real poceti da tone. A kasiljas je prakticno jedini vrijedan ostao iz te realove skole i to treba cijeniti.
A htio bih da i prokomentarisem odnos izmedju messija i ronalda. Po meni je iskreno ronaldo potpuniji igrac. Iz razloga sto ima kada se sve sabere vise kvaliteta od messija. Ako pogledamo generalno, brzinu, snagu, tehniku, jacinu suta, skok, igru glavom sve je to na strani ronalda. Onda messijeva prirodna pozicija je klasicni napadac dok je ronaldo krilo ali on na silu ide naprijed kako bi davao golove sto na kraju krajeva i nije nuzno njegov zadatak. I ako postigne manje golova ne znaci da je losiji igrac od messija jer je messi prakticno taj koji samo treba zavrsiti. Kada pogledamo generalno sposobnosti po meni je ronaldo potpuniji igrac. Evo neka mi neko iskreno navede neke razloge sto je messi bolji i necu se buniti ali inace te razloge stvarno ne vidim. Mozda i ima neku prednost u necemu u odnosu na real ali kazem u cjelini po meni je ronaldo potpuniji
Sam si nedavno izjavio kako na ovaj forum dolazis kako bi podje.bavao culese.JohnLennon je napisao/la:Ne, ja samo pisem istinu. To sto ti tu istinu dozivljavas kao "podyebavanje", to nije moj problem. I sigurno od mene nikada neces vidjeti da nekome psujem majku ili sestru kao sto je to radio ovaj Ado1943283294983248. Dakako.M4kaveli je napisao/la:Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
Ajde da te ne tjeram u sto dublju agoniju jer si i onako duboko zaglibio. Golovi uz Manola Lamu:
[youtube][/youtube]
Ko koga ovdje laze ?
LBJ, mozda Capello iz hladne Rusije da dodje ?
Ima tu dosta dobrih trenera, ali su nedostupni.
Ovaj bi mozda mogao i najlakse doci tu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
alo levat , nisi odgovorio na pitanje , tvoje provociranje je suvisnoLBJ MVP je napisao/la:Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.