FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Johny
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Johny » 06 jan 2013, 20:53

Drugo poluvrijeme stvar rutine iako su Barceloni ponistena 2 gola gdje po meni nije bio offsajd u ni jednoj situaciji.

Steta prije svega za Pedra jer je bio strelac oba gola.Strasno je odigrao veceras , samo neka tako nastavi.
Nema se sta puno reci sem da je Barcelona demolirala u prvom djelu gradskog rivala.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 06 jan 2013, 20:54

Rutinski nastavljen pohod ka tituli...

Idemo dalje!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jan 2013, 21:02

steta za pedra bas je bio raspolozen veceras ,makar da je hettrick zabio :) ,
makar jedan je bio regularan gol (onaj drugi ),prvi nezz dal je offside ,milimetri su odlucivali a drugi je regularan ,bar kako je na prenosu prikazano iz onog ugla

veceras je igra bila savrsena ,onako poigravanje i kombiniranje barce ja nezz nisam vidio mozda od onog meca barca -real 5:0 et :mrgreen: ,iniesta pogotovo maestralan ,magican, ma lik te ostavi bez rijeci svojim potezima

citava ekipa je bila predobra,i villa i thiago kad su usli bili su dobri,da sudija ne zaustavi bezze napad i vrati na faul mozda bi i villa se upiso u listu strijelaca al et

drago mi je pedro da je dao dva gola ,samo da nastavi vako
,alexisu ne gine klupa i u narednim utakmicama
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 21:08

Takodje mislim da nije bilo offside-a kod one druge akcije i asistencije Cesca za Pedra.
Eto, trebao je momak bar 3 zabiti. :mrgreen:
Piqueu par samara za onu glupost.
Al Valdes je tu da spasi .. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jan 2013, 21:11

viKK je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
viKK je napisao/la:Ima neko dobar link ? Ili možda ima neko link da je kanal beIN Sport ? :D
pa ja postavio za torrent stream i sopcast nekoliko stranica prije da ne trazite vise linkove te :D

instaliraj to i miran si ,slika hd uzivancija 8-)
imaš kakav link za sopcast ? odnosno gdje ih mogu naći ? :mrgreen:
http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;

et dvije najbolje stranice za sopcast i torrent stream ,tu sve tekme imaju sta god ti treba tu trazis
ak ti je dobar net uzmes stream makar da je 2000 kb /s i eto slike ko mlijeko ;) :D

slika
na ruskoj stranici samo kliknes na crno ispod tekme i tu imaju linkovi,stavis sebi da ti je lakse ak si na chromu da ti automatski prevodi sa rus na eng ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 06 jan 2013, 21:33

šteta što nisam uspio pogledat utakmicu, tačnije prvo poluvrijeme. stigao sam samo na zadnjih pola sata. taman kada sam pomislio da će to barsa rutinski privest kraju, igra se još malo rasplamsala... nekoliko solidnih prilika za barsu, zatim pique radi glupost, sreća pa valdes relativno lako brani 100% šansu.

moram bit iskren i reć da sam sumnjao da će messi toliko napredovat u izvođenju prekida i imat ovako paklene slobodnjake, najviše zbog "mekoće" njegovog šuta... ali evo, pokazuje da za njega ništa nije nemoguće, sa 30 metara drma prečke.

za kraj ću, naravno, spomenut iniestu. igrač koji po meni igra najljepši i najlucidniji fudbal današnjice. svijet nije imao ovakav tip igrača još od zidana i stvarno je uživancija gledat ga kako dribla, praktički ne dodirujući loptu.

u svakom slučaju, dobro započet pohod na ovaj zgusnuti raspored, mislio sam da neće bit ovako lako doći do tri boda.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 21:38

Stvarno steta za onaj slobodnjak Messija.
Davno sam ja rek'o kako najvise volim gledat Iniestu. :mrgreen:

Messi
[youtube][/youtube]

Iniesta 3x
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jan 2013, 22:12

Barca rutinski sve rijesila u prvih pola sata i Espanyol je imao srece sto su kasnije ubacili u brzini manje i mirno utakmicu priveli kraju. Da su nastavili igrati u onom ritmu mislim da bi bilo svasta...

Veceras se takodjer vidjelo koliko Sanchez gusi igru Barcelone i da to mnogo bolje izgleda kada je Iniesta na krilu, a u veznom redu igraju Fabregas, Xavi i Busquets.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 22:27

Ma Sanchez ima neku psiholosku blokadu.
Ali to vise nije normalno koliko dugo traje.
Trebalo bi njega na posudbu pa da se vrati za jedno pola godine-godinu.

Eto ako moze zamjena.
Alexis za Ribberya ?

:mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jan 2013, 22:48

barca_87 je napisao/la:
viKK je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: pa ja postavio za torrent stream i sopcast nekoliko stranica prije da ne trazite vise linkove te :D

instaliraj to i miran si ,slika hd uzivancija 8-)
imaš kakav link za sopcast ? odnosno gdje ih mogu naći ? :mrgreen:
http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;

et dvije najbolje stranice za sopcast i torrent stream ,tu sve tekme imaju sta god ti treba tu trazis
ak ti je dobar net uzmes stream makar da je 2000 kb /s i eto slike ko mlijeko ;) :D

slika
na ruskoj stranici samo kliknes na crno ispod tekme i tu imaju linkovi,stavis sebi da ti je lakse ak si na chromu da ti automatski prevodi sa rus na eng ;)
Ma najgore je , ja kad god dodam link u sopcast , meni počne buffering i nikako da završi ... odnosno ništa ni ne radi , piše buffering i moglo bi tako zauvijek pisat.. ne znam jel do linka. :?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 jan 2013, 00:01

cujem iniesta veceras ubiljezio 100-tu assistenciju u karijeri , zivo me zanima koliko cesc ima , ako neko nađe taj podatak nek postavi , hvala unaprijed :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jan 2013, 00:06

Ima preko 120.
Sad ocekujem tvoju analizu i usporedbu njih dvojice.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 00:23

Neki "derbi" ovo bio? :lol:
Dominacija.

Glavni konkurenti za titulu kiksali, šta'š bolje. 8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jan 2013, 00:32

viKK je napisao/la: Ma najgore je , ja kad god dodam link u sopcast , meni počne buffering i nikako da završi ... odnosno ništa ni ne radi , piše buffering i moglo bi tako zauvijek pisat.. ne znam jel do linka. :?
nezz jbg ,mora moc da pocne punit ,znaci na 0 ti stoji buffering stalno ??
nemoj nista dodavat (copy paste),nekad ni meni nece tako,nego na ovim stranicama samo kliknes na stream npr na wiziwig play now kliknes i samo pokrene sopcast i sacekas da ocita,do 70 makar da dodje super onda nemas problema sa stopanjem i to je to

a mozda isto pustis veliki stream za tvoj net pa ne moze da ocita nikako ,
koja brzina neta ti je ?

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jan 2013, 00:34

Ja kako igra onaj fakin Cesc. 8-) 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 jan 2013, 00:44

Konacno i mi igramo sa 11 igraca :mrgreen: , Pedro veceras sjajan, pratio akcije, pravovremena utrcavanja i da ne bi sudijske greske pao bi i hat-trick, Cesc me odusevio isto, sjajno se vratio nakon ozljede
sjajna pobjeda i def. ovo je najjaca startna postava koju mi imamo(Alexis bolji si kad grijes klupu) :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jan 2013, 00:49

miki_92 je napisao/la:Konacno i mi igramo sa 11 igraca :mrgreen: , Pedro veceras sjajan, pratio akcije, pravovremena utrcavanja i da ne bi sudijske greske pao bi i hat-trick, Cesc me odusevio isto, sjajno se vratio nakon ozljede
sjajna pobjeda i def. ovo je najjaca startna postava koju mi imamo(Alexis bolji si kad grijes klupu) :!:
Ovo on uvijek ima jer je veliki radnik na terenu.
Samo su nedostajali golovi, tj. bio je u losoj golgeterskoj formi, igracki veoma dobar.
Ako me razumijes.
Ali eto, tebi i @ripperu Pedro u inat uvali skoro pa 4 komada. :mrgreen:

I moram pohvaliti Alvesa koji se polahko vraca u formu.
Nezamisliva mi je ova Barca bez njega.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jan 2013, 00:58

miki_92 je napisao/la:Konacno i mi igramo sa 11 igraca :mrgreen: , Pedro veceras sjajan, pratio akcije, pravovremena utrcavanja i da ne bi sudijske greske pao bi i hat-trick, Cesc me odusevio isto, sjajno se vratio nakon ozljede
jasta alexis ubio se za klupe,posto mi je mrzak pravo,nisam imo mrskog nekog igraca od doba oleguera :D ,sad alexisa kad vidim hoce nesto da mi bude :D ,najvise zbog njegove face one neke i padanja i zaljenja na sve i svasta ,neko ga u u duelu malo nesto cvakne on hvata se ko boli ga i onaj njegov izraz lica a ono nidje veze bezze duel i tako stalno neko padanje smijesno iz utakmice u utakmicu samo to radi
ne kontam ga sto mu to treba ccc

jos plus igra ko q

MES QUE UN CLUB !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 jan 2013, 00:58

M4kaveli je napisao/la:
Ovo on uvijek ima jer je veliki radnik na terenu.
Samo su nedostajali golovi, tj. bio je u losoj golgeterskoj formi, igracki veoma dobar.
Ako me razumijes.
Ali eto, tebi i @ripperu Pedro u inat uvali skoro pa 4 komada. :mrgreen:

I moram pohvaliti Alvesa koji se polahko vraca u formu.
Nezamisliva mi je ova Barca bez njega.
:mrgreen: neka da hoce jos koji put ovako, ja sam opet koliko toliko davao kredita Pedritu zbog svega sto je ucinio za klub do sad, za razliku od @rippera koji je bio hardcore :D
Alves vcrs solidan za njegove standarde ali polako se vraca u formu, jos samo da smanji br. ubacaja i sve 5
Alvesa sam bacio vcrs u drugi plan kad sam pratio tekmu, nisam skidao oci s Albe, lik je masina, odbrana, napad sve besprijekorno radi, def. najbolje pojacanje u zadnjih nekoliko god. 8-)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 01:00

Proradit' će Alexis, polako. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.