LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Bravo za Howarda koji u odlucujucem napadu doda protivniku loptu pod svojim kosem 
ser del barça es el millor que hi ha !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim Kobe je veceras ispod svog prosjeka , ali sve poene u 4/4 je on postiga i jedino on nema straha osim jos Hill 2 sa slobodnih , Lawson na autoputu nema ko da ga zaustavi niko ne preuzima kada projuri pored Nasha 
- Citizen-X
- Kontakt:
hauarda kad god sam gledo bilo zbog kladionice bilo zbog utakmice - nisam propustio da vidim koliki je to komad kosarkaskog kretena....Scof1eld je napisao/la:Bravo za Howarda koji u odlucujucem napadu doda protivniku loptu pod svojim kosem
brdo nabildanih misica, visina ko sgt. Hajtauer - a kosarkaski parmak.
jedino bi mog'o posluzit' za naFatavanje pitchicha.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Iggy ga cuvaKobe Bryant je napisao/la:Mislim Kobe je veceras ispod svog prosjeka , ali sve poene u 4/4 je on postiga i jedino on nema straha osim jos Hill 2 sa slobodnih , Lawson na autoputu nema ko da ga zaustavi niko ne preuzima kada projuri pored Nasha
GALLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sve ti jebm Howard, stao na 14 jos od 3 cet.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Citizen-X
- Kontakt:
vjerujem da si mu se na bacanjima sjetio familijeTitova-Juga je napisao/la:Sve ti jebm Howard, stao na 14 jos od 3 cet.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:vjerujem da si mu se na bacanjima sjetio familijeTitova-Juga je napisao/la:Sve ti jebm Howard, stao na 14 jos od 3 cet.
U svakom slucaju svakog zenskog clana, jb sebe debilna. Totalno neozbiljan lik, ja vjerujem da ga boli **** sto su izgubili i vcrs. Molim Boga za produzetke!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa jel iko dao kos iz igre osim kobea u zadnjih 20 minuta 
ser del barça es el millor que hi ha !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo krkane.. nek si ti headband nabacio na vugla!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Citizen-X
- Kontakt:
ma igranje overa i undera je kocka - pogotovo sto se moze nastimat - eto i sam vidis kako - frljakno je one lopte ko da ga je zasrbilo ljevo jaje ha ja.... dovoljno je samo da imas milion uplata na over i pola miliona na under - i pustis da prodje under.... prc milojka a ti se peces ko zec cekajuci da predje usranu marginuTitova-Juga je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:vjerujem da si mu se na bacanjima sjetio familijeTitova-Juga je napisao/la:Sve ti jebm Howard, stao na 14 jos od 3 cet.
U svakom slucaju svakog zenskog clana, jb sebe debilna. Totalno neozbiljan lik, ja vjerujem da ga boli **** sto su izgubili i vcrs. Molim Boga za produzetke!!!
Titova-Juga je napisao/la:Bravo krkane.. nek si ti headband nabacio na vugla!
jos ne kontam one rukavice za ruke - za koji ce mu to koje plzde materine - valjda da bi izgled'o zajbaniji sta li....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Cijela kladionica je sra?nje, samo da nema nje, prosto bih se ubio od dosade.
A kad ovako dočekam jutro da mi na oba listića po par fali za prolaz i ne prođem ništa, najradije se više nikad ne bih kladio. Nikad mi nije išlo u glavu da jedan toliko plaćeni profesionalac, ALL STAR KOŠARKAŠ nije u stanju žrtvovati jedno ljeto za slobodna bacanja.
P.S Da bi mu mišići izgledali preplanutije
.
Lijepi Hakeem Olajuwon, pojeo bi ga svojim osnovama i tehnikom ispod koša i dan danas !
A kad ovako dočekam jutro da mi na oba listića po par fali za prolaz i ne prođem ništa, najradije se više nikad ne bih kladio. Nikad mi nije išlo u glavu da jedan toliko plaćeni profesionalac, ALL STAR KOŠARKAŠ nije u stanju žrtvovati jedno ljeto za slobodna bacanja.
P.S Da bi mu mišići izgledali preplanutije
Lijepi Hakeem Olajuwon, pojeo bi ga svojim osnovama i tehnikom ispod koša i dan danas !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Citizen-X
- Kontakt:
eh Hakima nisu uredovali marginama i online betinzimaTitova-Juga je napisao/la:Cijela kladionica je sra?nje, samo da nema nje, prosto bih se ubio od dosade.
P.S Da bi mu mišići izgledali preplanutije.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
18 TO i dotvolili su 17 off skokova
Denver 101 pokusaj iz igre
, a lakersi samo 82
, nije razlika u slobodnim jer denver 23 , lakersi 27 to znaci samo dva vise napada , kad se to sve sabere to je 17 pokusaja vise uz nasu strasnu odbranu to je nemoguce dobiti
, ali 4/4 mi nije jasno niko se ne nudi , osim Kobe-a sve je poene on dao sim 2 slobodnih Hill-a
, za ovo treba odmah smjeniti trenera , zar trener ne odradjuje koje akcije , sut koji je Nash probao je nerezonski kao i 2 cigle MWP
Zapalo mi je za oko Kobe polaze i odmah lawson za 3 sec od kosa do kosa polaze niko da ga preuzme , to je nedopustivo
Ovu ekipu treba rasformirati neozbiljni su ne komuniciraju u odbrani , Howarda boli neka stvar jeste on uhvatio tonu skokva veceras ali neozbilno igrane razmislja
, trener nam je haos , odluci ponovo da aktivira Jamisona i to na 4 min
,
Denver 101 pokusaj iz igre
Zapalo mi je za oko Kobe polaze i odmah lawson za 3 sec od kosa do kosa polaze niko da ga preuzme , to je nedopustivo
Ovu ekipu treba rasformirati neozbiljni su ne komuniciraju u odbrani , Howarda boli neka stvar jeste on uhvatio tonu skokva veceras ali neozbilno igrane razmislja
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Konacno se i ja slazem sa ovim komedijasem , dokle je dosloamerosm je napisao/la:http://espn.go.com/video/clip?id=8815530
Stephen A. Smith objasnio upravo sta je problem Lakersa...I u potpunosti se slazem sa njim.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja davno rekoh nit je problem Mike prvi, ni ovaj drugi, nego je problem ta komunikacija od vrha kluba prema dnu. Umjesto da se trenera pita koga zeli u timu, koji sistem ce se igrati, njemu se dovedu igraci i radi sta znas. Bez ikakvog plana, bez ikakve komunikacije. Ne moze se nakupiti hrpa velikih imena i ocekivati instant rezultat, bez nekog plana.
Prije je prolazilo, jer je tu bio svemocni Phil, koji je fakticki svakog igraca mogao uklopiti u svoj sistem, plus je bio mladi Kobe koji je radio cuda, ali welcome to reality. Jedva ce se kraj s krajem sastaviti nakon ove sezone. Da se naslutiti da ce Lakersi morati protresti roster i krenuti u neki vid rebuildinga.
Prije je prolazilo, jer je tu bio svemocni Phil, koji je fakticki svakog igraca mogao uklopiti u svoj sistem, plus je bio mladi Kobe koji je radio cuda, ali welcome to reality. Jedva ce se kraj s krajem sastaviti nakon ove sezone. Da se naslutiti da ce Lakersi morati protresti roster i krenuti u neki vid rebuildinga.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šuška se o tradeu (pisao sam na našem pdf-u nešto o tome) koji bi uključivao tri ekipe - Lakerse , Celticse i Kingse , evo kako bi izgledao:
Lakers: Hayes , T.Robinson , M.Thornton , A.Brooks.
Kings: Gasol , Bradley , Terry i dva picka prve runde od Bostona.
Celtics: Cousins , F.Garcia.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mislim da nam se smijesi nakon duzeg vremena sezona bez play off-a ako se nesto pod hitno ne ucini a to je da se ode ljubiti dupe Phil Jackson-u pa da se vrati na klupu
GO LA
GO LA
- majestic24
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Šuška se o tradeu (pisao sam na našem pdf-u nešto o tome) koji bi uključivao tri ekipe - Lakerse , Celticse i Kingse , evo kako bi izgledao:
ovaj trade nemoze proci
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Tesko da bi Phil nesto promjenio, uostalom zar i on nije bio pometen od autsajdera zadnji put kad je vodio i imao mladji, mozda cak i bolji i raznovrsniji sastav? Ova kriza traje vec 2-3 godine...cunga je napisao/la:mislim da nam se smijesi nakon duzeg vremena sezona bez play off-a ako se nesto pod hitno ne ucini a to je da se ode ljubiti dupe Phil Jackson-u pa da se vrati na klupu
GO LA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Reci ti meni razlog sto bi Sacramento ovo uradio , ima neku zelju da pomogne lakers-ima irio_Ferdy88 je napisao/la:Šuška se o tradeu (pisao sam na našem pdf-u nešto o tome) koji bi uključivao tri ekipe - Lakerse , Celticse i Kingse , evo kako bi izgledao:
celtic-ima ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.