SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Solidno poluvrijeme, treba ovdje dati još jedan da se ne strepi do samoga kraja, biti će prostora jer će se Roma otvoriti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Valjda se ovih 2:0 neće ispustiti. Ovom pobjedom bi došli na -7 od Juvea i na 3.mjesto na tablici
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Budemo li se povukli bit' ce gutavo. U 1. poluvremenu smo ih nadigrali do jedno 30. minute, al' onda smo se zavukli u svoj sesnaesterac i protivnicima smo "davali" sanse.. Cudo pravo pa ne primismo gol.
Nego, sva sreca pa imamo Edinsona...
Joj Marek, osutaj pa makar otisla u picku materinu. Stopostotna sansa, slicna onoj pred kraj prvog dijela kad je Pandev zasrao i sa loptom otisao drito u svlacionicu.
Nego, sva sreca pa imamo Edinsona...
Joj Marek, osutaj pa makar otisla u picku materinu. Stopostotna sansa, slicna onoj pred kraj prvog dijela kad je Pandev zasrao i sa loptom otisao drito u svlacionicu.

Tripletta di Edinson Cavani!
Al' moramo mi gol primiti, pa makar se cijeli svijet srusio...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sve je lako kad je tu Cavani
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Poraz Juvea(mada nebitno),Fiorentine,Intera i u direktnom sudaru pobjeda nad Romom
odlazak Aronice
i vrlo izvjestan dolazak Armera
puno bolje godina nije mogla poceti
odlazak Aronice
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sportfanatik
- Kontakt:
U idućem kolu opet se igra kući, dolazi Palermo koje dosta loše stoji. Ne smi ih se podcjeniti
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nova tesko da je mogla bolje poceti, ali se stara itekako mogla bolje zavrsiti. I sad bi momci bili blizu #1 i i dalje u kupu Italije.Raul_64 je napisao/la:Poraz Juvea(mada nebitno),Fiorentine,Intera i u direktnom sudaru pobjeda nad Romom
odlazak Aronice
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako igra čovjek, nevjerovatno.
Rješava i male i velike utakmice. Dosad je zabio hat-trick Juventusu, Milanu, Romi i Laziu dva puta. Inter sam izbacio iz kupa, vukao Napoli u Ligi Prvaka, ove godine ih sam provukao kroz grupu EL, dosad 24 gola u svim takmičenjima, sigurno u pet najboljih napadača svijeta trenutno. Vrijedi svakog centa koji Laurentiis traži za njega i ko ga dovede može ciljati na najviše, 25 godina ima, 26 mu u Februaru, najbolje godine, fizički premoćan, trči nenormalno i pomaže timu, nema riječi kojima bi se opisalo ovo savršenstvo.
Rješava i male i velike utakmice. Dosad je zabio hat-trick Juventusu, Milanu, Romi i Laziu dva puta. Inter sam izbacio iz kupa, vukao Napoli u Ligi Prvaka, ove godine ih sam provukao kroz grupu EL, dosad 24 gola u svim takmičenjima, sigurno u pet najboljih napadača svijeta trenutno. Vrijedi svakog centa koji Laurentiis traži za njega i ko ga dovede može ciljati na najviše, 25 godina ima, 26 mu u Februaru, najbolje godine, fizički premoćan, trči nenormalno i pomaže timu, nema riječi kojima bi se opisalo ovo savršenstvo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dzaba sve to kad je Gomez>Cavani.IlCapitano je napisao/la:Kako igra čovjek, nevjerovatno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Cavani je u svoje 2,5 godine u Napoliju zabio 6 hat-trickova. Još 4 mu fale da stigne Inzaghija koji je najbolji u povijesti sa 10.
Inzaghi needed 17 years in Serie A to score those 10 hattricks, Cavani in his 5th year has scored 6. Crespo had 8 hattricks, Roberto Baggio, Marco Van Basten, Gabriel Batistuta and Vincenzo Montella ended on 7.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
El Matador je zvijer.
Igra s loptom kao i bez nje je jednostavno poriv da se čoj'k zakuca za sećiju i napravi
...kao i da to slično proba s rajom na terminu (makar približno)
Igra s loptom kao i bez nje je jednostavno poriv da se čoj'k zakuca za sećiju i napravi
...kao i da to slično proba s rajom na terminu (makar približno)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
iako je napoli zmazao svoju majicu nariktavanjem utakmica, nadam se da će ove sezone oni uzeti scudetto. taj Napoli mi je jedini probavljivi klub na otoku. Čak ih i "gotovim". 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
kako je jak ovaj cavani svijumi, ima sve znači 
anton 1983 je napisao/la:iako je napoli zmazao svoju majicu nariktavanjem utakmica, nadam se da će ove sezone oni uzeti scudetto. taj Napoli mi je jedini probavljivi klub na otoku. Čak ih i "gotovim".
Napoli nista nije zmazao - ako si ispratio ozbiljno sve to.
I nije "Otok", vec "Poluotok" - ako si bio na casovima zemljopisa.
Jel ovo De Sanctis postao novi Oli Kahn?
Baš je bio sinoć naložen i kakve proslave odbrana i bodrenje i sebe i svoje ekipe....Dobar, dobar.....
A o Cavaniju ne treba puno trošit riječi...
A o Cavaniju ne treba puno trošit riječi...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čuj OTOK !!! Ma di che cazzo stai parlando!?

Inače Cavani tatamata za sve napadače u ligi. Nisam neki fan, ali onakvu zvijer moraš poštovati.
Inače Cavani tatamata za sve napadače u ligi. Nisam neki fan, ali onakvu zvijer moraš poštovati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Berlusconi: Balotelli je trula jabuka; De Laurentiis: Dajte je meni!
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija....
Budućnost Maria Balotellija u Manchester Cityju je sve neizvjesnija. Od kako je došao u ovaj sastav 2010. godine, jedino što je radio, pored nekoliko blistavih partija, jeste izazivanje skandala.
Ništa drugačije nije bilo ni u Interu, njegovom matičnom klubu. Sada ima 22 godine, a timovi koji bi ga htjeli u svojim redovima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ako je i toliko potrebno.
Posljednje vijesti kažu da ga Silvio Berlusconi, alfa i omega Milana, ne želi vidjeti u crveno-crnom dresu, uprkos činjenici da je Mario strastveni navijač Milana.
''Njegovo ime kada je transfer u pitanju mi uopće ne pada na pamet. On je kao trula jabuka i može samo inficirati bilo koju ekipu na svijetu, uključujući i Milan'', kazao je italijanskim medijima Berlusconi.
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija.
''Moj san je gledati Balotellija u vrhu napada sa Cavanijem'', kratko je prokomentarisao.
Iako se ''misli mute'' kada je u pitanju nastavak karijere kontroverznog tamnoputog Italijana, valjda mu utjeha može biti što se za njega interesuje jedan tim sa takvim renomeom, i takvim kalibrom igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu.
Ne bi on mogao da glumata kod ADL-a i da radi sta mu je kurcu cejf. @Magica, sta mislis?
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija....
Budućnost Maria Balotellija u Manchester Cityju je sve neizvjesnija. Od kako je došao u ovaj sastav 2010. godine, jedino što je radio, pored nekoliko blistavih partija, jeste izazivanje skandala.
Ništa drugačije nije bilo ni u Interu, njegovom matičnom klubu. Sada ima 22 godine, a timovi koji bi ga htjeli u svojim redovima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ako je i toliko potrebno.
Posljednje vijesti kažu da ga Silvio Berlusconi, alfa i omega Milana, ne želi vidjeti u crveno-crnom dresu, uprkos činjenici da je Mario strastveni navijač Milana.
''Njegovo ime kada je transfer u pitanju mi uopće ne pada na pamet. On je kao trula jabuka i može samo inficirati bilo koju ekipu na svijetu, uključujući i Milan'', kazao je italijanskim medijima Berlusconi.
Ipak, da za Maria u Italiji ima budućnosti, govori podatak da bi ga u vrhu svog napada volio vidjeti Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija.
''Moj san je gledati Balotellija u vrhu napada sa Cavanijem'', kratko je prokomentarisao.
Iako se ''misli mute'' kada je u pitanju nastavak karijere kontroverznog tamnoputog Italijana, valjda mu utjeha može biti što se za njega interesuje jedan tim sa takvim renomeom, i takvim kalibrom igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu.
Ne bi on mogao da glumata kod ADL-a i da radi sta mu je kurcu cejf. @Magica, sta mislis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.