Javier Aguirre:
"Stvarno je privilegija igrati sa Barcelonom u istoj ligi, a još više gledati ih iz blizine kako igraju"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
zbog tog padanja na svaki kontakt(a u vise slucajeva ne bude kontakta uopste) sam ga i zamrzio, presmjesno mi je to jer je solidno gradjen i vecinu kontakta bi trebao izdrzat, al ne moze on da ne padne, ostace mu dres cistbarca_87 je napisao/la:
jasta alexis ubio se za klupe,posto mi je mrzak pravo,nisam imo mrskog nekog igraca od doba oleguera,sad alexisa kad vidim hoce nesto da mi bude
,najvise zbog njegove face one neke i padanja i zaljenja na sve i svasta ,neko ga u u duelu malo nesto cvakne on hvata se ko boli ga i onaj njegov izraz lica a ono nidje veze bezze duel i tako stalno neko padanje smijesno iz utakmice u utakmicu samo to radi
ne kontam ga sto mu to treba ccc
jos plus igra ko q
Hoće kad se Messi penzionišemandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.
kad deulofeu ode u penzijuhule_barca je napisao/la:Hoće kad se Messi penzionišemandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.
Hahabarca_87 je napisao/la:kad deulofeu ode u penzijuhule_barca je napisao/la:Hoće kad se Messi penzionišemandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.

Ti si moj covjekmandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.

Drago mi je zbog vas dvojiceDesimaL je napisao/la:Ti si moj covjekmandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.![]()
ma i drugo poluvrijeme je bilo ekstra,puno dobrih poteza ,kombniranja,ma uzivancija za gledatDesimaL je napisao/la:Moja preporuka neka skine samo 1 poluvrijeme![]()
Inace veoma mi je drago zbog Pedra,nadam da su ova 2 gola podigli samopouzdanje i da se vraca onaj stari dobri Pedro
rio_Ferdy88 je napisao/la:Drago mi je zbog vas dvojiceDesimaL je napisao/la:Ti si moj covjekmandraX je napisao/la:Proradit' će Alexis, polako.![]()
možda bude na barca balkan . com/livezlatan1982 je napisao/la:vidio sam da eurosport večeras u 7 prenosi dodjelu zlatne lopte...
ima li kakav link??
evo ovde ce biti sopcast link, a prenosi i ESzlatan1982 je napisao/la:vidio sam da eurosport večeras u 7 prenosi dodjelu zlatne lopte...
ima li kakav link??

A jes' se picn'o.mandraX je napisao/la:
Divi šminke i odijela, a uša' tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.