ovdje haman nemoš nešto napisat a da ti neko ne dođe prosipat pamet ..phenom je napisao/la: kakve ti covjece gluposti valjas to nije normalno..
kao prvo mma je daleko daleko zahtjevniji sport od k1, kad je u pitanju kondicija. za hrvanje ti je recimo potrebna skroz druga vrsta kondicione pripreme u odnosu na stnad up i hrvanje kao borilacka vjestina je kondicioni puno zahtjevnija od boksa/stand up-a, pa ti ta teza "Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u" ne pije puno vode.
kao drugo to "sve jednu njegovu borbu pogledao" - imao je jednu borbu, i nije toliko zahmetli to ispratiti, jelde
kao trece ta taktika "da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno" i nije pila puno vode recimo u njegovom zadnjem mecu koji je otisao do odluke? (werdum). tempo u toj borbi i borbi jds-cain je nebo i zemlja, ali bukvalno. a pogledaj na kraju meca zadihanog (malo je rec) overema i caina.
ja ne znam jel ti ovo gluposti gore izvaljujes, jer previse gotivis overema il fakat veze o mma kao sportu nemas, nadam se da je ovo prvo, mada i tako momacki pretjerujes.
a od overema nisi puno mogao vidjeti od 2007 godine kad je u pitanju mma. to su sve smijesni borci (racunam i cc sa onom formom) u odnosu na caina/jds. pa ni na osnovu te njegove ufc borbe (jedine) nisi mogao skoro nista zakljuciti, jer se em borio sa polumrtvim covjekom (divertikulitis), em je i sam bio dopingovan. ja se samo, ali iskreno nadam da je on svjestan kakav tempo i kakva borba ga ceka sa cainom i da ce doci maximalno spreman kako bi uzivali u toj borbi u suprotnom big foot i jds su mila majka kako ce njega masakritati, koji nema bradu, srce i izdzljivost na udarce kao ova gore dvojica.
Eto ti mene uči koji 3 godine treniram K1 i 2 godine MMA gdje sta kako ..
Zaboravljas borbe sa Lesnarom kojeg je razbio u prvoj rundi , Brettom Rodgersom, Fujitom .. a Werdum je druga priča ..
Ja sam ubijeđen da će Velasquez dobit po nosu ..