Kako se nasa BH liga raspala vecina nas je preslo u Hrvatsku , iako bi to trebao znati ako jos igras
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
BH FIDioti , 1A Cro liga
Kako se nasa BH liga raspala vecina nas je preslo u Hrvatsku , iako bi to trebao znati ako jos igras
Ma znam to sve ali mi čudno, niko se ne "cima" da nešto uradi u Bosanskoj ligi.Ima ekipa svugdje(Hrvatska,Portugal,Engleska...).
Ja sam praktično od same registracije u Srbiji.Igrao 5-6 sezona sa "starim" karakterom(koji je sad u norveškoj drugoj ligi) a pošto se kompletna Srpska liga odlučila na "reset" i ja sam napravio novi user i prešao kod čovjeka kojeg na FID-u najbolje poznajem i znao sam da me neće za*ebat.
Ja sam praktično od same registracije u Srbiji.Igrao 5-6 sezona sa "starim" karakterom(koji je sad u norveškoj drugoj ligi) a pošto se kompletna Srpska liga odlučila na "reset" i ja sam napravio novi user i prešao kod čovjeka kojeg na FID-u najbolje poznajem i znao sam da me neće za*ebat.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kako ti se zove/zvao character ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma znam to sve ali mi čudno, niko se ne "cima" da nešto uradi u Bosanskoj ligi.Ima ekipa svugdje(Hrvatska,Portugal,Engleska...).
Ja sam bio u Zmajevima kad su harali redom , i onda presao u Red Bull Bosnu i onda raspad , malo Dobrilla , malo Sloga i onda Hrvatska , Sportnet , Hajduk , i sad FIDioti
Ja bih licno volio da se vrati BH liga , Ljiljani , Zmajevi , Juve , Bosnia , i jos mnogi dobri timovi su tu bili
Oba puta isti naziv i pozicija: Irfan Kameric
Sad mi je "najzanimljivije".Svaka tekma neizvjesna jer su svi aktivni i izjednačeni.
Još uvijek mi nije jasno kako me nije smorilo dok sam igrao sa starim karakterom
(prvo 95 % bot utakmica u drugoj ligi a onda u prvoj pola bot a druga polovica gubljenje po 7+ zbog daleko boljih skillova protivnika
)
Sad mi je "najzanimljivije".Svaka tekma neizvjesna jer su svi aktivni i izjednačeni.
Još uvijek mi nije jasno kako me nije smorilo dok sam igrao sa starim karakterom
41.21.1.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Inace , Aladin Hasanagić 
Meni je najinteresantnije bilo na pocetku , bez skypa , bez teamspeaka , bez icega , udjes u locker room prije tekme zajebancija , i to sve , sad nekako se igra po nekoj semi , ustaljeni principi i dosadi , jedva cekas da prodje tekma .
A prije , sjecam se , skacem ko nenormalan kad zabijemo gol , sad ono , dobro igraj dalje
Meni je najinteresantnije bilo na pocetku , bez skypa , bez teamspeaka , bez icega , udjes u locker room prije tekme zajebancija , i to sve , sad nekako se igra po nekoj semi , ustaljeni principi i dosadi , jedva cekas da prodje tekma .
A prije , sjecam se , skacem ko nenormalan kad zabijemo gol , sad ono , dobro igraj dalje
Ma dobro, ts sad(barem meni) služi za zajebanciju.Istina da je teže i da se sad igra šablonski ali šta je tu je.Barem ubijem dosadu srijedom i nedjeljom uvečer 
41.21.1.
- samir_tm87
- Kontakt:
zna se ko je najaci bh sd 
- fanatic1991
- Kontakt:
kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Harbinja pa gdje si ti sad ? ( ako si ti Jasmin ? )CLS je napisao/la:kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Chichy tj. lider nikada ne mijenja tim.Gdje sam uvijek i bio.bavarian_bk je napisao/la:Harbinja pa gdje si ti sad ? ( ako si ti Jasmin ? )CLS je napisao/la:kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
hvala sto me konstantno spominjessamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
reko sam vam ja da ce sve umrijeti kad ja prestanem igrati, tako je i bilo
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Igeral jos iko ovo 
ja sam davno prestao
ja sam davno prestao
traži se daffy živ ili mrtav 
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
isplati li se početi ovo igrat' 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Isplati u svakom slucaju, ako zelis da igras sa starijim userima onda mozes uz placanje 3.5€ preuzeti neki dobar karakter koji je ve istreniran, a isto ima sad lige gdje pocinju svi sa 18 godina (jedna od tih je i Srpska liga koja je dugo vremena bila jedna od najjacih). E sad imam prijatelja koji ima ekipu u drugoj ligi Hrvatske (gdje svi pretezno igramo) koji ima raznih igraca od 18 do 29 godina (virtuelnih godina) i treba mu 2-3 igraca da popuni roster, u slucaju da si zainteresovan javi mi se na pp da te uputim njemu i da ti kaze koju poziciju da izaberes.FarisPes je napisao/la:isplati li se početi ovo igrat'
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Igra se definitivno isplati igrati pa svi oni koji to žele neka se registriraju i neka pokušaju jer sada je otvorena i mlada liga za igrače do 21.godine pa tako da svi novoregistrovani korisnici će da budu u toj ligi ravnopravni. Znači mlada liga je naime liga sa klubovima koji imaju svoje matične klubove i prvoj ligi gdje uglavnom igraju stariji korisnici i koji su već poodmakli sa svojim skilovima pa tako da je mlada liga baš upravo formirana za nove mlade korisnike. Ovdje je naime riječ o Hrvatskoj ligi jer BiH liga naime nije više aktivna zbog raznoraznih problema, zasićenja ili čega li više pojma nemam.
Znači ko želi da vidi o čemu je riječ neka se registruje putem ovog linka: http://footballidentity.com/BasicWebsit ... on/U6.aspx i kada to uradi može slobodno mene da potraži (nick u igri je također Adikus) i imat će mjesto u mladom timu BH FIDiota (tako se zove matični klub
), osim što će imati klub imati će i svaku drugu pomoć oko igre.
Eto izvolite ponovo pa možda vam se svidi
Znači ko želi da vidi o čemu je riječ neka se registruje putem ovog linka: http://footballidentity.com/BasicWebsit ... on/U6.aspx i kada to uradi može slobodno mene da potraži (nick u igri je također Adikus) i imat će mjesto u mladom timu BH FIDiota (tako se zove matični klub
Eto izvolite ponovo pa možda vam se svidi
- EmirSioux89
- Kontakt:
Aaa vidi teme o FID.u
@FarisPes meni isteko karakter Krle Krndjo prejak al mi se nije dalo produzavat pa ako nije niko preuzeo uzmi ti.
Sad mi samo Luis Nani osto
Trenutno :
1A Francuska FK Kamikaze

@FarisPes meni isteko karakter Krle Krndjo prejak al mi se nije dalo produzavat pa ako nije niko preuzeo uzmi ti.
Sad mi samo Luis Nani osto
Trenutno :
1A Francuska FK Kamikaze
Manchester United!
Ako ima ko zainteresovan za igru neka mi se javi na pm jer sam manager 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Da nisi ti ovaj što u Srbiji pravi tim(Cosa Nostra) ???Moggiano je napisao/la:Ako ima ko zainteresovan za igru neka mi se javi na pm jer sam manager
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.