od najzanimljivijih.... Domagoj Vida iz Dinama u Dynamo Kyiv

Chornomorets pustio Artur-a na posudbu u Maritimo

dok je Metalurh Zaporizhya pustio neke mlade nade u Dynamo Kyiv

btw Mamic opet dobro uvaljao igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Negdje kažu 6m,ali to su vjerojatno bonusi (1.5 m bonusa).delko je napisao/la:od najzanimljivijih.... Domagoj Vida iz Dinama u Dynamo Kyiva iz DK otisao Ninkovic i to u Evian iz Francuske
...
btw Mamic opet dobro uvaljao igraca4,5 miliona evra nije malo
hehe nije Vida losSiamoNoi je napisao/la:Negdje kažu 6m,ali to su vjerojatno bonusi (1.5 m bonusa).delko je napisao/la:od najzanimljivijih.... Domagoj Vida iz Dinama u Dynamo Kyiva iz DK otisao Ninkovic i to u Evian iz Francuske
...
btw Mamic opet dobro uvaljao igraca4,5 miliona evra nije malo
![]()
Dobar igrač,požrtvoran,ali neznam koliko prilika će dobivati u Dynamu.Nadam se da će opravdat uloženo.
ma ja, al zna on igrati i beka a tu ipak kontrola treba bit na nekom nivouazTer je napisao/la:problem mu je i kontrola lopte... bez obzira što je štoper, gubi se u rizičnim situacijama, to može bit pogubno za ekipu.
pa nzm di si to procitaoSiamoNoi je napisao/la:Strinić proglašen najboljim bekom lige?To sam negdje nedavno pročitao.Jel to proglašenje sad za kraj godine ili od kraja prošle sezone?
Ma moguće da je nešto od prije bilodelko je napisao/la:pa nzm di si to procitaoSiamoNoi je napisao/la:Strinić proglašen najboljim bekom lige?To sam negdje nedavno pročitao.Jel to proglašenje sad za kraj godine ili od kraja prošle sezone??! a i ne vjerujem da je to oficijelno jer uvijek priznanja idu na kraju sezone
hehehe tenk juSiamoNoi je napisao/la:@delko
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... ostalelige" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije striktno vezano uz Ukrajinsku ligu,ali sigurno će te zanimati
Ja mislim da se nastavlja 2.3.SiamoNoi je napisao/la:Kad se ono nastavlja liga?
Maestro^^ je napisao/la:Ja mislim da se nastavlja 2.3.SiamoNoi je napisao/la:Kad se ono nastavlja liga?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.