Naravno da dobijamo, samo još da im Sule uvali onakav gol kao MansfielduCarlo je napisao/la:Dobijamo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Naravno da dobijamo, samo još da im Sule uvali onakav gol kao MansfielduCarlo je napisao/la:Dobijamo.
Svirat ce penal Webb za United kao i uvijek,sjecam se prije 2-3 godine cini mi se da je bio neki kup United-Liverpool ma samo sto je se krenulo sa centra 4-5 minuta Webb svira penal za United.neurofunk je napisao/la:Naravno da dobijamo, samo još da im Sule uvali onakav gol kao MansfielduCarlo je napisao/la:Dobijamo.![]()
![]()
E upravo sam mislio na tu utakmicu,ma da je samo u pitanju Webb ima tu još mnogo mnogo sudija koje pomazu Unitedu.neurofunk je napisao/la:A to je slavni diver Berbatov
[youtube][/youtube]
Was not talkin' to u.neurofunk je napisao/la:Nismo na temi Uniteda ili EPL pa da ti dosađujemo.
Šta sam pogresno rekaoNarin je napisao/la:Was not talkin' to u.neurofunk je napisao/la:Nismo na temi Uniteda ili EPL pa da ti dosađujemo.![]()
Govorio sam Bluesu,jer on je spomenuo da će Webb pomagati Unitedu,niko drugi,nego on.
Ako Bog daneurofunk je napisao/la:Naravno da dobijamo, samo još da im Sule uvali onakav gol kao MansfielduCarlo je napisao/la:Dobijamo.![]()
![]()
sta ces im ti reci,nema teme,a ni posta na koji nisi odgovorio djecacicuneo je napisao/la:**** te sto mrzim januar kada se ovi skolarci dokopaju raspusta i trljanja muda po forumu. Opustite se malo, izadjite vani, pofatajte nesto ako ne mozete nista vise. Boze Boze....
pa sto uzimas broj nasih titula LP?paranojafredy je napisao/la:Joj treba vam peticu uvalit pokazat gdje vam je mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.