NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vratite nam Muamera Nezica, zasto su ga otjerali?!
zato sto je on DALEKO OD PREMIER LIGE KAO IGRAC...gradacac10 je napisao/la:Vratite nam Muamera Nezica, zasto su ga otjerali?!
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
tamo nije odrađen jedan meč, Velež Zvijezda sezona 2008/09, ali i kad se odradi opet se ne poklapa sa statistikom koja je ranije gore napisanaastra1922 je napisao/la:po transfer marketu se ne poklapa. ali na tm imas sve utakmice postavljene na kojim su igraci igrali i ne poklapa se pa sad neko malo grijesi
evo malo od mene i astre malo da ne bude dosadno...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ovako ćemo reagovati kad čujemo imena pojačanja

malo šale

malo šale
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Ja sam uracunao i kup utakmice, i to su tačni podaci, sa mogućom greskom u zbrajanju, jedino!astra1922 je napisao/la:po transfer marketu se ne poklapa. ali na tm imas sve utakmice postavljene na kojim su igraci igrali i ne poklapa se pa sad neko malo grijesi
emir_dj je napisao/la:ovako ćemo reagovati kad čujemo imena pojačanja
malo šale
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Muhamed Mujic iz Buducnosti bi mogao doci nama
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Kako bi vama legla tribina kao u BL gore na ovu stranu pored puta...
bolje i on nego kukicmirzard je napisao/la:Muhamed Mujic iz Buducnosti bi mogao doci nama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma daje nama dvije iste, dole od sume semafor a gore od puta reklame i taman za nas kapacitet 6000nime_tm87 je napisao/la:Kako bi vama legla tribina kao u BL gore na ovu stranu pored puta...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vrlo lijepe uvjete ste stvorili, i prije početka sezone govorio sam da ste vrlo kvalitetna sredina te da ste u ligi i jedini klub koji kontinuirano napreduje , ovdje će rezultati sigurno doći, sretno u Novoj, dobri Vam temelji.Steta sto ste loše usli u polusezonu sa solidnim kadrom, ali i vrlo lošim trenerom Kuntićem koji Vas doveo na dno gdje niste zaslužili biti, al' siguran sam da će te biti medu 10.emir_dj je napisao/la:evo malo od mene i astre malo da ne bude dosadno...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kukic je u Dzekinoj generaciji bio isto igrac koji se smatrao jako perspetivnim a ovoga Mujica je Olimpic unistio kao igraca, prerano je dosao u klub u kom nije mogao napredovati.... necete se usreciti ni sa jednim ni drugimastra1922 je napisao/la:bolje i on nego kukicmirzard je napisao/la:Muhamed Mujic iz Buducnosti bi mogao doci nama.muhamed je nekad slovio za velikog talenta,u zadnje vrijeme je malo nazadovao ali jos je mlad ima vremena za njega.on nam je dao drugi gol na onoj utakmici protiv reprezentacije prve lige federacije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gdje je kraj mržnji???pile87 je napisao/la:Kukic je u Dzekinoj generaciji bio isto igrac koji se smatrao jako perspetivnim a ovoga Mujica je Olimpic unistio kao igraca, prerano je dosao u klub u kom nije mogao napredovati.... necete se usreciti ni sa jednim ni drugimastra1922 je napisao/la:bolje i on nego kukicmirzard je napisao/la:Muhamed Mujic iz Buducnosti bi mogao doci nama.muhamed je nekad slovio za velikog talenta,u zadnje vrijeme je malo nazadovao ali jos je mlad ima vremena za njega.on nam je dao drugi gol na onoj utakmici protiv reprezentacije prve lige federacije
Kojoj i prema kome ? Jesi dobro ?open je napisao/la:
Gdje je kraj mržnji???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
slažem se, @open nema veze to sa mržnjom samo čovjek realno iznosi neke činjenicepile87 je napisao/la:Kukic je u Dzekinoj generaciji bio isto igrac koji se smatrao jako perspetivnim a ovoga Mujica je Olimpic unistio kao igraca, prerano je dosao u klub u kom nije mogao napredovati.... necete se usreciti ni sa jednim ni drugimastra1922 je napisao/la:bolje i on nego kukicmirzard je napisao/la:Muhamed Mujic iz Buducnosti bi mogao doci nama.muhamed je nekad slovio za velikog talenta,u zadnje vrijeme je malo nazadovao ali jos je mlad ima vremena za njega.on nam je dao drugi gol na onoj utakmici protiv reprezentacije prve lige federacije
On je najprije sam sebe uništio zbog svoje lijenosti.pile87 je napisao/la:Kojoj i prema kome ? Jesi dobro ?open je napisao/la:
Gdje je kraj mržnji???
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
oke pile evo sada sam zvao direktora i rekao mu da ne dovodi ni jednog ni drugog kaze ako je pile rekao necemo ih ni dovesti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I ja se slažem da će neće usrećiti s njima, ali tvrditi da ga je Olimpic uništio, nema veze sa zdravim razumom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.