Muhamed je prije rata prikljucen juniorima,i zbog rata nije nastavio.Navija za Zelju cijeli zivot.zeljocity je napisao/la:Ni za milion godina ne bih pogodio da je on Zeljovac ali eto niceipetm je napisao/la:Konjić Muhamed
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... med-konjic" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
A ko daje Marijanu platu ? Mi ili ovi poljaci ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ako je tako onda Željo ima advokatsku komoru kad sastavlja ugovore xDpile87 je napisao/la:Jednostavno ako ima tako nesto u ugovoru a izgleda da imaZekoo je napisao/la:Neko na koji način bi se mogla dobit ošteta za Marijana pošto je on samo posudjen igrač u Želji ?
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 07 jan 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Koji je Amar kralj,posudi ga i jos pare dobija.Sjecas se kako je Mesicu,uzimao 2/3 plate od Nanta a davao mu samo trecinu.Gigant..pile87 je napisao/la:Jednostavno ako ima tako nesto u ugovoru a izgleda da imaZekoo je napisao/la:Neko na koji način bi se mogla dobit ošteta za Marijana pošto je on samo posudjen igrač u Želji ?
VOLIM TE ZELJO
- SarajlijaTM
Mislim ipak da mi tu imamo samo pravo prvootkupa i nista vise,al nisam siguran...Zekoo je napisao/la:Ako je tako onda Željo ima advokatsku komoru kad sastavlja ugovore xDpile87 je napisao/la:Jednostavno ako ima tako nesto u ugovoru a izgleda da imaZekoo je napisao/la:Neko na koji način bi se mogla dobit ošteta za Marijana pošto je on samo posudjen igrač u Želji ?
Malo je nevjerovatna ova opcija sa obestecenjem
Da bogdo imaZekoo je napisao/la:
Ako je tako onda Željo ima advokatsku komoru kad sastavlja ugovore xD

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
i Zrinjski je diobio dio kolača kada je Modrić otišao u Real, a bio je na posudbi kod njih....
Ako ima neko zainteresovan za kupovinu stikera, neka se javi preko pp-a.
Ako ima neko zainteresovan za kupovinu stikera, neka se javi preko pp-a.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
A što bi neko kupovo stikere od tebe ako sam sebi može uraditi ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- KB-TM87
- Kontakt:
ako ne znabagrcavi je napisao/la:A što bi neko kupovo stikere od tebe ako sam sebi može uraditi ?

Željezničar - kult glavnog grada
Jedino ste ZEbu batalili al kad vidim da je i Husejnović otiso za 50 000evra onda ste opet dobro prosli jer Zeba nije pokazao skoro nista u ovoj jesenjoj sezoni..
a + bio je u svađi sa Šefom, što nije bio slučaj s debelim...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nihad Đedović
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ad-dedovic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ad-dedovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
To je zato sto je debeljko sklon svadjama.anonimni je napisao/la:a + bio je u svađi sa Šefom, što nije bio slučaj s debelim...

Izvinite, mor'o sam.

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako pređe Dzeko gdje hocemo dobiti opet onaj procenat ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moze li mi neko reci kako je moguce doci do izvjestaja utakmica organiziranim pod potkroviteljstvom fsbih-a? konkretno trebaju mi zvanicni izvjestaji kupa bih-a do 2011. godine
na internetu ne mogu nista naci...

na internetu ne mogu nista naci...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- SarajlijaTM
Zeba je danas tek predstavljen kao novi igrac Splita...Evo cak i ima clanak na oficijelnoj stranici kluba.
Sretno Zebi u novoj sredini i hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub. Zna li mozda neko od Vas koja su to nova imena koja se spominju u novoj upravi kluba. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kada Gredic okupi dobar tim oko sebe, dobre saradnike nas Zeljo ce biti jos jaci nego sto jeste. Mislim da bi se sad do sredine januara trebala znati ta imena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Dofu, Hrasno15, Merhaba, OzmoodPinglewood i 75 gostiju.