nime_tm87 je napisao/la:
Svaka cast!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nime_tm87 je napisao/la:
Puno srece Beli.Sarajlijc@ je napisao/la:Svaka cast!
Braco izgleda da ce Beli u Pierikos prema nekim informacijama.
Trebao je on u Zelju na pocetku sezone nego mislio levatit Osima, jos ga sve fino ispostovali a on cekao da nađe aranzman vani a da mu Zeljo bude plan B, na kraju zavrsio u Olimpiku, sad izgleda ide kod vas.amypitar je napisao/la:Otkud sad ovo za Salcinovica.Bilo je price da prelzi u zelju.
lik mane zgamo,a nije los igracbezze je napisao/la:Salčinović je dobar igrac,samo mozga mu fali,otjeran je iz nekoliko klubova zbog svojih nekih caka.
imali ikakav otpad od igraca da vama nije dobar i pojacanjecikac je napisao/la:Osmanagic, pa Salcinovic. Hm, ne radi se lose. Ukoliko se spremi, bude ozbiljan, bice veliko pojacanje.
santafe je napisao/la:imali ikakav otpad od igraca da vama nije dobar i pojacanjecikac je napisao/la:Osmanagic, pa Salcinovic. Hm, ne radi se lose. Ukoliko se spremi, bude ozbiljan, bice veliko pojacanje.
Ja mislim da vec mozete poceti pisati o osvajanju titule.cikac je napisao/la:Osmanagic, pa Salcinovic. Hm, ne radi se lose. Ukoliko se spremi, bude ozbiljan, bice veliko pojacanje.
Dvadesetpetogodišnji Samir Nuhanović napustio je redove FK Sarajevo i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u nekoj od ekipa 3. lige Austrije.
- "Obavio sam neke razgovore i vjerujem da ću obezbjediti sebi angažman u nekoj od liga Austrije." -riječi su Nuhanovića kojeg će navijači Sarajeva sigurno upamtiti po golu kojeg je postigao u jubilarnom 100. gradskom derbiju protiv ekipe Željezničara.
- "Nuhanović je bio moja želja, ali nije pružao igre na nivou na kojem može i koji sam očekivao, tako da smo se u Klubu saglasili da sporazumno raskinemo ugovor" - kazao je šef stručnog štaba FK Sarajevo Dragan Jović, koji će 10. januara na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase obaviti prozivku igrača.
miky_hz je napisao/la:Salcinovic zna lopte igrati sto jeste i jeste...sa njim i Osmanagicem mislim da se Said moze nadoknaditi cak i vise al o tom po tom... ali eto ja nesto nevjerujem da ce nama Nijaz tek tako prepustiti igraca,mozda je i bilo nekih kontakata ali da ga Nijaz pusti tek tako nama cisto sumljam,a ja bi ga iskreno volio vidjeti u nasem dresu jel realno smatram da moze biti pojacanje,dakle ne prinova nego pojacanje ,nema tu puno price vidis kad neko zna
Otisao je i Nuhanovic za mene se isplatio dovoljno sa onim golom,vise mi i netreba hvala majstore, nadam se jos nekim imenima svakako dosao Fenan ili ne jel definitivno treba igraca
Vama ce sigurno biti lakse.....N5555 je napisao/la:ma kako ce te vi sad bez mesija
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, perodeformero, Pitaristok, Rajvosa4ever i 53 gosta.