A kako je krenuo, i u golovimaneko_iz_mase je napisao/la:Miske ce ove godine oboriti proslogodisnji rekord u asistencijama
Zvjezdan Misimović
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
to miskeeeeeee,zadrzite rezultat da dobijem na kladi samo ste mi vi jos ostali...Nurnberg 1X,HSV ps 1,Wolfsburg 1,bayern pik X,hannover gost daje go
na 5 km,50 maraka

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo ga Misketov gol:
http://rapidshare.com/files/300519373/M ... ol.ts.html
http://rapidshare.com/files/300519373/M ... ol.ts.html
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
to miskeeeee
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
volim_ciglu
- Kontakt:
evo miske iz slobodnog
Ovo danas bi trebalo biti dovoljno za najboljih 11 u kolu... Svaka ti dala majstore
- rob do bagro
- Kontakt:
za ovog covjeka je malo reci Majstor 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Jao.. 3:3 
- Principatus
- Kontakt:
Wolfsburgova odbrana na visokom nivou kao uvjek. Mozda sada ode Veh.
Evo navijaci Wolfsburga imaju Plakat na kojem pise:
Veh = Vehler
Fehler znaci greska, a to sto pisu Vehler je kombinacija njegovog imena i rijeci greska.
Veh = Vehler
Fehler znaci greska, a to sto pisu Vehler je kombinacija njegovog imena i rijeci greska.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema sanse da ovaj veh,ode mi 50 km zbog njihove smotane odbrane,joojj

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jos manijak pravi izmjenu u 90 minuti.Cuva rezultatPrincipatus je napisao/la:Wolfsburgova odbrana na visokom nivou kao uvjek. Mozda sada ode Veh.
Veh = Vehler
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Pa kada je cuvao rezultat protiv Herthe onda nas nemora nista cuditi. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma konjoslav izvuce mi svu mastPrincipatus je napisao/la:Pa kada je cuvao rezultat protiv Herthe onda nas nemora nista cuditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ako Wolfsburg ne uradi podhitno nesto zbog svoje odbrane u zimskoj pauzi, mogu zaboraviti najmanje CL sljedece godine, a mozda i internacionalne nastupe. Ovo ide nizbrdo. Nisam stvarno panicar, niti treba odmah kriviti trenera, ali on je preuzeo veoma jakog prvaka koji je druge ekipe premlacivao, a sada igra sa Herthom i Mainzom nerjeseno. Da vidimo sta ce odbrana Wolfsburga poduzeti protiv Besiktas, a Vedad ce ih sljedece nedelje u Hoffenheimu pocjepati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Miske majstore. Svaka ti dala za danasnji gol i asistenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ja krivim rukovodstvo Wolfsa nije Veh kriv sto je kloc.Principatus je napisao/la:Ako Wolfsburg ne uradi podhitno nesto zbog svoje odbrane u zimskoj pauzi, mogu zaboraviti najmanje CL sljedece godine, a mozda i internacionalne nastupe. Ovo ide nizbrdo. Nisam stvarno panicar, niti treba odmah kriviti trenera, ali on je preuzeo veoma jakog prvaka koji je druge ekipe premlacivao, a sada igra sa Herthom i Mainzom nerjeseno. Da vidimo sta ce odbrana Wolfsburga poduzeti protiv Besiktas, a Vedad ce ih sljedece nedelje u Hoffenheimu pocjepati.
Ostaviti na okupu svu ekipu koja je bila ko bonbona i staviti na klupu tipa koji je samo imao ludu srecu da se nadze na tim pozicijama iliti slucajan uspjeh sa Stutgartom ali dokazani kloc-pocevsi od forme,treninga,postavke,samog rada itd.
Nije to odmah,u stvari jeste prije nego je poceo ja sam vec napisao sta ce ova taraba da ucini od solidnog kluba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mislim da je Wolfsburgu glavni cilj ove sezone da prodju grupu u Ligi prvaka (i da odu sto dalje naravno) i da se kvalifikuju za Evropu i naredne godine. mislim da je je malo ko ocekivao da ce odbraniti titulu, mada jos uvijek nije nemoguce. 
Kakav gol misketa sa 30 metara!!!!!
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 03 nov 2009, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
misimoooooviiiic
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
amarildobule
- Kontakt:
KAKAV GOL MAJSTORA; LJEVICOM SA 25 METARA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.