A tako je bio dobar tiketViper je napisao/la:Rayo - Getefa oba daju gol
Istres - Valenciennes oba daju gol
Cheltenham - Everton 3+
Cliftonville - Glentoran 3+
Y.H.Lu - Paire 1
Robredo - Millman 1
Kvota: 16,19

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A tako je bio dobar tiketViper je napisao/la:Rayo - Getefa oba daju gol
Cheltenham - Everton 3+
Y.H.Lu - Paire 1
Robredo - Millman 1
Iako imaju na papiru jednu od najjacih startnih petorki, Lakersi potvrdjuju da NE MOGU do play offa, jos se tukusoxx je napisao/la:Veceras Bryant 32,5 Over. howard i gasol ne igraju.. probati i nasha jer je mala granica. isto tako od protivnika hardena over, nema ga cuvat ko.. inace ja sam igrao
bryant over
james over
ellis over
Nisam ni analizirao nit ista.. osjecaj imam da ce ovi ici u over
Decko, ti ovo sjajno radis.hajro je napisao/la:08.01. u 8:30
S Stephens - S Halep 1
1.44
tacan rezultat 2:0
2.20
Za mene je to poklon. Kvota je bila 1,70 a sada na Bet365 već 1,44.
Vjerujem da ova sezona može biti "odlicna" za Sloane Stephens.
Viper hvala,Viper je napisao/la:A tako je bio dobar tiketViper je napisao/la:Rayo - Getefa oba daju gol
Cheltenham - Everton 3+
Y.H.Lu - Paire 1
Robredo - Millman 1
Al zato loše pišem analize.masteRofPoker je napisao/la:Decko, ti ovo sjajno radis.hajro je napisao/la:08.01. u 8:30
S Stephens - S Halep 1
1.44
tacan rezultat 2:0
2.20
Za mene je to poklon. Kvota je bila 1,70 a sada na Bet365 već 1,44.
Vjerujem da ova sezona može biti "odlicna" za Sloane Stephens.
8diplomatija je napisao/la:pozdrav za sve, zna li neko koliko je poena sinoc postigao GAY i da li se igra jedna utkamica u kupu italije, npr. veceras Lacio - Catania, hvala
grijesis kad kazes da nema ko hardena cuvat,on je veceras u matchupu protiv brayanta,a u dosadasnjih 23 matchupa nikad nije prebacio 21 poensoxx je napisao/la:Veceras Bryant 32,5 Over. howard i gasol ne igraju.. probati i nasha jer je mala granica. isto tako od protivnika hardena over, nema ga cuvat ko.. inace ja sam igrao
bryant over
james over
ellis over
Nisam ni analizirao nit ista.. osjecaj imam da ce ovi ici u over
Njegaova ranija minutaza i uloga u ekipi, i trenutna se ne mogu poreditizlatniljiljan je napisao/la:grijesis kad kazes da nema ko hardena cuvat,on je veceras u matchupu protiv brayanta,a u dosadasnjih 23 matchupa nikad nije prebacio 21 poen
kobe jedini veceras u lakersima moze zabiti i mora zabijati, sumnjam da ce bas sve od sebe davati u odbranidr.van nostrand je napisao/la:Njegaova ranija minutaza i uloga u ekipi, i trenutna se ne mogu poreditizlatniljiljan je napisao/la:grijesis kad kazes da nema ko hardena cuvat,on je veceras u matchupu protiv brayanta,a u dosadasnjih 23 matchupa nikad nije prebacio 21 poen
Vjerovatnoca za under je puno manja ali ipak moguca
Ma obojica idu 30+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.