pa ništa čudno, misliš da je NK Istra bolja od Zvijezde, osim toga bio je u kombinaciji za Zvijezdu, ali izgleda da je sam sebe izbacio iz kombinacija, mada mu niko ne garantuje prolazak, jer je samo na probiastra1922 je napisao/la:ma sve znam ali cini mi se da nas je sve iznenadio.zamisli koincidencije jukan potpise za istru a u zvijezdi nema mjesta ni pomocu trikovasony_91 je napisao/la:Jukan je inače drugi strijelac Druge lige FBiH, polusezona 11 golovaastra1922 je napisao/la:ja kontao masic sigurno otisao ponovo u istru kad jukan.otkud njega u puli da nema kakve rodbine tamovaljda potpise za pulu da i mi koju paru dobijemo
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mislim da malom Jukanu otac radi u Puli.Treba razumjet dijete da je to pokusaj da uspije u fudbalu.Sigurno da bi mu u Istri bilo bolje nego u M.Mahali gdje se fudbal igra rekreativno,a to pozivanje na pripreme je popunjavanje brojnog stanja.U svakom slucaju volio bi da mali uspije.
emir_dj je napisao/la:ovako ćemo reagovati kad čujemo imena pojačanja
malo šale
Adel Jukan,slobodno mogu reći,igrač čiju su kvaliteti,bar trenutno,nivoa Prve lige.Mozda bi bolje bilo za njega da je sjedio na klupi Zvijezde do sada i povremeno ga ubacivali,jer mnogi koji su dolazili sa strane,povremeno su ubacivani a nisu bili bolji od njega..Ipak,nase je dijete pa mozda i sta bude za prvog tima od njega, ovako igrao se po selendrama,nema tu kaljenja.U Pulu je otisao ne zato sto vrijedi za Istre,već da se pokusa afirmisati.U Zvijezdi nije mogao zbog Milanovića,Kojića,Vehabovića....e bas sto je Milanović kod nas zbog tate,tako će Adel u Puli zbog babe.Po meni Istra,nista bolja od Zvijezde....al njegov babo ima tamo Istarske Nurde koji će iz ovih ili onih razloga Adelu dati sansu.Mozda mu je i tako bolje...
U Puli imaju 3 ili 4 firme koje drze nasi ljudi iz Gradacca, pretezno gore iz Medjidje i okolnih sela, i dosta nasih ljudi radi gore, bice u Istri jednu polu sezonu, pa ce onda u neku amatersku ligu i na baustelvatreni je napisao/la:Adel Jukan,slobodno mogu reći,igrač čiju su kvaliteti,bar trenutno,nivoa Prve lige.Mozda bi bolje bilo za njega da je sjedio na klupi Zvijezde do sada i povremeno ga ubacivali,jer mnogi koji su dolazili sa strane,povremeno su ubacivani a nisu bili bolji od njega..Ipak,nase je dijete pa mozda i sta bude za prvog tima od njega, ovako igrao se po selendrama,nema tu kaljenja.U Pulu je otisao ne zato sto vrijedi za Istre,već da se pokusa afirmisati.U Zvijezdi nije mogao zbog Milanovića,Kojića,Vehabovića....e bas sto je Milanović kod nas zbog tate,tako će Adel u Puli zbog babe.Po meni Istra,nista bolja od Zvijezde....al njegov babo ima tamo Istarske Nurde koji će iz ovih ili onih razloga Adelu dati sansu.Mozda mu je i tako bolje...
I sve to nabrojano je bolje nego igrat lopte u M.Mahali,nego svi zajedno trebamo pozelit malom sve najbolje.Tkanton je napisao/la:U Puli imaju 3 ili 4 firme koje drze nasi ljudi iz Gradacca, pretezno gore iz Medjidje i okolnih sela, i dosta nasih ljudi radi gore, bice u Istri jednu polu sezonu, pa ce onda u neku amatersku ligu i na baustelvatreni je napisao/la:Adel Jukan,slobodno mogu reći,igrač čiju su kvaliteti,bar trenutno,nivoa Prve lige.Mozda bi bolje bilo za njega da je sjedio na klupi Zvijezde do sada i povremeno ga ubacivali,jer mnogi koji su dolazili sa strane,povremeno su ubacivani a nisu bili bolji od njega..Ipak,nase je dijete pa mozda i sta bude za prvog tima od njega, ovako igrao se po selendrama,nema tu kaljenja.U Pulu je otisao ne zato sto vrijedi za Istre,već da se pokusa afirmisati.U Zvijezdi nije mogao zbog Milanovića,Kojića,Vehabovića....e bas sto je Milanović kod nas zbog tate,tako će Adel u Puli zbog babe.Po meni Istra,nista bolja od Zvijezde....al njegov babo ima tamo Istarske Nurde koji će iz ovih ili onih razloga Adelu dati sansu.Mozda mu je i tako bolje...
potpiszmajevac je napisao/la:I sve to nabrojano je bolje nego igrat lopte u M.Mahali,nego svi zajedno trebamo pozelit malom sve najbolje.Tkanton je napisao/la:U Puli imaju 3 ili 4 firme koje drze nasi ljudi iz Gradacca, pretezno gore iz Medjidje i okolnih sela, i dosta nasih ljudi radi gore, bice u Istri jednu polu sezonu, pa ce onda u neku amatersku ligu i na baustelvatreni je napisao/la:Adel Jukan,slobodno mogu reći,igrač čiju su kvaliteti,bar trenutno,nivoa Prve lige.Mozda bi bolje bilo za njega da je sjedio na klupi Zvijezde do sada i povremeno ga ubacivali,jer mnogi koji su dolazili sa strane,povremeno su ubacivani a nisu bili bolji od njega..Ipak,nase je dijete pa mozda i sta bude za prvog tima od njega, ovako igrao se po selendrama,nema tu kaljenja.U Pulu je otisao ne zato sto vrijedi za Istre,već da se pokusa afirmisati.U Zvijezdi nije mogao zbog Milanovića,Kojića,Vehabovića....e bas sto je Milanović kod nas zbog tate,tako će Adel u Puli zbog babe.Po meni Istra,nista bolja od Zvijezde....al njegov babo ima tamo Istarske Nurde koji će iz ovih ili onih razloga Adelu dati sansu.Mozda mu je i tako bolje...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Posto nema nista značajno za sada,osvrnuo bi se malo na otpustene igrače.Greska je napravljena otpustanjem Jusića i Masića.Ajd ovog prvog,Bogdanović je bio dostojna zamjena,ali sta kada se Bogdanović povrijedi ili kartonira,ko će ga zamijeniti,koje je to pojačanje bolje od Juse,bas me zanima ko će nas tu pojačat.Kao sto smo i vidjeli svi ,Masić je bio istinski borac na terenu,razbijač većine protivničkih akcija,ginuo od prve do posljednje minute, bukvalno je otjeran iz kluba.Ko će biti na njegovom mjestu,njegovu ulogu preuzet,Ristanić
,ne znam koliko smo to primjetili,ali stručni ljudi,koji poznaju stvarne mogućnosti svakog igrača kažu da je igrač prvoligaskih kvaliteta.Koliko sam mogao shvatiti,dzaba nama nerviranje oko dolazaka,odlazaka,pojačanja,opstanka ispadanja........Sto god od nabrojanog da bude desit će se kako NEKO zeli.Nama samo ostane da idemo na utakmicu ili ne,sudbinu Zvijezde određuju oni koji imaju ineresa u svemu tome,kako se njima svidi .Mi, ba opusteno na utakmicu,mozemo pisati sta hoćemo,al to ne pije vode.
evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobio sam info.blisku upravi,vode se pregovori,navodno sa kvalitetnim pojačanjima.Mada sve to sumnjam.astra1922 je napisao/la:evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pitanje je sta je za njih "kvalitetno pojacanje"?vatreni je napisao/la:Dobio sam info.blisku upravi,vode se pregovori,navodno sa kvalitetnim pojačanjima.Mada sve to sumnjam.astra1922 je napisao/la:evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo
ma imam ja info i sa kojim se igracima tacno vode pregovori ali vjeruj da jedan po jedan otpadaju,zbog cega neznam,ali svima mora biti jasno da za male pare nema ni dobrog igraca.ako hoces dobrog napadaca koji ce dati 10 golova za polusezonu moras ga brate i platiti dobrovatreni je napisao/la:Dobio sam info.blisku upravi,vode se pregovori,navodno sa kvalitetnim pojačanjima.Mada sve to sumnjam.astra1922 je napisao/la:evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo
ali sjetih se pa taj je pejic prije dvije godine kod nas bio na probi poslije njegovog povratka iz ceske i nasi ga izgleda nisu htjeli mozda je ovako najbolje.malo on napuhivao sebi cijenu i velez se upecao
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo

astra1922 je napisao/la:ma imam ja info i sa kojim se igracima tacno vode pregovori ali vjeruj da jedan po jedan otpadaju,zbog cega neznam,ali svima mora biti jasno da za male pare nema ni dobrog igraca.ako hoces dobrog napadaca koji ce dati 10 golova za polusezonu moras ga brate i platiti dobrovatreni je napisao/la:Dobio sam info.blisku upravi,vode se pregovori,navodno sa kvalitetnim pojačanjima.Mada sve to sumnjam.astra1922 je napisao/la:evo i matijas pejic odbio zvijezdinu ponudu izabrao velez.nasi ce morati malo dublje u dzep ako hocemo dobre igrace.pejic je otisao 400 km od kuce umjesto da mu gradacac bude 15 minuta voznje.znaci sve je do para..bojim se da mi spacnog igraca ne dovedemo
Ne bi otpadali da ih zove Zeljo ili Sarajevo,ovako,znaju da moramo se pojačati zbog opstanka a nemamo ime....
ali sjetih se pa taj je pejic prije dvije godine kod nas bio na probi poslije njegovog povratka iz ceske i nasi ga izgleda nisu htjeli mozda je ovako najbolje.malo on napuhivao sebi cijenu i velez se upecao
ne znam kakvo je kukanje oko masica, pa covjek je imao na svakoj utakmici oko 30 -tak netacnih dodavanja i nije mi nimalo zao sto je otisao.njemu je plafon 1 liga

nece biti nikakvih problema sto ide masic naravno ako dovedu boljeg od njega ali ako dode gore ili ako se oslonimo na ristanica jadna nam majka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Masiću je primarno bilo razbiti protivničke akcije pri čemu je uglavnom uspijevao.Svoje greske u većini slučajeva je ispravio.Najvise je sebe davao u igri u odnosu na druge.To je sa laičke tačke gledista,ali ljudi koji ga poznaju, a imaju dobro veze sa fudbalom, kazu da smo izgubili dobrog borca na terenu.Sumnjam da će dovesti adekvatnog.Ako je njemu plafon Prva liga,onda je Ristaniću plafon Orasje ili Borac Samac.ha ja.mmmirza je napisao/la:ne znam kakvo je kukanje oko masica, pa covjek je imao na svakoj utakmici oko 30 -tak netacnih dodavanja i nije mi nimalo zao sto je otisao.njemu je plafon 1 liga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma to stoji ali igrac mora osim te borbenosti i destrukcije ponekad dodati dobar pas koji ce napadaci pretvoriti u gol a masic to nikada nije imao.sjeti se gavare kako je on bio kompletan onakav ce se igrac tesko nacivatreni je napisao/la:Masiću je primarno bilo razbiti protivničke akcije pri čemu je uglavnom uspijevao.Svoje greske u većini slučajeva je ispravio.Najvise je sebe davao u igri u odnosu na druge.To je sa laičke tačke gledista,ali ljudi koji ga poznaju, a imaju dobro veze sa fudbalom, kazu da smo izgubili dobrog borca na terenu.Sumnjam da će dovesti adekvatnog.Ako je njemu plafon Prva liga,onda je Ristaniću plafon Orasje ili Borac Samac.ha ja.mmmirza je napisao/la:ne znam kakvo je kukanje oko masica, pa covjek je imao na svakoj utakmici oko 30 -tak netacnih dodavanja i nije mi nimalo zao sto je otisao.njemu je plafon 1 liga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Iako je Nuhanović doveden iz gradačačke Zvijezde kao pojačanje, prema mišljenju nogometnih stručnjaka i navijača, nije opravdao očekivanja.
Ipak, treba istaći da postigao pobjedonosni pogodak u 100. jubilarnom gradskom derbiju i donio pobjedu Sarajevu. Kao Nuhanovićeva nova destinacija spominje se jedan klub iz treće autsrijske lige.
evo MESSI slobodan

Ipak, treba istaći da postigao pobjedonosni pogodak u 100. jubilarnom gradskom derbiju i donio pobjedu Sarajevu. Kao Nuhanovićeva nova destinacija spominje se jedan klub iz treće autsrijske lige.
evo MESSI slobodan
nemoj pite tiemir_dj je napisao/la:Iako je Nuhanović doveden iz gradačačke Zvijezde kao pojačanje, prema mišljenju nogometnih stručnjaka i navijača, nije opravdao očekivanja.
evo MESSI slobodan![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.