Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Veceras ko ima CS na Astri 19.2 ist. program c+depo... od 1 ima prenos 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
lindegard je napisao/la:Zbog Mirze od veceras pocinjem pratit NBA redovno.
iskren da budem i ja
Ima li neko informacije o Humphriesu, hoce li veceras biti u sastavu? Ako se vrati, Mirza ce sigurno dobiti manju minutazu, ipak se radi o dosadasnjem starteru u ekipi Netsa.
Izdržati, to je temelj vrline!
Mirza ako večeras bude opravdao svoju minutažu garantujem vam da će igrat sve više i više.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
risingforce
- Kontakt:
01/05/13 Kris Humphries PF Ankle Questionable for Jan. 8 at Philadelphia
more min. for Mirzarisingforce je napisao/la:01/05/13 Kris Humphries PF Ankle Questionable for Jan. 8 at Philadelphia
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
The Nets, it appears will be back at full strength. P.J. Carlesimo was asked if Kris Humphries will be returning in Philly. "Yes, barring something happening," Carlesimo said. "I didn't ask (trainer) Tim Walsh, but he looked good. He went through the whole entire practice."
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
A ja sa bas ponada da se Humpries zajebavao u gradu bratske ljubavi s cim ne treba
koje smo nafake , Gruzijac je sjebo stvar
koje smo nafake , Gruzijac je sjebo stvar
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma hump i ako se vrati nece puno provest u igri zbog te povrede...tako da mislim da bi mirza mogao dobit svojih 10ak minuta, osim ako nije evans ili blatche ovaj sto je "seksualno napao" ovu zenu u hotelu, pa onda dobije njihove minute 
http://sportsport.ba/blabla/kosarkas-ne ... pada/95757" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/blabla/kosarkas-ne ... pada/95757" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ovo PJ na forumu?GunnerS je napisao/la:Mirza ako večeras bude opravdao svoju minutažu garantujem vam da će igrat sve više i više.
- skyisthelimit
Andray Blatche ej u pitanju...Cudnovati je napisao/la:ma hump i ako se vrati nece puno provest u igri zbog te povrede...tako da mislim da bi mirza mogao dobit svojih 10ak minuta, osim ako nije evans ili blatche ovaj sto je "seksualno napao" ovu zenu u hotelu, pa onda dobije njihove minute
15.10 - 15.06 ...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Blatche luđak bio, luđak ostao...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Odakle vam da je Blatche mislim znam da je najnenormalniji al eto XD
Odakle vam informacija da je Blatche u pitanju?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Objavio na twitteru https://twitter.com/drayblatche" onclick="window.open(this.href);return false; izgleda ce i igrati vcrs
andray blatche @drayblatche
Im ok and I didn't do anything jus was n the area when it happened

Im ok and I didn't do anything jus was n the area when it happened
ZELJEZNICAR 1921!
''Mislim da smo mi (Srbija) u najtežoj grupi. Neće biti lako protiv bivših zemalja Jugoslavije. Bosna je jako opasna ekipa. Svaki tim sa Mirzom Teletovićem je jako težak protivnik, dok Makedonci sa Bo McCalebbom su također u rangu timova koji se ne smiju otpisati'', riječi su Miloša Teodosića.
ma covjek svjedok, a mi bi ga zbog mirze u zatvor nevinog poslali 
-
risingforce
- Kontakt:
Brooklyn Nets
G · Deron Williams G · Joe Johnson F · Gerald Wallace F · Reggie Evans C · Brook Lopez
Jerry Stackhouse (sore right hamstring) is QUESTIONABLE.
Kris Humphries (sprained left ankle) is OUT.
S oficijelne stranice NETSA
Nego, koliko nas ima koji veceras prate Mirzu ?

G · Deron Williams G · Joe Johnson F · Gerald Wallace F · Reggie Evans C · Brook Lopez
Jerry Stackhouse (sore right hamstring) is QUESTIONABLE.
Kris Humphries (sprained left ankle) is OUT.
S oficijelne stranice NETSA
Nego, koliko nas ima koji veceras prate Mirzu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.