Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

lumani
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la lumani » 08 jan 2013, 13:26

L-KARNITIN pomaze uz jak trening i promjenu ishrane.Ali vise od toga pomaze zeleni caj,koffeini.Ima jos jedna biljka koja 100 % pomaze,ali nije za foruma,to je za PP ako nekog zanima!

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 08 jan 2013, 13:28

Napisi na pp koja biljka :-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 08 jan 2013, 13:33

Jel postoje razlicite vrste kreatina ili je to sve isto, samo razliciti proizvodjaci ? I ako neko zna da mi napise cijeni kreatina ?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2013, 13:39

ma sve je to isto drug. Ja ti preporucujem kreatin od optimum nutrition, ultimate nutrition i nanoxov ;) Za te sam cuo da su top 3

Uzmi nanoxov, on je najjefitniji od ova 3, jer imas no respondere na kreatin, pa vidi kako ce ti tijelo reagovat. Uz kreatin obavezno protein. Mada ja licno necu nikada koristiti kreatin :)

nanoxov je oko 25, ova druga dva oko 35
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 jan 2013, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 08 jan 2013, 13:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma sve je to isto drug. Ja ti preporucujem kreatin od optimum nutrition, ultimate nutrition i nanoxov ;) Za te sam cuo da su top 3
A koliko kosta to ? I koji bi mi ti od ta 3 preporucio ?
Zadnja izmjena: STEVEN, dana/u 08 jan 2013, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 13:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:]ma neznam kume, nisam ga nikad ni probo ni cuo za njega. hajde DM mi je blizu, bas cu otici, hvala!
l karnitin nema skoro nikakvog ucinka, treniraj i uvedi pravilnu ishranu ;)

Zna li nekako kako da se rijesim strija koje sam dobio ovo ljeto jer znam odjednom naglo dobio veliku misicnu masu i nastao mi je haos u citavom podrucju nadlaktica. Znaci na podrucju bicepsa i tricepsa imam zastrasujuce strije, a na ramenima i latovima mi nije neka hica da to rijesim jer ne setam se go po gradu i tako :D Ali mi ofirno nekako, svi ono kad vide strije :o sta je to toliko. Ima li ikakvog nacina da ih barem umanjim ako ne mogu da ih se rijesim
Prijateljica pomocu l carniti smrsala 3-4 kg.
izguglaj koliko su kazenjene odredjene firme zbog l karnitina ;) Nije smrsala uz pomoc nejga nego uz pomoc vlastite volje 100%. i 3-4 kg je smijesno. Ja kad sebi stavim na dijetu, za 15-20 dana izgubim 5 kila ;)
A cuj trazio je jeftini preparat dobio ga je, sve uzima na vlastitu odgovornost.
Mjesec dana je pokusala bez njega i tesko je izgurala na 1-2 kg, a sa l-carniti ucinak se uduplo. Naravno kad ga je uzimala nije sjedila, nego se lomila aerobnim treninzima. Da je voljom skinula nebi uopste uzimala l-carniti i bila bi na dijeti zar ne ? :ugeek: Za 20 dana 3-4 kg smrsala bez dijete, to je dobar ucinak. A sad vise ne uzima l-carniti, odrzava to i boli je cosak.
NO PYRO NO PARTY

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jan 2013, 17:49

STEVEN je napisao/la:Jel postoje razlicite vrste kreatina ili je to sve isto, samo razliciti proizvodjaci ? I ako neko zna da mi napise cijeni kreatina ?

Pocelo je sve sa Monohydrate,Ethyl Ester,sada ih imas vise...U svakom slucaju ako budes uzimao moras piti dosta vode ;)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 08 jan 2013, 17:50

Kako se pije ovaj kreatin ?
Jel prvu sedmicu 4x dnevno, pa naredne 3 sedmice 2x dnevno i poslije toga ide sedmica praznjenja kad nista ne uzimas i onda opet isto ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jan 2013, 17:57

STEVEN je napisao/la:Kako se pije ovaj kreatin ?
Jel prvu sedmicu 4x dnevno, pa naredne 3 sedmice 2x dnevno i poslije toga ide sedmica praznjenja kad nista ne uzimas i onda opet isto ?

zavisi koji uzimas,inace ti pise sve na kutiji ;) Sta zelis?mozda ti i ne treba creatin :?:

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 08 jan 2013, 18:01

lumani je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Kako se pije ovaj kreatin ?

zavisi koji uzimas,inace ti pise sve na kutiji ;) Sta zelis?mozda ti i ne treba creatin :?:
Uzeo sam ovaj Optimum nutrition, pise na kutiji ovo za 4x prve sedmice i poslije 2x, al ne pise nista za ovo praznjenje, a cuo sam da to treba poslije 4 sedmice uraditi ? A zelim da dobijem misicne mase, a cuo sam da je od suplemenata najbolje koristiti kreatin i whey u kombinaciji pa sam se i ja odlucio za to .

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jan 2013, 18:04

da 4 sedmice ,pa odmori malo.Probaj taj,svako tjelo reaguje drugacije.Ja nisam neki ljubimac kreatina , radije uzmem nitric oxide :!:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2013, 18:15

i dalje mislim kao i vecina normalnih ljudi da je l karnitin samo bacanje para :)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2013, 18:21

Bosniacum Lilium je napisao/la: normalno. Znaci meni moja mahalska 3x bolja od ove na c vili a jeftinija. Ima vise toga za ponudit a imas i protein da popijes za 2 KM, kreatine, hemorage i ostalo :P
Gdje je tvoja mahalska :D ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2013, 18:34

GunnerS je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: normalno. Znaci meni moja mahalska 3x bolja od ove na c vili a jeftinija. Ima vise toga za ponudit a imas i protein da popijes za 2 KM, kreatine, hemorage i ostalo :P
Gdje je tvoja mahalska :D ?
Bila je u Sofi na ulazu u buca potoku. Sad je kod sarixa negdje, nisam bio. Drzi je jedan od trenera Olimpica :) Fina pravo, jedva cekam da mi istekne mjesec u ovoj na c.vili

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 19:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:i dalje mislim kao i vecina normalnih ljudi da je l karnitin samo bacanje para :)
To hoces reci da ja nisam normalan ?
NO PYRO NO PARTY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2013, 19:40

to si ti rekao za sebe, nemoj mene mišat u to :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 20:14

Sad si se izvukao.
I'am watching you :) :)
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jan 2013, 20:29

pa napis'o je @ Lilium većina normalnih ljudi, ne svi normalni :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jan 2013, 19:58

anonimni je napisao/la:pa napis'o je @ Lilium većina normalnih ljudi, ne svi normalni :mrgreen:
tako je kvesa, volim kad me ljudi ovako razumiju :mrgreen:

raja, zna li neko plan da se ne radi trening nedeljom? Valja izdrzat mjesec u ovoj ublehnoj teretani :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2013, 20:31

Bosniacum Lilium je napisao/la: raja, zna li neko plan da se ne radi trening nedeljom? Valja izdrzat mjesec u ovoj ublehnoj teretani :roll:

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.