PS. ako je adminu glupa tema neka brise. Pozz
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fali ti slovo kod najboljeg tima!BIHfan je napisao/la:Nesto me trenutno zanima koji NBA klub ima najvise pristalica na nasem jednom jedinom, najdrazem forumu.U anketi nisu mogli stati svi timovi, pa sam izdvojio samo neke koji po mom misljenju trenutno imaju vise od jednog navijaca na forumu. Clanovi koji zaokruze drugi timovi neka napisu ovdje koji je to tim pa da mogu napraviti neku statistiku, pa cemo kroz godine da vidimo kolko se koji timovi prate i kome se povecava fan klub na nasem forumu.
Znam sad vidje, jbga. Zna se na koga se misli.NEZALAGANJE je napisao/la:Fali ti slovo kod najboljeg tima!BIHfan je napisao/la:Nesto me trenutno zanima koji NBA klub ima najvise pristalica na nasem jednom jedinom, najdrazem forumu.U anketi nisu mogli stati svi timovi, pa sam izdvojio samo neke koji po mom misljenju trenutno imaju vise od jednog navijaca na forumu. Clanovi koji zaokruze drugi timovi neka napisu ovdje koji je to tim pa da mogu napraviti neku statistiku, pa cemo kroz godine da vidimo kolko se koji timovi prate i kome se povecava fan klub na nasem forumu.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=13886" onclick="window.open(this.href);return false;YaSSaL je napisao/la:Ja znam da nas ima cetvorica mamuza, pa me zanima ciji je ovo 5. glas...
+1Monolog je napisao/la:Lupam glavom ko je još glasao za "neki drugi" i onda me kk_Bosna uputi na Adriana.
ne valja ti to,sad trazit a dr1 ne igra heheBIHfan je napisao/la:Nesto me trenutno zanima koji NBA klub ima najvise pristalica na nasem jednom jedinom, najdrazem forumu.U anketi nisu mogli stati svi timovi, pa sam izdvojio samo neke koji po mom misljenju trenutno imaju vise od jednog navijaca na forumu. Clanovi koji zaokruze drugi timovi neka napisu ovdje koji je to tim pa da mogu napraviti neku statistiku, pa cemo kroz godine da vidimo kolko se koji timovi prate i kome se povecava fan klub na nasem forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.