Senad Lulic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Lula je odradio svoj posao jucer. Odigrao je OK utakmicu, mislim da bih trebao vise traziti u ofenzivu i da se bavi sa tih crossovima na ljevom flanku.Jednu priliku je imao zavrsila je lopta u ruku golmana Cagliaria. OK utakmica, ovako ako nastavi ulazi opet u dobru formu, a ja vjerujem u to. Naprijed Senade! pozz
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Lule od prve minute protiv Catanie ..1/4 F Coppa Italie.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Please, nadji te mi dobar link za stream utakmice, hocu da gledam utakmicu sa porodicom.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;MrAmani96 je napisao/la:Please, nadji te mi dobar link za stream utakmice, hocu da gledam utakmicu sa porodicom.
ovaj rumunski i ruski sopcast prenos meni obicno rade bez problema pa probaj jedan od njih
Za raju koja zivi u dijaspori preporucio bih Net Tv plus,stvarno prava stvar.Hebes satelit i one kartice i sranja.
Lulic se polako vraca u staru formu,samo jos fali malo ostrine al doci ce i to pred Grcku aBd.
Taj net tv plus je kvaliteta nikaka,beze...Kome nije bitno ok,ili strem ili to,tu je to...Super za Lulu,treba nam dobar..
- KB-TM87
- Kontakt:
nije loš dosta trči ima i dobrih pasova
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nije istina care za kvalitet nettv plus,ja gledam ma dreamboxu Sport Klub Hd,super slika..
Ljudi nije mi jasno kako uvijek kukate za streamovima. Pa instalirajte taj sopcast vise i budite bez brige. Doduse, servis je bio down par dana, ali sada opet radi besprijekorno.
al imas dream hd,naravno da je kvalitet dobar drug...mozda se ne razmijemo,ima kod neki nes s resiverom i sta znam ..Gledao kod covjeka pa mi se nije dopalo
...Satelit je zakon ako hocemo kvalitet,ja imam dream hd i super je..
Nisam odavno vidio igraca da ovako precijeni svoje mogucnosti ko ovaj Hernanes. Covjek ocito ima bezgranicnu zelju i prilicno ogranicene kapacitete.
Lula vrhunski, taman koliko treba.
- Goalgetter
- Kontakt:
Isto kao Adam Johnson. Johnson ima ogromnu brzinu, Hernanes ima jako dobru tehniku, ali jednostavno, izgore od tolike zelje da vise urade nego sto je potrebno.milomlat je napisao/la:Nisam odavno vidio igraca da ovako precijeni svoje mogucnosti ko ovaj Hernanes. Covjek ocito ima bezgranicnu zelju i prilicno ogranicene kapacitete.
Uozbilji se druže, mislit' će neko da si ozbiljan. Hernanes je vrhunski igrač, ali kao i svaki Brazilac, desi mu se da pregori. Da znaš šta je sve Hernanes napravio za ove tri sezone u Laziju, ne bi nikad napisao tako nešto.milomlat je napisao/la:Nisam odavno vidio igraca da ovako precijeni svoje mogucnosti ko ovaj Hernanes. Covjek ocito ima bezgranicnu zelju i prilicno ogranicene kapacitete.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
sjetite se sta masi Hernanes protiv nas u St Galenu,heh ziv bio...
Ok ahmicu,stvarno sam zadovoljan i sa slikom i sa uslugom,naravno nisu svi kanali u hd,naravno bhtv1 nece mozda nikad ni biti bolji,supanerska tv nece ili nemaju sredstava za bolji kvalitet,ko zna.Ostali kanali su vecinom ok,ima par sa sportkluba u hd,kad su vaznije utakmice prenose oni,arena je isto ok itd...sto se tice naseg Lule on je ok,samo nekad se malo saplice od loptu al stas kad je visok.Jos malo da radi na preciznosti pasova i suteva i bice jos bolji.Al trudi se,prava radilica,sto jes jes.Ima Grke da hebemo I zenici sa ovakvom formom klnucnih igraca.Samo Pjana neki dan malo zeznu al bice sve ok.Nadam se da cemo Stevu sutra vidjet na djelu,uh skrenu malo sa teme,pardon.
A cuj, do sada sam gledao svaku tekmu Lazia od kad je Lula kod njih, i Hernanes uz Ledesmu, najvece rupe. Sad ti meni pricaj sta je uradio, koliki je talent, i koliko vrijedi na transfermarkedu. I nemoj mi se javljati vise ukoliko nemas nesto pametno da kazes.JTS je napisao/la:Uozbilji se druže, mislit' će neko da si ozbiljan. Hernanes je vrhunski igrač, ali kao i svaki Brazilac, desi mu se da pregori. Da znaš šta je sve Hernanes napravio za ove tri sezone u Laziju, ne bi nikad napisao tako nešto.milomlat je napisao/la:Nisam odavno vidio igraca da ovako precijeni svoje mogucnosti ko ovaj Hernanes. Covjek ocito ima bezgranicnu zelju i prilicno ogranicene kapacitete.
Uključio se prije 10 minuta, Lulic dobar...
Hernanesu prva lopta koju nije zasr'o veceras i gol. 
Eto ti, vrhunski igrač i kada igra loše, riješava tekmu. Nemam više šta za dodati.milomlat je napisao/la:A cuj, do sada sam gledao svaku tekmu Lazia od kad je Lula kod njih, i Hernanes uz Ledesmu, najvece rupe. Sad ti meni pricaj sta je uradio, koliki je talent, i koliko vrijedi na transfermarkedu. I nemoj mi se javljati vise ukoliko nemas nesto pametno da kazes.JTS je napisao/la:Uozbilji se druže, mislit' će neko da si ozbiljan. Hernanes je vrhunski igrač, ali kao i svaki Brazilac, desi mu se da pregori. Da znaš šta je sve Hernanes napravio za ove tri sezone u Laziju, ne bi nikad napisao tako nešto.milomlat je napisao/la:Nisam odavno vidio igraca da ovako precijeni svoje mogucnosti ko ovaj Hernanes. Covjek ocito ima bezgranicnu zelju i prilicno ogranicene kapacitete.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.