FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jan 2013, 16:35

Hajde Amare, obraduj nas!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 jan 2013, 20:29

Ermin Zec :)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -ermin-zec" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 08 jan 2013, 20:37

ipetm je napisao/la:Ermin Zec :)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -ermin-zec" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako ti pises ovo svaka cast na trudu i jako je fino ovo sto radis, mada trebas povjeriti neke informacije prije nego ih objavis...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 jan 2013, 20:43

o sole mio je napisao/la:

Ako ti pises ovo svaka cast na trudu i jako je fino ovo sto radis, mada trebas povjeriti neke informacije prije nego ih objavis...
Tacna informacija je da navija za nas i da je dolazio na probu,ali ne sa Ibricicem,nego sa Alispahicem.Nakon par dana otisli su neobavljena posla,Istina je i da se Ibricic povezivao sa nama,ali nisam siguran da je doalzio na probu,a ako jeste,uglavnom nije bilo u isto vrijeme kad i sa Zecom.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 08 jan 2013, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 jan 2013, 20:43

Oduvijek radnički, nikada režimski, veoma gospodski, uvijek patriotski, u raji omiljeni, krvlju odbranjeni, zauvijek bosanski, Jedan Jedini!FK ŽELJEZNIČAR
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 jan 2013, 20:50

Od sutra ćete imati mogučnost na manijaci.ba sajtu da pogledate članak Šta novine kažu?, gdje će svako jutro biti isječci iz Oslobođenja i Dnevnog Avaza.

Za članak o Zecu ste u pravu, nije dolazio sa Ibričićem nego Alispahićem, hvala na ispravci i izvinjavam se na pogrešnim navodima...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 08 jan 2013, 20:50

barbarez je napisao/la:

Tacna informacija je da navija za nas i da je dolazio na probu,ali ne sa Ibricicem,nego sa Alispahicem.Nakon par dana otisli su neobavljena posla,Istina je i da se Ibricic povezivao sa nama,ali nisam siguran da je doalzio na probu,a ako jeste,uglavnom nije bilo u isto vrijeme kad i sa Zecom.

Na to sam i mislio. Usput Ibrcic je odradio i par treninga s nama (puno ranije nego ova dvojica). Zec i Alispahic nisu bili na probi vec su trebali potpisati ali cuveni FT je zeznuo stvar i slagao momke... A koliko znam otac Ermina Zeca je poginuo u ratu (nisam 100% siguran ali mislim da je tako, bio je negdje interviju gdje spominje amanet oca u vezi Zelje... nek provjeri autor ovog teksta)...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 jan 2013, 21:07

Na to sam i mislio. Usput Ibrcic je odradio i par treninga s nama (puno ranije nego ova dvojica). Zec i Alispahic nisu bili na probi vec su trebali potpisati ali cuveni FT je zeznuo stvar i slagao momke... A koliko znam otac Ermina Zeca je poginuo u ratu (nisam 100% siguran ali mislim da je tako, bio je negdje interviju gdje spominje amanet oca u vezi Zelje... nek provjeri autor ovog teksta)...
Nije njegov otac poginuo, vec od Subasica sto je igrao za Olimpic...... Onog momka sto je iz Kljuca, za njega je spominjano da nema oca......

Zec je ''pao'' na ljekarsom pregledu, kao i Alispahic i Kmetas, tu su bar pricu plasirali u javnost..... Tadasnji gmazovi u upravi......

Ibricic nije nikad bio na probi, dosao je samo jednom na Grbavicu i izlevatili ga iz uprave i momak je sam odustao, pa je nakon toga otisao u Lukavicu i nije prosao probu u Slaviji i kasnije sve je historija....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jan 2013, 21:07

Pustite se toga Osim rostilj organizuje :D
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 21:09

Mislim da ce u petak biti ostvarena rekordna posjeta na SHM :D
A nedelja ce isto biti zanimljiva :)
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 08 jan 2013, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jan 2013, 21:17

odmah sam smiješak nabacio, mora se otići kod Šefa !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 08 jan 2013, 21:21

Hypnose je napisao/la:
Nije njegov otac poginuo, vec od Subasica sto je igrao za Olimpic...... Onog momka sto je iz Kljuca, za njega je spominjano da nema oca......

Zec je ''pao'' na ljekarsom pregledu, kao i Alispahic i Kmetas, tu su bar pricu plasirali u javnost..... Tadasnji gmazovi u upravi......

Ibricic nije nikad bio na probi, dosao je samo jednom na Grbavicu i izlevatili ga iz uprave i momak je sam odustao, pa je nakon toga otisao u Lukavicu i nije prosao probu u Slaviji i kasnije sve je historija....

Grijesis, ali nije bitno...

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 08 jan 2013, 21:25

Kakve su sanse da nam se Jahic vrati,da li je moguce iskoristit dok je bez kluba??
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 jan 2013, 21:34

adilbeg je napisao/la:Kakve su sanse da nam se Jahic vrati,da li je moguce iskoristit dok je bez kluba??
Treba neko Amara pitati jeli zainteresovan za njega.. Sanel je ja mislim u Sarajevu posto mu vidjam zenu.. Renoviraju jedan kafic u sopingu na Grbavici.. Obezbijedio se finansijski za tri zivota mada je imao love i prije fudbala, a i karijera mu je pri kraju, a sam je izrazio zelju da je zavrsi u Zelji..
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jan 2013, 21:56

Ili zaganjati Toni Markica
NO PYRO NO PARTY

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 08 jan 2013, 22:08

champions1921 je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:Kakve su sanse da nam se Jahic vrati,da li je moguce iskoristit dok je bez kluba??
Treba neko Amara pitati jeli zainteresovan za njega.. Sanel je ja mislim u Sarajevu posto mu vidjam zenu.. Renoviraju jedan kafic u sopingu na Grbavici.. Obezbijedio se finansijski za tri zivota mada je imao love i prije fudbala, a i karijera mu je pri kraju, a sam je izrazio zelju da je zavrsi u Zelji..
vec 32god vrijeme je da se vrati,a nama bi bio od velike pomoci trebalo bi pokusat bar po mom misljenju opet do Amara je
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 jan 2013, 23:09

IZGLEDA DA JE IBRAHIM ŠEHIĆ SLOBODAN IGRAČ
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 08 jan 2013, 23:16

Nije slobodan al je na transfer listi.Koji procenat imamo u slucaju njegove prodaje,mada nismo dobili pare ni sto smo ga direktno prodali ciganima :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jan 2013, 23:22

Buu je napisao/la:Ili zaganjati Toni Markica
I ja bi rado ovo ali meni nejasni Amar cini mi se nebi :shock:
zuka_TM je napisao/la:Nije slobodan al je na transfer listi.Koji procenat imamo u slucaju njegove prodaje,mada nismo dobili pare ni sto smo ga direktno prodali ciganima :lol:
Imamo 20 % od njegovog transfera.Sto se tice para od kurdskih gurbeta bice i to je najbitnije a druga je stvar sto nama pare trebaju odmah .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jan 2013, 23:26

Dobit cemo mi tih 400.000 €, sredit ce se to i Uefa je upoznata sa problemom. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, mamonelafo, NazorUso i 56 gostiju.