Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: BL kviz
Ovo je tačno. Al' nek' @amer potvrdi, jer on je postavio pitanje.Admir_Sa je napisao/la:herta-keln
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Jeste tacno je...
1969.godine bilo je prisutno nesto vise od 88.000 gledaoca.
1969.godine bilo je prisutno nesto vise od 88.000 gledaoca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo ako neće ovaj @Admir_Sa, nemamo ga kad čekat'. Evo ja ću postavit' pitanje.
Koji njemački klub je prvi osvojio neku evropsku titulu i koje godine je to bilo?
Koji njemački klub je prvi osvojio neku evropsku titulu i koje godine je to bilo?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Tačno. Čestitam. Imaš čast da postaviš pitanje.Hare_BvB je napisao/la:BVB - 1966. je osvojila Kup pobjednika kupova.
Koji je zadnji ex DDR klub bio u BuLi i u kojoj sezoni?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hansa Rostock u sezoni 07/08 ako se ne varam.Hare_BvB je napisao/la:Koji je zadnji ex DDR klub bio u BuLi i u kojoj sezoni?
Netacno.amerosm je napisao/la:Hansa Rostock u sezoni 07/08 ako se ne varam.Hare_BvB je napisao/la:Koji je zadnji ex DDR klub bio u BuLi i u kojoj sezoni?
Energie Cottbus - 2008/09
neka drugi nastavi. i manje google pitanja.
neka drugi nastavi. i manje google pitanja.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo onda od mene jedno pitanje...
Koji je igrac postigao najbrzi gol u Bundesligi i koja je utakmica bila u pitanju ?
Koji je igrac postigao najbrzi gol u Bundesligi i koja je utakmica bila u pitanju ?
Je, Energija je.
Jedino da slike mecemo.
Edit: Amere, da nije Kirsten? Ne mogu se sad sjetiti tekme.
Jedino da slike mecemo.
Edit: Amere, da nije Kirsten? Ne mogu se sad sjetiti tekme.
Kirsten protiv Kaiseslauterna ja mislim ,2003 godine ako se ne varam .
Elber protiv HSV-a
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Mislim da je Kirsten strijelac najbržeg gola i to protiv Kaiserslauterna, kao što Papilon reče.
Ako mogu da postavim jedno pitanje možda neko zna, koji je prvi milionski transfer Bundeslige?
Ako mogu da postavim jedno pitanje možda neko zna, koji je prvi milionski transfer Bundeslige?
Agieren statt reagieren
van gool.Pale_Companion je napisao/la: Ako mogu da postavim jedno pitanje možda neko zna, koji je prvi milionski transfer Bundeslige?
koji je bl klub sredinom 70ih angažovao dva igraca iz bivse jugoslavije i koji su to igraci.
Vom Jäger zum Gejagten
Schalke. Oblak i onaj golman (Mutibarić, ali nisam siguran).geronimo je napisao/la:van gool.Pale_Companion je napisao/la: Ako mogu da postavim jedno pitanje možda neko zna, koji je prvi milionski transfer Bundeslige?![]()
koji je bl klub sredinom 70ih angažovao dva igraca iz bivse jugoslavije i koji su to igraci.
Sto se tice najbrzeg gola u Bundesligi @effe_sa je bio upravu. Naime najbrzi gol je postigao Elber protiv HSV-a 1998.godine kada je nakon nesto vise od 10 sekundi matirao Richarda Golza.
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Bundesliga

Znao sam ja da se u njemu krije dobar napadač! No ono što mene ovdje veseli su po prvi puta nakon jako dugo vremena novinari! PRESEXUALNO su prenjeli ovu vijest. Znam d aniko za njega ne bu dao te pare, no veseli me činjenica da se BUNDESLIGAŠKIM igračima nabija cijena i da isto tako više niko nemre baš "ukrast" im igrača. Ovdje govorimo o Mainzu, a ne o nekom velikom klubu.
isto tako zanimljiva mi je ona ŠPEKulacija o tome da Lazio nudi 6 milja za Abdellaouea iz Hannovera. Ak je tako nek ga prodaju jer tak i onak imaju gužvu! Veseli me isto što si Hannover deblja kadar!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Nastavak rang-liste Kickera

Igrači kojima istječe ugovor u naredne dvije godine u Bundeski

Igrači kojima istječe ugovor u naredne dvije godine u Bundeski

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.