Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2013, 22:49

Kakav dusmanski faul Lahoz dosudjuje u korist Mallorce :evil: evo sva sreca pa stativa .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 jan 2013, 22:54

Kako glupo prosuta dva boda,Atletico je bio mnogo bolji od Mallorce al zbog nekih glupih rijesenja sto u odbrani sto u napadu nije dosao do pobjede.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2013, 23:17

Skroz bezveze izgubljena dva boda . Ali eto,Malaga je kiksala tako da je prednost u odnosu na njih narasla na +10.
Znali smo da ce utakmica biti teska zbog vaznih izostanaka nekih bitnih igraca, a na kraju je nedostajalo srece i znanja ,prije svega u odbrani jer su dopustili da im Mallorca iz nicega zabije glup pogodak .

Sveukupno gledajuci,nema se sta zamjeriti igracima,odigrali su dobru utakmicu ali nisu imali srece na kraju . Adrian definitivno ne daje neke znakove poboljsanja njegove igre,stoga mislim da Cebolla mora poceti umjesto njega sljedecu utakmicu.

Sljedece kolo moze donijeti nesto pozitivno za Atletico posto igraju Barca v Malaga i Betis v Levante .
Pretpostavimo da ce Atleti savladati Zaragozu,a Osasuna kao i uvijek odigrati utakmicu do smrti protiv Reala.

Btw,Lahoz je najgori sudija u historiji sudija . Lik od 10 faulova ne svira ni dva,a od ta dva koja dosudi ,jedan je bio kontra faul . Jednostavno irita igrace svojim odlukama .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2013, 09:55

Ocjene za sinoćnji remi na Balearima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jan 2013, 22:32

Prezadovoljan sam Kokemanom . Dobro igra u kontinuitetu ,nije to nista specijalno ,ali ako imamo u vidu njegove godine,onda pruza i vise nego dobre partije . Sinoc je imao opasnu asistenciju za Costu ,te jedan odlican pokusaj sa distance . Dosta se trudio i pretrcao je poprilicno . Kaze i Colo da je zadovoljan jucerasnjom predstavom 8-) .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 jan 2013, 11:01

Ma vecina je odigrala dobru utakmicu,stvarno su dobro igrali i dominirali terenom posebno bih izdvojio Catu koji je odlicno zamjenio Mirandu i Costu koji me iz utakmice u utakmicu odusevljava(samo steta sto je malo lud).Mislim da je tragicar utakmice Felipe Luis koji je u napadu napravio par losih dodavanja u dobrim situacijama i na kraju napravio glupost i dao asistenciju igracu Mallorce,ali ne zamjeram mu puno.Da su kojim slucajem igrali Falcao i Arda bila bi to lagana tri,cetri komada u mrezi Mallorce.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jan 2013, 12:43

Radamel hipsterslika

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jan 2013, 15:27

@Juzni,sta je sa onim Tajlanđaninom? Ostaje li u Atleticu? :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jan 2013, 22:02

soe je napisao/la:Ma vecina je odigrala dobru utakmicu,stvarno su dobro igrali i dominirali terenom posebno bih izdvojio Catu koji je odlicno zamjenio Mirandu i Costu koji me iz utakmice u utakmicu odusevljava(samo steta sto je malo lud).Mislim da je tragicar utakmice Felipe Luis koji je u napadu napravio par losih dodavanja u dobrim situacijama i na kraju napravio glupost i dao asistenciju igracu Mallorce,ali ne zamjeram mu puno.Da su kojim slucajem igrali Falcao i Arda bila bi to lagana tri,cetri komada u mrezi Mallorce.
Costa mi je postao tako drag igrac da je to cudo . Jeste malo caknut i udaren u glavu,nje neki virtuoz s loptom kao vecina brazilskih napadaca . No te nedostatke nadomjescuje posrtvovnoscu i borbenoscu, tako da mi je drago sto je postao standardni prvotimac nakon svih povreda i posudbi gdje se morao non stop dokazivati .

Bez lazne skromnosti ili bilo cega drugog, kontam da je Filipe najbolji ljevi bek na svijetu .
Ima tehniku , brz ,prodoran ,dobar u napadu, solidan u odbrani i posjeduje odlican centarsut. Da je ucestvovao vise u napadima sada protiv Mallorce,Atletico bi slavio .

Interesantno da je RG8 drugi strijelac ekipe :o ocigledno da mu jako prija ta pozicija poluspica.
Nema sta ,uzoran profesionalac, koji daje sve od sebe na svakoj utakmici, nema veze ko je bio trener (Aguirre, Abel, Quique, Manzano ili Simeone) kada da ostave na klupi,ili kada bude zamijenjen , nisam nikada vidio da je napravio neku losu gestu,da se nesto bunio .
Evo sada vidim da je nakupio 205 nastupa u oficijalnim tekmama za Atletico :shock: ziva legenda kluba jbte !

Bravo, Raul!
Adi_Zepce je napisao/la:@Juzni,sta je sa onim Tajlanđaninom? Ostaje li u Atleticu? :D
Brate,koliko ja znam on jos nije dosao u Atletico . Ako se ne varam,trebao bi za koji dan doci da trenira s ekipom,bice tu dvije sedmice i probat ce se nametnuti . Iako mislim da se tu radi o cisto Marketinskom potezu . Jos on nema EU pasos , sto mu predstavlja i najveci problem . A mozda ga posalju u B ekipu . Vidjeo sam na Youtube sta radi s loptom ,sto bi se reklo zna znanje , i ne treba tog igraca gledati kao levata samo zasto sto dolazi iz Tajlanda . Znalo je biti velikih igraca iz tih egzoticnih zemalja poput Magico Gonzaleza iz El Salvadora koji je bio najbolji igrac u historiji Cadiza i jedan od najboljih koji su igrali u Spaniji . Imas Biri Biria iz Seville po kome se sada zovu ultrasi Seville, pa i Pantic je dosao tamo iz Grcke sa 28 godina,pa postao legenda u Atleticu itd.

Inace,Kokeman danas napunio 21 godinu ,pa nek je srecan buducem najkompletnijem veznjaku planete . :D

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 jan 2013, 03:26

Citam da je Oliver Torres ove sezone odigrao svega 60% utakmica za Atletico B. Vrlo je moguce da ce napustiti klub. Navodno ni on ni njegov menadzer nisu nijemi na ponude talijanskih klubova.
I kad smo kod Atleticove Cantere. Zasto je otpusten Pantic?

votafak vidim Koke rodjen na isti dan kao i ja. Ja, Koke i David Silva (i Emil Heskey) 8-) Dobar, ali meni nekako izgleda da njegov napredak ne tece brzinom koja se ocekivala. Nije me nesto posebno impresionirao ove sezone, mislim ocekivao sam mnogo vise. Nema prijelomnih pasova i nekih spektakularnih poteza, vise je rutiner.
Interesantno da je RG8 drugi strijelac ekipe
To me ni malo ne cudi. Prosle je godine u Osasuni kao centralni veznjak bio najbolji strijelac ekipe (a la Gerrard ili Lampard), znao je jako cesto zabiti neke bitne golove za Atletico. Zapravo je Manzano i pojeo goovno kada ga je pustio da ide. Yebeno zahvalan igrac, podlozan rotacijama kao i cijeli tim. Konkurencija yebiga.

Usput, sta je sa onim Ibrahimom Baldeom? :lol: Sjecam ga se iz perioda kad je jos Quique bio trener, zabio golcinu Sportingu. I hoce li se trgovati sad u januaru? Potrebna su vam neka pojacanja da bi izdrzali ovo nadmetanje sa nadmocnijim susjedima.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 jan 2013, 11:31

@ juznjak:Slazem se da je Felipe odlican bek ali ne treba pretjerivati da je najbolji na svijetu, po meni Marcelo je bolji iako dolazi iz omrazenog rivala. :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 13:09

Ma zna njega @juznjak pretjerat da valja. :mrgreen:
Marcelo, Alba, Baines, Cole .. svi su oni bolji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jan 2013, 13:13

M4kaveli je napisao/la:Ma zna njega @juznjak pretjerat da valja. :mrgreen:
Marcelo, Alba, Baines, Cole .. svi su oni bolji.
Cuj Baines bolji :D
Klasicni engleski napuhani igrac, a Cole je prnuo u sisu.
Filipe je iza Marcela, tu negdje sa Albom i Coentraom.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 jan 2013, 13:16

Alba nije bolji on je samo izvikaniji igrac,a Cole je nekad bio sad trenutno ne.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 13:18

Nemoj pricat nesto sto ne znas. :mrgreen:
Cuj Baines napuhan .. pa ako neko u EPL vrijedi a nije napuhan, to je onda on.
Da ne pisem o kvalitetama koje posjeduje.
Za Ashleya bi se donekle i mogao sloziti, ali vidis ti kakvu si glupost napisao u zadnjoj recenici ?
Albu poredis sa Coentraom a momak rame uz rame sa Marcelom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jan 2013, 13:21

M4kaveli je napisao/la:Nemoj pricat nesto sto ne znas. :mrgreen:
Cuj Baines napuhan .. pa ako neko u EPL vrijedi a nije napuhan, to je onda on.
Da ne pisem o kvalitetama koje posjeduje.
Za Ashleya bi se donekle i mogao sloziti, ali vidis ti kakvu si glupost napisao u zadnjoj recenici ?
Albu poredis sa Coentraom a momak rame uz rame sa Marcelom.
Izvinjavam se sto pisem gluposti,taj Alba ne moze ni kopacke cistiti Marcelu, tesko da je bolji i od Fabia.
Baines posjeduje kvalitete kao i Monreal ili De La Bella. Volio bih vidjeti njih u EPL, sigurno bi se pricalo o nekoj novoj generaciji ultra jakih bekova koji su bolji od Marcela.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 13:25

Ok, Alba ne moze kopacke cistiti Marcelu. :lol:
I onda se cudis sto kazem kakvu si glupost izvalio ..
Preporucio bi ti da pogledas Bainesa pa onda dodjes pisati ovdje.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 jan 2013, 13:33

Nemojte mi ovdje Real Barsa prepucavanja.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jan 2013, 16:09

Filipe je strasan fudbaler.Ko je gledao jednom Patetico mogao se uvjeriti u to.Svestran je.Podjednako dobro igra u oba polja.Snazan , brz , tehnicki solidan.

Marcelo i Alba su bolji fudbaleri u boljim sredinama.Hitri su i brzi , trce ko zuce.Mnogo zuje ali i dosta daju.Alba me odusevljava vec 2 godine.Momak je fenomenalan.Marcelo je vec sada strasan fudbaler.Mnogo znaci igri Reala , posebno Ronaldu.Coentrao je samo solidan igrac.Ne zelim ga porediti sa ovim vec navedenim.Jeste polivalentan ali ne i dovoljno kvalitetan.I dalje mi je u pamcenju onaj Classico kad ga je Iniesta maltretirao doslovno iako je igrao na desnoj strani(neprirodna pozicija).Jedan od boljih back-up igraca u Svijetu.

Ashley Cole je pao qrcu za usi.Potonuo covjek.Taj Baines i nije neki igrac.Klasicni Ostvrski bek koji samo zna trcati.Zna fino nabiti loptu u 16 , za ostalo je slijep.

Lahm je najbolji lijevi bek na Svijetu bez premca iako mu je prirodno da igra na desnoj strani on u Elfu fercera jos bolje na "stranoj" mu strani.
Jedan od boljih bekova Primere je i Monreal , odlican igrac.
Asamoah iz Juventusa je klasicni full-beck koji sparta u oba pravca i drzi tu lijevu stranu.Igra odlicno iako mu je lijevi vezni primarna pozicija.Cissoko iz Valencija je najbolje instant pojacanje ove sezone.Temam se Mathieu povrijedio a upao na njegovo mjesto jos bolji igrac.Nekad se zna pogubiti u passovima jer to iziskuje Spanski stil igre ali sve u svemu mnogo dobar i polivalentan bek.
Ne smijem zaboraviti Gibbsa iz Arsenala , mali je mnogo talentovan.Odlicno pokriva teren , rekao bih upgrade verzija Clichya.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 09 jan 2013, 16:46

Meni se cini da se samo na ovoj temi pise nesto smisleno bez gluposti - Barem sto se tice podforuma Primere.

:)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.