La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

nate
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la nate » 08 jan 2013, 21:49

L_blancos je napisao/la:Ovo je dream team i to niko ne moze poreci, i mislim da su se time i vodili kada su sastavljali isti. Vise se gledao igracki kvalitet nego sezona.
Pa poanta biranja najboljih 11 je da se izabere najboljih 11 u godini 2012!!!

Nema se sta gledat igracki kvalitet,gledaju se nastupi u 2012.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 21:52

Pa izgleda da se oni vode ovim kriterijom. I ne moze se reci da je lakrdija kad pogledas tu jednog Radamela, Marcela ili Ikera. Isto tako da je neko umjesto njih tu moglo bi se reci onda da je lakrdija.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 jan 2013, 22:12

Odlicna utakmica za sada na Mestalli iako Valencija ima vec prolaz u "dzepu"..
Po jedan sjajan pogodak na obe strane.Prvi je zabio iz slobodnjaka Tino za Valenciju sa jedno 30-tak metara , proektilom u golmanov ugao.Malo nakon toga uzvraca Osasuna sa sjajnom kontrom i odlicno plasiranim sutem J.Llorentea sa nekih 20-tak metara...

od 19 sati su igrali Malaga i Eibar.Odlicno su se drzali outsideri ali na kraju iskustvo i kvalitet Malage presudio i dosli su do ubjedljive pobjede i nastavka takmicenja u Kupu kralja.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jan 2013, 22:18

L_blancos je napisao/la:Pa izgleda da se oni vode ovim kriterijom. I ne moze se reci da je lakrdija kad pogledas tu jednog Radamela, Marcela ili Ikera. Isto tako da je neko umjesto njih tu moglo bi se reci onda da je lakrdija.
Naravno, ko bi ugodio nekim likovima?
Uvijek bi bilo nekog kontriranja, kako god okreneš.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2013, 22:37

Kakav je ovaj Leo Baptistao iz Raya?
Jel ga prati ko? Ja sam gledao par puta Rayo,ali tbh nisam ga nešto upratio,mada nisam niti veliko pažnju obracao ni na jednog igraca Raya,ali znam da jako fino igraju.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 22:54

Narin je napisao/la:Kakav je ovaj Leo Baptistao iz Raya?
Jel ga prati ko? Ja sam gledao par puta Rayo,ali tbh nisam ga nešto upratio,mada nisam niti veliko pažnju obracao ni na jednog igraca Raya,ali znam da jako fino igraju.
Igracina. Na sredini polusezone prekomandovan u prvi tim i do sad je dosao do brojke od 6 golova i do statusa najboljeg igraca Raya. Visok,jako brz, dobar tehnicar, jak, dobar sut...
Moze igrati centralnog napadaca mada u Rayu, kao i vecina, ima slobodniju rolu pa je nekako cesce na poziciji krilnog napadaca.

Inace citava ekipa Raya zna odigrati na jednom ultra visokom nivou, ko je gledao partiju protiv Getafea zna o cemu pricam. Mene je najvise fascinirao Trasshoras, igrac koji pretrci 12.5 km po utakmici u prosjeku. Uz to ima savrsenu dugu loptu , tehniku i pas igru. Da igra cesce ovakve utakmice kao protiv Getafea ne bi se dugo zadrzao tu, i pored toga sto ima finih godina.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 jan 2013, 22:56

Zaboravio si spomenuti Pitia koji je ove sezone odlican.A nija ni onaj Lass za odbaciti.Vidi se da momak zna igrati.
Visca el Barça ! Mes que un club !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 23:01

DesimaL je napisao/la:Zaboravio si spomenuti Pitia koji je ove sezone odlican.A nija ni onaj Lass za odbaciti.Vidi se da momak zna igrati.
A dobro, Pitti je kapiten, postigao najvise golova, vodja ekipe ali je ipak Leo, pa i Dominguez kvalitetniji od njega. Lass je nekako u drugom planu,vidi se da je igracki zelen i pored silnog talenta koji je neupitan, poredio bih ga sa Anidom Travancicem. :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2013, 23:02

L_blancos je napisao/la:
Narin je napisao/la:Kakav je ovaj Leo Baptistao iz Raya?
Igracina. Na sredini polusezone prekomandovan u prvi tim i do sad je dosao do brojke od 6 golova i do statusa najboljeg igraca Raya. Visok,jako brz, dobar tehnicar, jak, dobar sut...
Moze igrati centralnog napadaca mada u Rayu, kao i vecina, ima slobodniju rolu pa je nekako cesce na poziciji krilnog napadaca.

Inace citava ekipa Raya zna odigrati na jednom ultra visokom nivou, ko je gledao partiju protiv Getafea zna o cemu pricam. Mene je najvise fascinirao Trasshoras, igrac koji pretrci 12.5 km po utakmici u prosjeku. Uz to ima savrsenu dugu loptu , tehniku i pas igru. Da igra cesce ovakve utakmice kao protiv Getafea ne bi se dugo zadrzao tu, i pored toga sto ima finih godina.
Pa dobro,bas da je i visok i nije,1.80,ali eto,solidno,za njegovu poziciju krilnog napadaca mu i ne treba više. :D
Čuo sam da je Ferguson (ne trener,nego scout) otišao da ga gleda,a nama treba realno jedan krilni igrač,pa možda ipak i ima istine u tome,ali o tom po tom,sve su to medijska nagadjanja.
Zahvaljujem. :)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 23:05

Nije bas da je neki klasicni krilni igrac, vise je kao drugi napadac koji se izvlaci na stranu, mada moze igrati i centralnog napadaca. Kada ga gledas izgleda vise nego sto jest, ne gledam po wikipedijama kad pisem postove pa me i ta informacija oko visine iznenadila. :D
Inace kako sam ja cuo Atletico ga vec kaparisao za ljeto, 6 milki.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 jan 2013, 13:48

Kako bi to volio vidjeti 8-)
http://www.bhsupersport.com/nogomet-arh ... ijeta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 13:50

Naravno da se nece odigrati taj mec.
Kome od njih je jos stalo da se dokazuju igracima iz EPL-a ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jan 2013, 14:52

Luna iz Seville posudjen Mallorci do kraja godine. Stvarno je steta sto ovaj igrac malo igra. Smatrao sam ga nasljednikom Navarra na poziciji lijevog beka, mada moze igrati i na krilu. Vidjet cemo kako ce se snaci u Mallorci.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jan 2013, 17:17

DesimaL je napisao/la:Kako bi to volio vidjeti 8-)
http://www.bhsupersport.com/nogomet-arh ... ijeta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo bez Reala,Barce i Falcaa .

................Diego Alves..............
Jesus Games.....Rami.....Miranda......Filipe.
...........Toulalan......Benat..............
....................Isco........................
Navas............Soldado..............Feghuli .

Daj engleze 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2013, 17:21

Demichelis i Godin su mi bolji od te dvojice :D Arda i Joaqin umjesto Navasa i Feghoulija :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jan 2013, 17:34

Gdje je tu Iago Aspas molim lijepo :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jan 2013, 17:39

Da zaboravio sam i na Íñigo Martíneza,msm da bi on morao imati svoje mjesto na stoperskoj poziciji,a i Vela ove sezone igra odlicno u Sociedadu ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jan 2013, 17:46

Dobro igra ove sezone ona seljacina Hemed :mrgreen:

Ako oduzmemo Real i Barcu , logicno ja bih stavio najvise fudbalera Atletica.Stim da bih Joaquina zamjenio Navasom.Ove sezone uzivam lgedati Malagu.Posebno kada su u timu vec navedeni,Isco,Eliseu,Saviola,Gamez i magicni Willy :mrgreen:

Benat igra brutalno ove sezone.Vec sada je igracina , ne mogu zamisliti kakav ce biti u narednim godinama koje slijede.Aspas = novi Fernandito Morientes.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 20:47

Al' je Mallorca navalila na Sevillu, nedaju im izaći iz 16. :mrgreen:
Šteta što je onako velik rezultat bio u prvoj utakmici...sad bi bila puno bolja tekma, iako se i ovo može gledat', naložila se Mallorca pravo. 8-)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 jan 2013, 20:50

mandraX je napisao/la:Al' je Mallorca navalila na Sevillu, nedaju im izaći iz 16. :mrgreen:
Šteta što je onako velik rezultat bio u prvoj utakmici...sad bi bila puno bolja tekma, iako se i ovo može gledat', naložila se Mallorca pravo. 8-)
Ma da nije bilo 5-0 u prvoj utakmici sad Mallorca ne bi imala 1-2. Najvjerovatnije.

Nema tog kluba koji će nakon 5-0 u gostima igrati za navijače u uzvratu.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 2 gosta.