pa sada opet 1:4 i crveni pogodi
Evil Genius indeed
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II je napisao/la:4-1 za domacina, penal i crveni za gojka, raspad sistema i tako to

potpis, nemam potrebe da pišem išta...Evil Genius II je napisao/la:nema tu previse pametovanja: razlika izmedju ove dvije ekipe nije taktika, trener, neka fizicka pripremljenost niti sam kvalitet tima nego jednostavno - cavani. mislim, covjek je iz tri prave sanse zabio tri gola dok nasi promasuju sve redom. zamislite samo da se destro nasao u cavanijevim situacijama . . . smijem se kladiti da ne bi zabio niti jedan gol. s druge strane, siguran sam da bi urugvajac zabio makar jos gol ili dva da se nasao u ovim rominim prilikama.
steta, mogli smo uzeti to trece mjesto ali nije da sam iznenadjen.
jedino sto zamjeram zemanu je ostavljanje osvalda na klupi ali ajde . . na greskama se uci.
golman giocececeaca..kako se vec zove_forzamilan_ je napisao/la:Ko je ba Gojko?
_forzamilan_ je napisao/la:Ko je ba Gojko?
Zaboravio si spomenuti da lijevi bek koji ima 30-31 godinu jos uvijek nije naucio da centrira loptu u 16,Lamela je uzas od igraca,nikom loptu neda.....Roma se branila sa 3 igraca cijelu utakmicu,dok je Balza uvjek gore kod korner zastavice u napadu naravno....Samo se pitam koje to kvalitete ima Destro pa mu igra u prvih 11....Alen1987 je napisao/la:Totti,lamela,destro se nikakko ne vracaju iza lopte. Branimo se s par igraca,ne moze se tako igrati u seriji a.
Destro TRENUTNO Osvaldu nije ni do koljena
Valjda ce sad amerikanci odrijesiti kesu i dovesti nekog defanzivnog veznog umjesto bradleya i jednog stopera
Nemamo rijesenje za bunker,izgubicemo mi jos dosta utak.,ako na ovaj nacin budemo igrali protiv katanaća

Mi i jesmo za evropske standarde prosjecna ekipa..daleko smo mi od modernog fudbala i onog sto se pod tim podrazumjeva ..ne da mi se sad objasnjavati sta mislim pod tim uzelo bi mi puno vremena..jednostavno imamo dosta praznog hoda u igri..druga stvar sve dok nam se igra bazira i zavisi od Tottia mi smo prosjek...moze to s njim proci u Italiji jer je samo Juve ozbiljna ekipa koja nesto znaci i vrijedi i onda Tottia nema nigdje: milan.inter roma, fioerentina lazio,napoli sve je to tu negdje, sve je to prosjek..Evil Genius II je napisao/la:uh, citajuci tvoj post covjek bi pomislio da smo prosjecna ekipa koja je vise sretno nego spretno tu gdje jeste na tabeli. razumijem ja razocarenje nakon (i po meni ocekivanog) poraza ali da su stvari toliko lose a igra bezbojna i nemastovita kakvom ju predstavljas i nije (mada ima i neke istine u tome sto pises). zamisli samo da je destro nekad u toku svoje fudbalske karijere naucio ustopati loptu i zabiti gol, da nasem dragom celavcu bradleyu nisu bacili sihre prije odlaska u napulj ili da se nasi odbrambeni igraci ponasaju kao . . pa odbrambeni igraci sad bi pricali totalno drugu pricu. odvadi malo i dobro dosao
sto se tice osvalda, nije bio spreman za cijelu utakmicu (kao ni totti ako cemo realno) ali itekako je mogao odraditi sat vremena a umjesto njega, zavisilo bi od rezultata, je mogao uci destro (ili neko drugi) koji definitivno ne bi trebao biti prvi izbor kada igramo utakmice od ovolike vaznosti. da se razumijemo, ne kazem da bi osvaldo nesto drasticno promjenio sto se konacnog ishoda tice ali definitivno se ne bi onako propisno ispromasivao. doduse, mozda i bi ali bi to zacinio nekim eurogolom jer osvaldo je to