Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
On i ovaj Blatche odskaču,ova trojica reda radi na parketu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma samo rokkaaaaajj!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo trpaj MAJSTORE!
Što mi ovaj Blatche ide na ku*ac, pa daj našem babi sam na trici stoji. Umislio lik da je LeBron, Blatche naravno, Tele je bolji 
Boze, hvala ti 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
sta sere Carlesimo,samo se na njega ljuti u odbrani dok ova ostala garez sve promasuje i niko nista 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo ga ko MJ poceo krasti lopte 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- EdenHazard
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: __EmIr__, Adibhf88, AeGon099, AjsKjub, Amagelos, anel77, anti_zli, azTer, bavarian_bk, BIHfan, biskitt, DejaNMG, deni_TM87, dziza_23, EdenHazard, Elddar, Fearless, gazda664, GoRaN, grgr, hackerinho, hamzaTM87, Honorar, Ibisevic82, inacefindecko, Jericho, JTS, kaurma, kokakolas, L' Imperator, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, mrjasmin, MrWhite, neurofunk, newton_heath_lyr, NG1, NYKnicks Fan, OTNYS_YNWA, Paraglajder, pinoglavi, sajo10, samocelik, sanjingr, sejo12, Semsudin, skoJaa, soxx, tarikz, Vedad87, Yucca, Zeljo.ba, ZeljoHercegovina, Zgembo Adislić i 135 gostiju.
sto nas ima

Trenutno korisnika/ca: __EmIr__, Adibhf88, AeGon099, AjsKjub, Amagelos, anel77, anti_zli, azTer, bavarian_bk, BIHfan, biskitt, DejaNMG, deni_TM87, dziza_23, EdenHazard, Elddar, Fearless, gazda664, GoRaN, grgr, hackerinho, hamzaTM87, Honorar, Ibisevic82, inacefindecko, Jericho, JTS, kaurma, kokakolas, L' Imperator, mexy_whites, mirza41, mirza_9, moj uzor-S.G, mrjasmin, MrWhite, neurofunk, newton_heath_lyr, NG1, NYKnicks Fan, OTNYS_YNWA, Paraglajder, pinoglavi, sajo10, samocelik, sanjingr, sejo12, Semsudin, skoJaa, soxx, tarikz, Vedad87, Yucca, Zeljo.ba, ZeljoHercegovina, Zgembo Adislić i 135 gostiju.
sto nas ima
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
U NBA ovo nije dozvoljeno kao u Evropi pa zbog toga.pinoglavi je napisao/la:Neko pojasnit goaltending?
u onoj situaciji naravno
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Mora popraviti odbranu.....sanjingr je napisao/la:sta sere Carlesimo,samo se na njega ljuti u odbrani dok ova ostala garez sve promasuje i niko nista
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Mirza brate, ubaci barem još dva poena, da budeš dvocifren ..ali ako ikako može, utrpaj još dvije trojke 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka čast momci, ovo ima samo kod nas. Ni 3 sata ujutro nas ne sprječavaju da bodrimo našeg Zmaja!EdenHazard je napisao/la:ONLINE
Skok u napadu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Super skok, al mu sut nije trebao..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
poceo da pretjeruje sutevima :/ trebao je ici ledjima na kos na pocetku akcije 
Mirza igra ko da je 10 godina u NBA...svaka cast!
šteta za onu poslije ofanzivnog, preko ruke 
Jel se zove Brooks ovaj što se zabi ispod koša i izgubi loptu a Mirza sam na trojki?
Imamo potencijalno košarkašku verziju Silve iz Citya
Imamo potencijalno košarkašku verziju Silve iz Citya
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.